Каква мултимедия да избера ОЕМ/Retrofit, реномирана марка или китаец
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
OStoichkov
- Гараж: Scout '08 tdi BMM,
Ex s8 d2 ABT
Ex 4.7 Grand Cherokee wj quadra drive
Ex Allroad 2.7 Biturbo Manual
Ex A4 1.8 t quattro 300bhp
Etc....
Каква мултимедия да избера ОЕМ/Retrofit, реномирана марка или китаец .
Въпроса е, че разни търгаши тези тук по 600лв ги продават. Мен ме интересува да свири добре поне колкотото суинга и да не ограбвам банката. Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии. 
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Щом мислиш така. И аз спадам към тези търгаши. Разлика има разбира се, но е дълго за писане. Избора е твой. В OLX има също множество обяви за по 200-300 лв.OStoichkov написа: 03.12.2018, 08:07:57 Въпроса е, че разни търгаши тези тук по 600лв ги продават. Мен ме интересува да свири добре поне колкотото суинга и да не ограбвам банката. Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии.![]()
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Няма как търговецът тук да е на същите цените като в Китай. Първо - той се е пр**бал вместо теб и си е поръчал 5 различни модела докато види кой става, второ ти дава някаква гаранция, трето много хора не могат да се оправят с поръчките, а той ти го дава на готово. За мен поне едни 100-200 лв. според зависи от цената си е абсолютно нормална надценка.OStoichkov написа: 03.12.2018, 08:07:57 Въпроса е, че разни търгаши тези тук по 600лв ги продават. Мен ме интересува да свири добре поне колкотото суинга и да не ограбвам банката. Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии.![]()
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Поръчвал съм си няколко, както за мен така и за познати (миналата седмица отново поръчах и сега уикенда го монтирахме). Повярвай ми, има ОГРОМНА разлика м/у 100, 200 и 300 евровите модели !!!OStoichkov написа: 03.12.2018, 08:07:57 Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии.![]()
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
С тоя пост добре се прецака, сега се оправяй сам.OStoichkov написа: 03.12.2018, 08:07:57 Въпроса е, че разни търгаши тези тук по 600лв ги продават. Мен ме интересува да свири добре поне колкотото суинга и да не ограбвам банката. Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии.![]()
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Хубавите и истинските китайски навигации - които си струват парите са по около 310-320 долара(което са си едни 530-540 лв) с доставката до България. "Търгашите" го поръчват, чакат го по куриери от Китай залагат си с извинение г*за какво и как ще дойде, пробват го преди да ти го дадат на теб, ти от днес за утре плащаш и получаваш без да имаш каквито и да било грижи. След това също човека от който си го купил ще ти даде съвети, идеи и напътствия (освен ако не ти го и монтират) - какво и как да направиш.
Колегата ми така не искаше да даде такива пари - поръча си едно за 200 долара - и сега псува за какво ли не. Дори стигна до там да ми предлага да вземе моето и да ми даде неговото срещу доплащане (понеже тогава си продавах колата с навигацията).
Чудно ми е - ти колко пари искаш да струва едно такова подобно качествено нещо ? Един средно глупав телефон със същите спецификации струва толкова че и повече вече...
Колегата ми така не искаше да даде такива пари - поръча си едно за 200 долара - и сега псува за какво ли не. Дори стигна до там да ми предлага да вземе моето и да ми даде неговото срещу доплащане (понеже тогава си продавах колата с навигацията).
Чудно ми е - ти колко пари искаш да струва едно такова подобно качествено нещо ? Един средно глупав телефон със същите спецификации струва толкова че и повече вече...
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Всеки сам си преценява и си гледа интереса.
Аз , мога да споделя опит с вкарването:
Внесох си WITSON и като не знаех първият път - сам си правих нещата:
Равносметката: + 1 ден, вадене на ЕОРИ номер, митническа агенция ходене, връщане - още 80лв. за всичко.
Няма значение, дали си внесъл пакет или контейнер- еднаква е процедурата.
Следващите такива пратки си процедирам с пощите: Давам им пълномощно. Те си правят всичко, ако има ДДС и Мито, на място при предаване на пратката им кешам.
