Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ники, по към привечер ще можеш ли? Аз имам доста задачи през деня. Но щом имаш повод е добре да кажем едно .
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Неделя, 18-и Септември от 18 часа на ИКЕА. Има ли желаещи?
Имам и предложение да се изместим от долния на горния паркинг, за да се получат по-добри снимки. Ето тук - на уличката от кръговото между мола и ИКЕА и влизането към паркинга:
1473792417468.jpg
По тази уличка рядко има спрени коли - само около обяд има понякога.
Ще можем да се наредим в колона и се надявам Бобеца да дойде и да направи хубави снимки. Отдавна ми се иска някой професионалист да снима Октавията ми - ще го възнаградя богато
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз мога да се тествам да дойда със закъснение. Ще си преправям парното и съм вързан с часа.Може и да свършат до срещата. Имай впредвид и времето,ако ще правиш снимки,светлината вероятно ще е ок,ако деня е като днес да не кажа супер.