И това е вярно.
Мнения двигатели
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мнения двигатели
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Мнения двигатели
Всеки двигател асо не се продухва прави отлагания.Не съм сигурен но тези които карат TSI и го жалят заради разхода сами са си виновни.
-
Vil163
- Гараж: Renault Gtand Scenic 2.0 T
Peugeot 308 SW HDI
Kia Sorento 2020 2.2 GT Line
Мнения двигатели
Е, ако това е така, то значи няма проблеми. В случаите когато не застрашавам движението или пък има нулев трафик и съм сам, си позволявам да настъпвам.
Често пътувам Варна-София и обратно, Варна-Русе и обратно, Варна-Видин и обратно и обикновено хващам магистралата за Варна след 21.00 ч, че и по-късно и редовно карам на темпомат с над 160. Вече над 100 000 км нямам никакъв проблем с мотора на сегашната ми кола - явно и с TSI-то ще е така
Ще се продухва редовно
От друга стана не карам агресивно и там където има тежък трафик и никаква видимост въобще не се силя. Имам търпението да карам в колона колкото е нужно. Там вече TSI-то ще заспи и ще си образува нагари и прочее шитни. Особено като чета за поведението на DSG.
Често пътувам Варна-София и обратно, Варна-Русе и обратно, Варна-Видин и обратно и обикновено хващам магистралата за Варна след 21.00 ч, че и по-късно и редовно карам на темпомат с над 160. Вече над 100 000 км нямам никакъв проблем с мотора на сегашната ми кола - явно и с TSI-то ще е така
Ще се продухва редовно
От друга стана не карам агресивно и там където има тежък трафик и никаква видимост въобще не се силя. Имам търпението да карам в колона колкото е нужно. Там вече TSI-то ще заспи и ще си образува нагари и прочее шитни. Особено като чета за поведението на DSG.
-
Motorhead
Мнения двигатели
Така е в Бг авто-форумите.Автомобила и неговите болести са от първостепенно значение в живота.Другото е недомлъвките и иронията ,колкото повече толкова по-любопитно за останалите.
Опс,минах в ОТ.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Мнения двигатели
Минал си в озвучителни тела?

-
Motorhead
Мнения двигатели
Прав си продухвам.
.Край на ОТ-
Vil163
Peugeot 308 SW HDI
Мнения двигатели
От първостепенно чак не, но когато се изсипват една шапка пари, не е лошо човек да знае за какво ги дава. Аз поне не ги изкарвам с лекота. Друг е въпросът, че колата ми всъщност ми помага да ги изкарвам.Motorhead написа: 01.02.2019, 20:22:07![]()
Така е в Бг авто-форумите.Автомобила и неговите болести са от първостепенно значение в живота.Другото е недомлъвките и иронията ,колкото повече толкова по-любопитно за останалите.
Опс,минах в ОТ.
Съвсем друг е въпросът пък до колко репутацията на един производител е оправдана. За ВАГ и в частност за Шкода се надявам да мога да коментирам след 3 години и 150 000 км. Иначе за недолюбвани френски и корейски марки мога да говоря само суперлативи на база личен опит с не новозакупени автомобили, карани от мен при показание на километража в началото под 100 000 в рамките на още над 100 000 км всеки.
Пък и за какво са иначе автомобилните форуми?
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Мнения двигатели
Ако дилър на ЕТ ти даде кола кавато и да е тя за дълъг тест уикенд ще си единствния. След три закупени нови Шкоди на мое име ми дадоха Кодиака за 15мин. с придружител. Естествено след като вдигнах патардия им се отпуснаха два часа с подписване на четири страници документи.
В това отношение са гола вода.
Жена ми си е харесала новия Колеос "Рено" и й дадоха джипката за цял ден с единствената уговорка да не минаваме повече от 400км ,че нямало как да ги оправдаят.
-
Vil163
Peugeot 308 SW HDI
Мнения двигатели
Да, други хора също ми казаха за тази дивотия при ЕТ. Ще опитам, защото при дилърите на три други марки не беше проблем.
Как иначе очакват да купя кола, която не съм пробвал и усетил? Абсурд.
