Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Днес голямо обикаляне в дъжда. Оставих колата на Радо за сервизиране. До утре трябва да е готова и може би в събота, ако не вали ще и направя 600-700 км тест драйв по магистралата и леко планинско. Видях се и с @JORDITO, който беше така любезен да ме снабди с това (за което съм му благодарен):
После ходих да взема летните гуми (много големи бре, едвам влязоха):
Ако утре колата е готова по навреме ще ида да я обуя с новите джанти и съм готов за път!
Колата е обслужена, имаше лек казус с някаква свирукаща ролка от ОЕМ-ските, ама ще го следим как се развива при студен старт и ако не се разреши сам, ще го коригираме другата седмица.
Утре отивам до тази "форумна гумаджийница" на Симеоновско да ми сложат новите гуми и джанти и в неделя потеглям на път за тест драйв. Поздрави.
Колеги, в книжката на модела пише, че до скоростния лост трябва да имам бутон "Mode", с който сменям различните режими на двигателя. Аз нямам такъв бутон и в менютата не виждам тази опция. Това значи ли, че имам само "Normal" и "Sport" и те се превключват само от скоростния лост? Мерси.
След цял ден каране в града - не виждам разлика във возията между 17-ките и 18-ките. Да речем 15-20% по-шумно е като мина през неравности, било то бабуни или дупки. От към комфорт е същото. Сега, ясно е че ако вляза в някой трап ще е различно, но от ежедневното каране не видях разлика, което ме радва. В крайна сметка не съжалявам, че послушах хората дето агитираха за 18-ки. Това вече е моята кола, преди някак си не беше. Сега има нещо от мен, вкарано по нея като дизайн и крайния резултат ме изпълва от всякъде - не мога да спра да я гледам цял ден днес. Джантите й заспаха, в гумаджийницата минаха около 4-5 човека докато ги слагаха и всички се накефиха как се получи. Утре отивам на 700 км преход.