Нещо по евтино да е станало с времето не знам аз.(освен електричките) За това,като ти е кеф и имаш възможността,не се бавиш. Действаш,че животът е 1. Истинските пари са похарчените. Тези дето отлежават някъде и криптота разни не ги признавам аз
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Прави се проучване на пазара,на търсене,на цените на конкурентите,на себестойността.
Нещо по евтино да е станало с времето не знам аз.(освен електричките) За това,като ти е кеф и имаш възможността,не се бавиш. Действаш,че животът е 1. