Škoda Octavia III Комби 1,6 TDI-CR 105 PS - JORDITO
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Много е красиво, Жорка!
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Това е модела на лупите:Audirulzz написа:Какви лупи поръча?Лесно ли се монтират?Дай повече инфо по въпроса
Car Styling Projector Lens 3 Inches Q5 Koito Bi-xenon HID Bi-xenon Projector Lens LHD Using H7 HID Lamp with/without Shrouds
http://s.aliexpress.com/vmaEFBvA?fromSns
Относно монтирането,не е много лесно. Когато го правиш за първи път отнема доста време. Разглобява се целия фар на съставните му части. На снимките по-горе се вижда.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Благодаря, Жоре! Знам, че за мен го правиш
Вече ще идвам спокойно на срещите ни, а не с два чифта слънчеви очила един върху друг
За светенето не зная, но визуално изглежда много добре!
Вече ще идвам спокойно на срещите ни, а не с два чифта слънчеви очила един върху друг За светенето не зная, но визуално изглежда много добре!
goAPR
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Аз като средностатестически форумен юзър да питам, що не сложи биксенон и да пръснеш рефлектора черен?- JORDITO
Гледах го като вариант, ама грозно стои полвината черен, полвината хром. А плюс това Н15 - ката какво да я правя?NRG написа:![]()
Аз като средностатестически форумен юзър да питам, що не сложи биксенон и да пръснеш рефлектора черен?
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Идеално изглежда 
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Оставяш си само дневните на Н15 или ксенона само на къси. После и халогените черни, като може и тях да ги оставиш за дневни. На мен много ми харесват халогените за дневни с 4-те диода от Фабия ВРС, както е на Самуил предишната октавия. Абе общо взето, всеки си има виждания. В действителност и така си е ок.
- JORDITO
Принципно става, ноооо.... С халогени за дневни хапваш дървото в Сърбия, а от Германия се връщаш с репатракNRG написа:Оставяш си само дневните на Н15 или ксенона само на къси. После и халогените черни, като може и тях да ги оставиш за дневни. На мен много ми харесват халогените за дневни с 4-те диода от Фабия ВРС, както е на Самуил предишната октавия. Абе общо взето, всеки си има виждания. В действителност и така си е ок.
Идеята е със смяна на две крушки да си легален навън, защото там падат глави и не е разграден двор, като в България.
Иначе отстрани ще ги пръсна халогените да са черни, както е на вижъна. Това е следващата занимавка. Само незнам дали с пластидип ще стане?
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Младежи, поздравления за ентусиазма, таланта и майсторлъка. Жорка, колата от ден на ден по-лъскава и яка става,
!!!
ЕТ отварят нов обект юни месец, що не си пуснете по една автобиографийка, ей така, да видим ка ша стане.
Поздрави.
!!! ЕТ отварят нов обект юни месец, що не си пуснете по една автобиографийка, ей така, да видим ка ша стане.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Ице, не ги вкарвай в беля хората бе. 
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Главния осветител и озвучител на форума е.........знаете кой
Ей това е единствената О3 във форума с такава модификация 

Dieselgate Team member
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Тоше, тихо, тихо......... нИ сЪ знай кой чете тука.skodko написа:Ице, не ги вкарвай в беля хората бе.
offtopic: Аз вчера бях в Надежда - ми евалла, дано всеки път да е толкова приятно, точно, професионално и бързо отношението и обслужването в Шкода Центровете в България.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер се е получило.
Ако са тези лупи за които си мисля....ще свети убийствено яко.
Така си ги направих на Тигуана.Но си поръчах капачки за съответния рефлктор(формата му) и изглежда ОЕМ.
Айде сега Бондо е следващия.
Така си ги направих на Тигуана.Но си поръчах капачки за съответния рефлктор(формата му) и изглежда ОЕМ.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- JORDITO
Бондо никога няма да го преживее да си види колата в това състояниеbega4kata написа:Супер се е получило.
Той за моята се чудеше даже дали ще я съберем обратно.
Иначе лупите са Q5 Koito Bi-xenon H7, и най подходящите капачки бяха GTI Style.
Другия вариант, който обмислях беше MAX, не не бях сигурен дали ще се побере в рефлектора без да опира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
АБЕ СУПЕР е станало.
Бондо ще го преживее.Нали е рейсър
Бондо ще го преживее.Нали е рейсър
GUNTER SERVICE