В случая дори не държа да пробвам точно избрания от мен мотор, всеки един супърб комби ще ми свърши работа за теста, дори с 1.4/1.5 TSI или 1.6 TDI с ръчни скорости и със стандартно окачване.
Имат и рент-а-кар отдел, но идеята аз да платя за тест и то не малка сума, при положение, че ще дам после над 70 к ми се струва леко нелепа. От километри си личи, че съм много навит на тази кола - всеки опитен продавач ще го види.Ако не ми дадат кола за тест, просто няма да купя от тях. Може да купя от Букурещ, където в момента правят също перфектни отстъпки
Това обаче стана вече сериозен спам, за което се извинявам.
Как иначе очакват да купя кола, която не съм пробвал и усетил? Абсурд.
В случая дори не държа да пробвам точно избрания от мен мотор, всеки един супърб комби ще ми свърши работа за теста, дори с 1.4/1.5 TSI или 1.6 TDI с ръчни скорости и със стандартно окачване.
Имат и рент-а-кар отдел, но идеята аз да платя за тест и то не малка сума, при положение, че ще дам после над 70 к ми се струва леко нелепа. От километри си личи, че съм много навит на тази кола - всеки опитен продавач ще го види.Ако не ми дадат кола за тест, просто няма да купя от тях. Може да купя от Букурещ, където в момента правят също перфектни отстъпки
Това обаче стана вече сериозен спам, за което се извинявам.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Мнения двигатели
Не че не е офтопик, ама да знаеш, че усещането за кола при 2.0TSI L&K няма нищо общо с изброените модификации от теб по-горе:)
Така че те съветвам да намериш някой колега от района с такава да те повози.
Иначе да - пак да кажа - не го мисли мотора, имаш гаранция, а колата доставя много, много радост и удоволствие!
Така че те съветвам да намериш някой колега от района с такава да те повози.
Иначе да - пак да кажа - не го мисли мотора, имаш гаранция, а колата доставя много, много радост и удоволствие!
-
Vil163
Peugeot 308 SW HDI
Мнения двигатели
Със сигурност усещането с 2.0 TSI ще е различно, но едва ли ще имам негативни пърформанс изненади от него - все пак сета карам само 163 коня и 280 Nm, които са ми достатъчни, какво остава за TSI
.
Желанието ми е да преценя купето на колата, все пак карам сега ванче с много място над главата, по-висока позиция на седене и не ми е нужно да клякам, за да седна....А и да видим дали ще допадне и на семейството, защото това ще е и семейната кола за извънградски семейни пътувания, освен моя работна.
Желанието ми е да преценя купето на колата, все пак карам сега ванче с много място над главата, по-висока позиция на седене и не ми е нужно да клякам, за да седна....А и да видим дали ще допадне и на семейството, защото това ще е и семейната кола за извънградски семейни пътувания, освен моя работна.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Мнения двигатели
Имам предвид, че шумоизолация, усещане за лукс, возене (заради DCC), уау ефект и т.н. при L&K са различни.
Размера на купето ще можеш да го пробваш при всички модификации:)
Иначе аз слизам от Ford S-Max и Супърба не ми малее:)
Размера на купето ще можеш да го пробваш при всички модификации:)
Иначе аз слизам от Ford S-Max и Супърба не ми малее:)
-
Petar1966
- Гараж: Хюндай Аванте 1.6LPI
Мнения двигатели
Здравейте,след дълги размисли семейния съвет(съпругата,аз,дъщерята и кучето)решихме ето тази Октавия 3:
Октавия Cтайл 1.6 TDI / 85 kW / 115 к.c., 5M Спортно син металик 48 390лв. -19,2 % 39 120лв.
Допълнително оборудване включено в цената
Удължаване на гаранцията за 5 години, до 100 000 km
"""INTELLIGENT PARK DISTANCE ASSISTANT"" PDC front and back (for Radio Bolero and navi with direction detection)"
Лети алуминиеви джанти VELORUM 6,5J x 16" - 4 бр.
