Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
The Hooligan написа: 22.09.2024, 14:27:05
Аз, не че искам да ви дразня, но Форд ползват спирачна система на АТЕ и там апаратите имат тези "телове" които предотвратяват въпросното тракане на накладки
Изобщо не ни дразниш. Те нашите не тропат, а свирят
Ако случайно някой реши да вкара Октавията в бизнеса със заплащане на колометър Отзад не ми хареса как й седи цвета, а отпред си беше откровено грозна, но нямаше как да я снимам в движение.
Минавам да отбележа, че спирачната течност се сменя на две години. Няма да ви излезе напомняне никъде, нито някой ще се обади. Просто да го имате предвид.
И на мен днеска ми излезна този ъпдейт. Досега откакто я имам колата не ми се беше случвало. Само някакви дребни приложения, но не и цялостно на медията. Да видим дали ще са ок нещата.
Ъпдейтите теглят ли се, когато колата е заключена или само когато е на контакт, или в движение. Този, за който питах по-горе е малко над 1600 МБ и от вчера сутринта, от както ме информира за него насам само 400 МБ са изтеглени. Другото странно е, че като ме информира за наличен отказах изтегляне, за да прочета по-късно за него и като реших да видя за какво иде реч (снощи) видях, че се тегли сам. Снощи бе на 80 МБ, тази вечер на 400 МБ, колата е карана вчера и днес, сутрин и вечер, всяко каране по около 20 минути.
Инсталирането знам, че става при заключено положение, но не ми е ясно изтеглянето кога става
Здравейте, като собственик на Октавия 4 от скоро имам няколко въпроса. Предварително се извинявам ако вече са задавани.
1. Имам безключово палене, но не и безключов достъп. Възможно ли е? В менюто също няма настройка за KESSY. Има си маркери на дръжките, но това май го имат всички версии.
2. Как следи налягането в гумите? Датчици във вентилите или посредством АБС? Пише че е ОК, но няма подробна информация, коя гума на колко атмосфери е.
3 Свалих My Skoda, но стигам до етапа с добавянето на нов потребител в мултимедията и до там. Интернет връзка ли е необходима?
4. В колата мирише много приятно, а няма ароматизатор. Да не би да има някъде в таблото?