, мисля че ще стане добре с един ЛЕД, въпреки че нямам миещо отпред и кантар за настройка автоматична.Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Аз съм с лупички
, мисля че ще стане добре с един ЛЕД, въпреки че нямам миещо отпред и кантар за настройка автоматична.
, мисля че ще стане добре с един ЛЕД, въпреки че нямам миещо отпред и кантар за настройка автоматична.-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Нещо ми върви на крушки. Един час сменях на жената на колата една тъпа Н7, строших си ръцете и все едно мачка ма е драла. Сега пък на моята Н8 за мъглата е изгоряла едната. Гледам сега цените на кул блу интенса и се чудя как съм дал толкова пари навремето
Шегата на страна, иска ми се да почна да оледявам всичко отпред. Много страх съм набрал от китайското крушко-производство и съм пред дилема какво да правя. Ще ми се Осрамска Н8-ца, ама към 200 лв нещо в момента не ми се дават. Да си върна пак кул-блуто... незнам. Някой ползва ли оригинални осрам или филипс Н8? Гледам еднакви ми се виждат. Дали някой китаец не им ги брандира само?
Шегата на страна, иска ми се да почна да оледявам всичко отпред. Много страх съм набрал от китайското крушко-производство и съм пред дилема какво да правя. Ще ми се Осрамска Н8-ца, ама към 200 лв нещо в момента не ми се дават. Да си върна пак кул-блуто... незнам. Някой ползва ли оригинални осрам или филипс Н8? Гледам еднакви ми се виждат. Дали някой китаец не им ги брандира само?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Сравнение на три вида крушки.Колите са проверени преди това на стена и са абсолютно на еднаква височина фаровете. Отляво надясно:
1. Китайски лед на рефлекторен фар Октавия 3 преди фейса
2. Нормални крушки на рефлекторен фар Октавия 3 фейслифта
3. Заводски лед на лупа Октавия 3 фейслифта

1. Китайски лед на рефлекторен фар Октавия 3 преди фейса
2. Нормални крушки на рефлекторен фар Октавия 3 фейслифта
3. Заводски лед на лупа Октавия 3 фейслифта

Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
За мен 3 е най-добре. Ако 2 сложи по-студени ще светне също добре. 1 ще има проблеми с насрещното за мен.
TSI Team
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Оем определено е най- добре. Китайския лед пък е мега зле, никакво насочване на светлината.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
То и 2 си е съвсем ОЕМ, да ви кажа.. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- skodko
- Обратна връзка:
Малко официална информация от Шкода за изпотяването на ледовете.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- skodko
- Обратна връзка:
Днес сложихме на клиентски супърб тези, доста добре се получи
- skodko
- Обратна връзка:
И аз реших на пробвам лед на фобията на бащата, и нещо съм със смесени чувства. Нарочно взех на 4300к, да не е студена светлина, но ми се вижда, че пак е по-студена отколкото трябва. Иначе добре насочват светлината и не заслепяват. Отделно сякаш светлината ми се вижда не толкова "плътна", колкото на нормалната крушка. На снимката горе е с Осрам +130%, а долу е лед. Ще покарам още малко с тях, ако ми уморяват очите ще са на пазара и минавам на новите осрам +150%.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Тошко,със същия производител съм.
Н4.
Изненадах се на мокро.
Определено се вижда.
А са 6К.
Н4.
Изненадах се на мокро.
Определено се вижда.
А са 6К.
- skodko
- Обратна връзка:
Ако им свикна ще поръчам и едни Н3-ки за дългите.
-
Shinevfx
Здравейте колата ми е октавия 2 фейс 2009, искам да заменя дневните светлини(до халогените) със сини и габаритите със сини бихте ли ми разяснили дали смяната е лесна и ще съм благодарен ако ми препоръчате качествени крушки
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
В единия случай изваждаш фара ,а в другия халогена и сменяш.
Смяна на крушка в халогена:
Вадене на фар и смяна на крушка:
За габаритите ето тези:
https://luxled.net/product/1025/w5w-t10 ... ushki.html
Ама не знам баш сини ,дали ще имат
Принципно са сериозна фирма и продават бял цвят!
Дневните трябва да си ги видиш,какъв цокъл са първо,защото на двусекционните халогени на фейса ги забравих какви са(Н8 но да не те излъжа).
Смяна на крушка в халогена:
Вадене на фар и смяна на крушка:
За габаритите ето тези:
https://luxled.net/product/1025/w5w-t10 ... ushki.html
Ама не знам баш сини ,дали ще имат
Дневните трябва да си ги видиш,какъв цокъл са първо,защото на двусекционните халогени на фейса ги забравих какви са(Н8 но да не те излъжа).
Dieselgate Team member
-
Shinevfx
Благодаря много колега, тези който ми прати за габаритите нали не требва нищо допълнително както при ксенона. И знаеш ли какви са крушките в купето ( централната ) с каква мога да я заменя