Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
intense написа: 12.06.2019, 14:05:16
Има вече ценова листа. Вероятно тия дни ще пуснат и конфигуратора
Благодаря! Естествено не се усетих да си запазя старата ценова да видя какви са разликите в цените ...
Някой да има ценовата листа отпреди 2-3 дни
По бегли спомени спрямо старите цени тези ми се струват около 4-5 хиляди отгоре? Някой може ли да потвърди или ако му се намира под ръка стара ценова листа?
dr_chill написа: 12.06.2019, 15:33:24
Благодаря! Естествено не се усетих да си запазя старата ценова да видя какви са разликите в цените ...
По бегли спомени спрямо старите цени тези ми се струват около 4-5 хиляди отгоре? Някой може ли да потвърди или ако му се намира под ръка стара ценова листа?
dr_chill написа: 12.06.2019, 15:33:24
От това, което виждам са променили оборудването на L&K.
При мен предните паркинг сензори, smart link и безжичното зареждане бяха стандартни, сега са опции. Колумбуса е по-евтин.
Цената без отстъпки на L&K е увеличена моят беше 78к сега е почти 86к, но пък сега моята конфигурация излиза по-ветино
Такива има налични на 71110, в тази цена с доп. опции за около 5-6хлв.
Имам и трите ценови в pdf, ако на някои му трябват, ще ги кача някъде.
Чешкият конфигуратор става, но най-вече за визуален чек.
Но там има разлики, имат множество пакети и групиране на опциите по-различно от това което беше при нас.
И цените са много по-различни.
В чешкият конфиг., за фейса ми направи. впечатление че изборът на цветове е много по-голям.