Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
MHlebarov написа: 14.01.2023, 20:07:12
сега при теб
При него е "замръзнало", нали го написа
Абе, Яворе, толко ли нема при теб (нали си в софтуерния бизнес?) некое хакерче да му намериш нов проект за следващия месец, да хакне тоя пОртокол
Kiko Varna написа: 15.01.2023, 00:40:18
Според мен дори е по-добре да покараш колата без ремап, за да ти омръзне
Е аз я карам вече 1 година без ремап, с частите без такъв, не се усеща особена разлика във вървежа, както написах. Скоро ще замеря, да видим какво ще каже техниката.
Всъщност, на второ четене, след 2 дълги тигела по магистралата вчера и днес, като че ли по-лесно вдига до 200. Та ще ми е интересно другата седмица, като изляза.
digitalundgrd написа: 15.01.2023, 12:39:15
от смяната на интейка според мен си едни 8-10 коня отгоре.
1-во : значи на ТVS диното мери е 1:1 с моето, което е добре
2-ро : следващия път като ще ремапнеш, хващаш ме и отиваме на "Паваж". Апваме, пийваме, лаф-моабет накрая ти изплювам конете на МОТОР +-5 и си тръгваме по живо, по здраво
digitalundgrd написа: 15.01.2023, 12:39:15
Само от смяната на интейка според мен си едни 8-10 коня отгоре.
Няма от къде да дойдат коне. Нито турбото надува повече от зададеното, нито дюзите вкарват повече гориво. Възможно е да се усеща по-отзивчива поради факта, че стоковата конфигурация е била по-рестриктивна, но не вярвам коне да излезнат
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
При последователни рънове и/или е топло времето със сигурност ще има разлика. Но е интерсно дали драгито ще покаже по-добри времена, със сигурност ще са по-консистентни.
Нали уж си коригирала смесите до някакво положение - ако има повече възхуд, ще пусне малко повече гориво?
Или пък влизането на повече кислород ще означава повече енергия от изгарянето?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Е теоритично, уж по-малко рестрикция по пътя на входящия въздух, една идея намалена температура, малко повече кислород влязал в мотора...Като цяло на 300 к.с. турбо мотор тези 8-9 коня са 2-3% не е нещо уау или трудно постижимо.
Гледал съм тестове само да смениш стоков, хартиен филтър каран 15 000км набит с гняс, с чисто нов пак стоков хартиен и се завръща някой кон...