Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Sawyer
- Гараж: ///
Някой има ли опит с тия touch-up kit-чета за боя, които се предлагат от Skoda?
Уикенда ходих насам-натам и при разминаване с една кола чух, че нещо издрънча. Днес като я измих видях какви са пораженията от камъчето. Точно под единия фар е чукната и то толкова дълбоко, че не е просто одраскано, ами направо се вижда бяла пластмаса - явно е било остро камъче.
Гледам, че в супершкода са по 10 евро тия kit-чета. Реално вършат ли някаква работа, или да чакам да стане въсвем на г*з бронята и да я пребоядисвам цялостно след година-две?
Уикенда ходих насам-натам и при разминаване с една кола чух, че нещо издрънча. Днес като я измих видях какви са пораженията от камъчето. Точно под единия фар е чукната и то толкова дълбоко, че не е просто одраскано, ами направо се вижда бяла пластмаса - явно е било остро камъче.
Гледам, че в супершкода са по 10 евро тия kit-чета. Реално вършат ли някаква работа, или да чакам да стане въсвем на г*з бронята и да я пребоядисвам цялостно след година-две?
-
STASEK
Не е като да няма избор - cardetailing.bgskodko написа:Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Ванко, върши чудесна работа. Има флакон с боя и с лак. Пише как се прилага. После трябва да полираш обаче.
TSI Team
- Sawyer
Емо, оправи ми деня! Бях побеснял
Като се видим, бирите от мен
Като се видим, бирите от мен
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Определено! Аз точно го пробвах да видя как е. Ще видим колко бързо ще изпълнят поръчката.skodko написа:Хубавото е, че вече има оше един такъв магазин. detailingbg.com
Тези detailingstorebg.com нещо много си повярваха напоследък...
Иначе днес ми пристигна това:
За мое щастие от detailingstorebg се издъниха с друга поръчка и реших, че и това няма да го взимам от тях. Така след малко търсене си го взе от Китай за двойно по-ниска цена... Чакаш го 3 седмици, но при такава разлика в цената си заслужава.
Ще го тествам и ще го сравня с оригиналното на Karcher.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Аз ползвам тези продукти:
Екстериор :
http://cobraprofessional.com/microfiber-exterior/
Интериор :
http://cobraprofessional.com/microfiber-interior/
За стъкла :
http://cobraprofessional.com/microfiber-for-glass/
Първия път ползвах тази за интериора като подсушавах колата. Уникална е. С една кърпа попих цялата кола и можеше още да попие. Попива бързо и не остават власинки.
Поръчах си втора след това де :)
Екстериор :
http://cobraprofessional.com/microfiber-exterior/
Интериор :
http://cobraprofessional.com/microfiber-interior/
За стъкла :
http://cobraprofessional.com/microfiber-for-glass/
Първия път ползвах тази за интериора като подсушавах колата. Уникална е. С една кърпа попих цялата кола и можеше още да попие. Попива бързо и не остават власинки.
Поръчах си втора след това де :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
SimichOil, какви пари са,че нещо на сайта не се разбира
- Sawyer
Много интересно клипче. А и като цяло на този пич каналът му е пълен с любопитни неща
- skodko
- Обратна връзка:
Този пич е един от най-ненормалните дителъри в света! Страшни техники на работа има.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Един приятел ми ги поръча. Комплект 3-те кърпи + една допълнителна за външно е около 45 лв.ТТодоров написа:SimichOil, какви пари са,че нещо на сайта не се разбира
- Sawyer
Жалко, че няма такива в България. Или поне аз не знам за чак такива професионалисти. Бих си карал колата с кеф при такъв за всякакви процедуриskodko написа:Този пич е един от най-ненормалните дителъри в света! Страшни техники на работа има.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Кажете някакъв препарат за текстилни седалки.Не само почистващи ами и такъв за защита.
- skodko
- Обратна връзка:
Ванка, има и то доста. За София знам, че тези пичове се правят доста добре. Също са официален вностиел на Maguiars за България, Македония и Сърбия. https://www.facebook.com/alwaysdrybulgaria/
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Днес успях да тествам двата Foam cannon-а. Няма място за сравнение. И двата бяха с едно и също съотношение на сапун и с една и съща температура на водата. Пяната на китаеца държи в пъти повече време, а също така е и много по плътна. За следващия път ще пробвам с малко повече сапун и с топла вода - очаквам резултатът да е по-добър. Шампоанът е Chemical Guys Hybrid V7 High Gloss в съотношение 30 мл на 1 литър вода.
От detailingbg.com си взех и универсален почистващ препарат. Взех го главно с идеята да почиствам интерира с него. Мислех си, че колата ми е чиста от вътре, но се изумих каква мръсотия свалих с това нещо.
От detailingbg.com си взех и универсален почистващ препарат. Взех го главно с идеята да почиствам интерира с него. Мислех си, че колата ми е чиста от вътре, но се изумих каква мръсотия свалих с това нещо.