Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Сеат
Гледахме на живо купрата на брата на Иван. Колата остави повече положителни впечатления. Единствено на пръв поглед не ми допаднаха твърдите пластмаси по цялата кора на вратите.
Не знам как е возията, може би при следваща среща ще разберем
Но като цяло германците са отпуснали каишката на Сеат. Даже доста. Приятни алкантара облечени елементи. Изключително добър саунд с допълнителното аудио от Сеат. Уредите са много приятни за гледане, копчетата в интериора също.
Отвън дизайна е по-добър от този на Шкода. Купрата е екипирана и с по-добри спирачки. За динамиката, се видя в предните клипове - повече от достатъчна. Дори много, много добра.
В този клас и тази цена, няма аналог. Купрата е единствения вариант.
Разбира се Октавията е с други предимства. Общо взето пълно щастие няма
Може би при премиум марките, ама за 2-3-4-5 пъти повече пари!
Със здраве да си я джитка и да не ни забрави! Искаме тест драйв![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Не знам как е возията, може би при следваща среща ще разберем
Отвън дизайна е по-добър от този на Шкода. Купрата е екипирана и с по-добри спирачки. За динамиката, се видя в предните клипове - повече от достатъчна. Дори много, много добра.
В този клас и тази цена, няма аналог. Купрата е единствения вариант.
Разбира се Октавията е с други предимства. Общо взето пълно щастие няма
Със здраве да си я джитка и да не ни забрави! Искаме тест драйв
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
TSI Team
- Sawyer
- Гараж: ///
Сеат
Д*ба сеата, д*ба. Сега на прибиране на един светофар му викам “Айде, ластик”. Остави ме в точка. Чак ми стана обидно
Със сигурност няма да забрави клуба, мисля да го правя член. Той се изкефи много
Със сигурност няма да забрави клуба, мисля да го правя член. Той се изкефи много
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Сеат
Ванка, аз не мисля, че има драма. Разлика от 80 коня си е голяма разлика. Който иска предимно вървеж и по-малко качество на вложени материали - Купра. За обратното - Октавия РС. Отделно, отзад в Купрата ми се видя по-тясно отколкото в О3. Колената ми опираха в предната седалка, докато предната бе така настроена, че да ми е удобно отпред. На мен това не ми допадна. Като цяло при третото поколение на Леона увеличиха обема на багажника за сметка на мястото отзад. При Леон 2 имаше осезаемо повече място отзад. Сега осъзнавам, че след като човек свикне на простор, май връщането назад би било трудничко...Sawyer написа:Д*ба сеата, д*ба. Сега на прибиране на един светофар му викам “Айде, ластик”. Остави ме в точка. Чак ми стана обидно![]()
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Сеат
аз пък от форума на BMW знам друг лаф - цитирам :
"bgpavlp написа:
Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш."
Cupra-та да сте живи и здрави да си я карате. Дизайнът са го направили. Цялостно изглежда излят спортист. Аз много се впечатлих от задницата - изтеглена и разчупена.
Ауспусите обаче на vRS 230ката са по-масивни и завършени в дифузиора.
Мен и двете ме кефят - не знам какво бих си взел, но определено Сеат-а си личи, че е рацер, Октавията пък си е по-балансираната семейно/спортна кола. И в интериора си личи - Октавията по-сдържана и класическа, Сеата линиите вътре са към шофьора, светят навсякъде емблеми, километражите долу като на Ауди.
Чакам ги ... дал съм им оферти, докато са топли, ако някой иска да мине на Cupra от vRS, изкупувам ги
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сеат
Бъкет-а трябва да се вземе. За мен тези с отделни подглавници,както на Купрата,така и на Голф Р не им ходят

- Sawyer
- Гараж: ///
Сеат
Напълно съм съгласен. Октавията има един target - по-улегнали хора, които не държат толкова на конете под капака, но оценяват по-добрата изработка и по-сдържания дизайн, Купрата - друг. Тя си е boy racer-ска кола. Определено обаче face моделът, поне за мен, е едно ниво над предходния - много по-изпипан. Сеат не се е*ават, направили са много добър продуктStuci написа:Ванка, аз не мисля, че има драма. Разлика от 80 коня си е голяма разлика. Който иска предимно вървеж и по-малко качество на вложени материали - Купра. За обратното - Октавия РС.Sawyer написа:Д*ба сеата, д*ба. Сега на прибиране на един светофар му викам “Айде, ластик”. Остави ме в точка. Чак ми стана обидно![]()
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Ей, тука само предатели.... Кви Шкодажии сте несериозни.
Сеати ще си купуват. Бързи били...
Купуваш си Шкода ако си истински ФЕН и си я правиш уникална. Ако държиш на бързина, я правиш бърза, ако държиш на визия, правиш я красива, ако държиш на екстри, музика и мултимедийни джаджи, прави си я.
Никви фенове не сте.
Само за Сеати, голфове, фордове, нисани, мазди, тойоти, нисани, рена., мазди... чета тука. ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
Сеати ще си купуват. Бързи били...
Купуваш си Шкода ако си истински ФЕН и си я правиш уникална. Ако държиш на бързина, я правиш бърза, ако държиш на визия, правиш я красива, ако държиш на екстри, музика и мултимедийни джаджи, прави си я.
Никви фенове не сте.
Само за Сеати, голфове, фордове, нисани, мазди, тойоти, нисани, рена., мазди... чета тука. ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T