Škoda Octavia III Комби 1,6 TDI-CR 105 PS - JORDITO
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Внимавайте,че се напукват от някои препарати.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Jordito .. всеки спрей за гумени уплътнения става но излиза по -скъпо.
Аз взех от автомивката ето това / там е около 10 лв/
http://www.mafra.bg/catalog/index.pcgi? ... pe=product
Мирише приятно и ефекта е добър. Лесно се нанася.. пръскаш и минаваш със стара кърпа за да не стои на петна
http://www.youtube.com/watch?v=f9Xl45-XYdg&feature=plcp
Аз взех от автомивката ето това / там е около 10 лв/
http://www.mafra.bg/catalog/index.pcgi? ... pe=product
Мирише приятно и ефекта е добър. Лесно се нанася.. пръскаш и минаваш със стара кърпа за да не стои на петна
http://www.youtube.com/watch?v=f9Xl45-XYdg&feature=plcp
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Svetilio, това ми хареса. Ще го пробвам непременно, ако е наистина такъв ефекта като на клипа.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
MA-FRA е една от най-добрите козметики за коли. Жоре, ако взимаш такъв спрей - свий един и за мен ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- zloQQ
Възможно е да си прав! Факт е, че аз доста време съм се занимавал с автомивки - от там ми е опита и просто споделям. Препаратите им за измиване (професионално говоря) и за поддържа са перфектни за мен.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Дооста далеч от добри са препаратите на ма фра. Особено при наличието на препарати като Good Stuff на нашия пазар, просто няма смисъл да се занимаваш с тях. Половината ни препарати в студиото са тяхни и всичко върши прекрасна работа, а цената е на половина на "марковите". Аз те съветвам да пробваш тях. https://detailingbg.com/produkt-kategor ... ood-stuff/
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- zloQQ
Може да сте прави. Аз съм доволен от продуктите им, които съм ползвал. Пробвал съм и много други, но да си призная - разликата в нещата, които може да ползваш ежедневно, за мен не е голяма. Ма-фра ползвам от 2003-а година. Миналата година пробвах няколко други заглавия:

Не мога да кажа, че са нещо повече (не говоря за детайлинг, а просто за кеф). Нищо различно не се случва с колата
Даже леко горчив привкус ми остана от некачествените бутилчици, които трябва да пипаш с перо (шишенцата с помпички), защото са ужасно чупливи. Мислех, че проблема е в мен, но и други хора се оплакаха от качеството на пластмасите и винтовете на капачките. На Ма-фра, поне не ми се разсипват нещата из колата
Ако говорим за детайлинг, пасти, полиране и т.н., бих се обърнал към специалист, който да се занимае с автомобила. Аз само си го мия и почиствам набързо. За детайлинг си е нужен човек, който знае какво прави!

Не мога да кажа, че са нещо повече (не говоря за детайлинг, а просто за кеф). Нищо различно не се случва с колата
Даже леко горчив привкус ми остана от некачествените бутилчици, които трябва да пипаш с перо (шишенцата с помпички), защото са ужасно чупливи. Мислех, че проблема е в мен, но и други хора се оплакаха от качеството на пластмасите и винтовете на капачките. На Ма-фра, поне не ми се разсипват нещата из колата
Ако говорим за детайлинг, пасти, полиране и т.н., бих се обърнал към специалист, който да се занимае с автомобила. Аз само си го мия и почиствам набързо. За детайлинг си е нужен човек, който знае какво прави!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Когато се съберат няколко луди на едно място, нещата винаги избиват на някъде
Днес беше интересен ден. Още след слагането на ледовете на рефлекторен фар, нещо не ме кефеха, как седят отвън погледнато. (Нали Stuci, вече няма да носиш слънчеви очила на срещите)
Затова поръчах лупи на 3 инча за вграждане в рефлекторен фар с цокъл на Н7, за да мога да си слагам и нормални крушки, ако пътувам по централна Европа.
Събрахме се с EL_GRADO, bondo, и yep4u, и се получи ето това :

Най-големи благодарности на Мастер EL_GRADO, за съдействието.

Това ни е доставчика на бира . Благодарим всички още веднъж bondo, както и на yep4u, за лаф мохабета,развозването ми по квартала и компанията.

Първият фар е готов.

Тестове на сухо

И финалният резултат в края на деня:

Има още малко дребни неща да се доизчистят, но визуално нещата се промениха коренно.
Днес беше интересен ден. Още след слагането на ледовете на рефлекторен фар, нещо не ме кефеха, как седят отвън погледнато. (Нали Stuci, вече няма да носиш слънчеви очила на срещите)
Затова поръчах лупи на 3 инча за вграждане в рефлекторен фар с цокъл на Н7, за да мога да си слагам и нормални крушки, ако пътувам по централна Европа.
Събрахме се с EL_GRADO, bondo, и yep4u, и се получи ето това :

Най-големи благодарности на Мастер EL_GRADO, за съдействието.

Това ни е доставчика на бира . Благодарим всички още веднъж bondo, както и на yep4u, за лаф мохабета,развозването ми по квартала и компанията.

Първият фар е готов.

Тестове на сухо

И финалният резултат в края на деня:

Има още малко дребни неща да се доизчистят, но визуално нещата се промениха коренно.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Уау!
Страхотен резултат!
Визията е кореннонпроменена
Страхотен резултат!
Визията е кореннонпроменена
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Браво Жоре, не си Човек, машина
Сега чакаме клипче да видим за какво иде реч
Сега чакаме клипче да видим за какво иде реч
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Ухаааа
:-)
Дай сега и едно клипче как светят на тъмно, да се порадваме и ние на крайния резултат.
Поздравления за труда и крайния резултат.
:-)Дай сега и едно клипче как светят на тъмно, да се порадваме и ние на крайния резултат.
Поздравления за труда и крайния резултат.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Какви лупи поръча?Лесно ли се монтират?Дай повече инфо по въпроса