VISION: LED светлини, с динамичен контрол на ъгъла, LED дневни светлини и пръскачки на фаровете, пръскачки на фаровете, фарове за мъгла следящи ъгъла на завой - черни, радиоапарат Skoda Bolero - 2 DIN с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей с USB и слот за SD карта, функция SmartLink*+, бордкомпютър с цветен Maxi-DOT дисплей, подгряване на предните седалки, алармена система с обемни датчици и два сгъваеми ключа, затъмнени задно и задни странични стъкла, HHC - Hill hold control - система против потегляне по наклон и двулицева, обръщаема постелка в багажника (гума/текстил) и др.
Paket "AMBIENTE LIGHT"
Top-LED задни светлини.
В събота ще ходя в Еуратек,на бул.Тотлебен да видя как стоят нещата с цена(по телефона споменаха за отстъпка около 1000лв.),доставка,ЕКО такси,регистрация в КАТ и т.н.
Ще съм благодарен за информация примерно за гаранционното обслужване,смяна на масло,филтри,цени и т.н.,интеревали на обслужване,гаранционни ремонти-да не дава Господ!Въобще всякаква информация.Че вече броя часовете до събота!
п.п.това какво точн означава:INTELLIGENT PARK DISTANCE ASSISTANT"" PDC front and back (for Radio Bolero and navi with direction detection)"
понеже превода в Гугъл излиза малко без мислен.
Редактирано точно сега от Petar1966
Октавия Cтайл 1.6 TDI / 85 kW / 115 к.c., 5M Спортно син металик 48 390лв. -19,2 % 39 120лв.
Допълнително оборудване включено в цената
Удължаване на гаранцията за 5 години, до 100 000 km
"""INTELLIGENT PARK DISTANCE ASSISTANT"" PDC front and back (for Radio Bolero and navi with direction detection)"
Лети алуминиеви джанти VELORUM 6,5J x 16" - 4 бр.
VISION: LED светлини, с динамичен контрол на ъгъла, LED дневни светлини и пръскачки на фаровете, пръскачки на фаровете, фарове за мъгла следящи ъгъла на завой - черни, радиоапарат Skoda Bolero - 2 DIN с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей с USB и слот за SD карта, функция SmartLink*+, бордкомпютър с цветен Maxi-DOT дисплей, подгряване на предните седалки, алармена система с обемни датчици и два сгъваеми ключа, затъмнени задно и задни странични стъкла, HHC - Hill hold control - система против потегляне по наклон и двулицева, обръщаема постелка в багажника (гума/текстил) и др.
Paket "AMBIENTE LIGHT"
Top-LED задни светлини.
В събота ще ходя в Еуратек,на бул.Тотлебен да видя как стоят нещата с цена(по телефона споменаха за отстъпка около 1000лв.),доставка,ЕКО такси,регистрация в КАТ и т.н.
Ще съм благодарен за информация примерно за гаранционното обслужване,смяна на масло,филтри,цени и т.н.,интеревали на обслужване,гаранционни ремонти-да не дава Господ!Въобще всякаква информация.Че вече броя часовете до събота!
п.п.това какво точн означава:INTELLIGENT PARK DISTANCE ASSISTANT"" PDC front and back (for Radio Bolero and navi with direction detection)"
понеже превода в Гугъл излиза малко без мислен.
Редактирано точно сега от Petar1966
Животът иска жертви,но няма да сме ние...
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Мнения двигатели
INTELLIGENT PARK DISTANCE ASSISTANT"" PDC front and back (for Radio Bolero and navi with direction detection)" - сензори за паркиране отпред и отзад са това.
Добре сте се ориентирали. На хартия изглежда, че двигателя не дава много, но всъщност си е доста добре. Скорости от 140-150 изобщо не ги усеща. Честито и да се похвалиш със снимки най-скоро време !
Добре сте се ориентирали. На хартия изглежда, че двигателя не дава много, но всъщност си е доста добре. Скорости от 140-150 изобщо не ги усеща. Честито и да се похвалиш със снимки най-скоро време !
-
Petar1966
- Гараж: Хюндай Аванте 1.6LPI
Мнения двигатели
Точно това е моята скорост.Ако е и икономична-супер ще бъде!
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Животът иска жертви,но няма да сме ние...