Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Мнение от skodko »

Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

Някой има ли опит с тия touch-up kit-чета за боя, които се предлагат от Skoda?

Уикенда ходих насам-натам и при разминаване с една кола чух, че нещо издрънча. Днес като я измих видях какви са пораженията от камъчето. Точно под единия фар е чукната и то толкова дълбоко, че не е просто одраскано, ами направо се вижда бяла пластмаса - явно е било остро камъче.

Гледам, че в супершкода са по 10 евро тия kit-чета. Реално вършат ли някаква работа, или да чакам да стане въсвем на г*з бронята и да я пребоядисвам цялостно след година-две?
STASEK

Шкода Новак

Мнение от STASEK »

skodko написа:Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
Не е като да няма избор - cardetailing.bg
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Ванко, върши чудесна работа. Има флакон с боя и с лак. Пише как се прилага. После трябва да полираш обаче.
TSI Team
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Емо, оправи ми деня! Бях побеснял [smilie=sarcastic.gif]

Като се видим, бирите от мен :)
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Мнение от Bobeca »

skodko написа:Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
Определено! Аз точно го пробвах да видя как е. Ще видим колко бързо ще изпълнят поръчката.
Тези detailingstorebg.com нещо много си повярваха напоследък...
Иначе днес ми пристигна това:
20170801_192519.jpg
За мое щастие от detailingstorebg се издъниха с друга поръчка и реших, че и това няма да го взимам от тях. Така след малко търсене си го взе от Китай за двойно по-ниска цена... Чакаш го 3 седмици, но при такава разлика в цената си заслужава.
Ще го тествам и ще го сравня с оригиналното на Karcher.
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Аз ползвам тези продукти:

Екстериор :
http://cobraprofessional.com/microfiber-exterior/

Интериор :

http://cobraprofessional.com/microfiber-interior/

За стъкла :

http://cobraprofessional.com/microfiber-for-glass/

Първия път ползвах тази за интериора като подсушавах колата. Уникална е. С една кърпа попих цялата кола и можеше още да попие. Попива бързо и не остават власинки.

Поръчах си втора след това де :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

SimichOil, какви пари са,че нещо на сайта не се разбира
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Много интересно клипче. А и като цяло на този пич каналът му е пълен с любопитни неща :)
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Този пич е един от най-ненормалните дителъри в света! Страшни техники на работа има.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

ТТодоров написа:SimichOil, какви пари са,че нещо на сайта не се разбира
Един приятел ми ги поръча. Комплект 3-те кърпи + една допълнителна за външно е около 45 лв.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

skodko написа:Този пич е един от най-ненормалните дителъри в света! Страшни техники на работа има.
Жалко, че няма такива в България. Или поне аз не знам за чак такива професионалисти. Бих си карал колата с кеф при такъв за всякакви процедури :)
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Кажете някакъв препарат за текстилни седалки.Не само почистващи ами и такъв за защита.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Ванка, има и то доста. За София знам, че тези пичове се правят доста добре. Също са официален вностиел на Maguiars за България, Македония и Сърбия. https://www.facebook.com/alwaysdrybulgaria/
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Мнение от Bobeca »

Днес успях да тествам двата Foam cannon-а. Няма място за сравнение. И двата бяха с едно и също съотношение на сапун и с една и съща температура на водата. Пяната на китаеца държи в пъти повече време, а също така е и много по плътна. За следващия път ще пробвам с малко повече сапун и с топла вода - очаквам резултатът да е по-добър. Шампоанът е Chemical Guys Hybrid V7 High Gloss в съотношение 30 мл на 1 литър вода.

От detailingbg.com си взех и универсален почистващ препарат. Взех го главно с идеята да почиствам интерира с него. Мислех си, че колата ми е чиста от вътре, но се изумих каква мръсотия свалих с това нещо. [smilie=yahoo.gif]
20170805_000915.jpg
20170804_232852.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”