За цената: Коментирал съм го много пъти, правил съм го много пъти, защото моите са такива и този цвят го няма в Супершкода.
Боядисаните емблеми от Супершкода - 90лв някъде. Ама скъпи били.....
Ок- вземи си нова емблема - 36лева, разглоби си я, закарай я на бояджия(който ще ти вземе Х пари за гъзобръка), вземи си я после и си я монтирай.
Ще ти излезе В НАЙ-ДОБРИЯ случай 70лв . Но за 20лв имаш разкарване, ходене/носене/вземане.
Както казах,всеки сам си преценява!
Аз , мога да споделя опит с вкарването:
Внесох си WITSON и като не знаех първият път - сам си правих нещата:
Равносметката: + 1 ден, вадене на ЕОРИ номер, митническа агенция ходене, връщане - още 80лв. за всичко.
Няма значение, дали си внесъл пакет или контейнер- еднаква е процедурата.
Следващите такива пратки си процедирам с пощите: Давам им пълномощно. Те си правят всичко, ако има ДДС и Мито, на място при предаване на пратката им кешам.
За цената: Коментирал съм го много пъти, правил съм го много пъти, защото моите са такива и този цвят го няма в Супершкода.
Боядисаните емблеми от Супершкода - 90лв някъде. Ама скъпи били.....
Ок- вземи си нова емблема - 36лева, разглоби си я, закарай я на бояджия(който ще ти вземе Х пари за гъзобръка), вземи си я после и си я монтирай.
Ще ти излезе В НАЙ-ДОБРИЯ случай 70лв . Но за 20лв имаш разкарване, ходене/носене/вземане.
Както казах,всеки сам си преценява!

- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
В крайна сметка колега парите са си твои. Ние сме тук да дадем идеи, ако мислиш че ония от Китай не са търгаши жестоко се лъжеш. Не се излагай да се прецакаш с някакъв боклук. Питай който искаш Jordito е сложил на 99% от форума медиите. Евтиното винаги излиза по - скъпо !!! Успех!OStoichkov написа: 03.12.2018, 08:07:57 Въпроса е, че разни търгаши тези тук по 600лв ги продават. Мен ме интересува да свири добре поне колкотото суинга и да не ограбвам банката. Просто не съм сигурен дали има съществена разлика между 100-200-300 евровите медии.![]()
-
OStoichkov
- Гараж: Scout '08 tdi BMM,
Ex s8 d2 ABT
Ex 4.7 Grand Cherokee wj quadra drive
Ex Allroad 2.7 Biturbo Manual
Ex A4 1.8 t quattro 300bhp
Etc....
О, в никакъв случай не бих взел медия евтинджос. Смятам да си коригирам аудиото в колата с хубави компоненти и искам хубав звук или поне добър предусилвател. Преди карах старо ес 8 и бях сложил пайнер апрадио което беше фантастично като качество, но в шкодата такова ще седи адски грозно. Вероятно и аз напролет ще съм в тези проценти, но мен ме интересува нави, блутут и флак декодиране, камери и тн не са приоритет, макар, че обмислям предна инфраред, но не знам как бих я подкарал....
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
От 1-ва страница на темата започни. Доста хора могат да ти кажат не само за flac, а и за wav свалено от dsp
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
erkamu
Днес бях при Георги. Монтира ми и на мен камера за задно виждане.
Всичко изпипа внимателно и професионално,
Жорка , благодаря!
Жорка , благодаря!

- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Само който НЕ е бил при него,НЕ е запознат с уменията муerkamu написа: 09.12.2018, 22:22:30 Днес бях при Георги. Монтира ми и на мен камера за задно виждане.
Жорка , благодаря!![]()
Dieselgate Team member
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Монтирането на медии е само 10% от нещата които прави.
Съветника за всичките ми покупки и тяхното монтиране(прилагане) е Жоржициу!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Съветника за всичките ми покупки и тяхното монтиране(прилагане) е Жоржициу!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И на мен ми е помагал ![friends [smilie=friends.gif]](./images/smilies/friends.gif)
![friends [smilie=friends.gif]](./images/smilies/friends.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
На мен също и продължава да помага почти всеки ден при въпроси. ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)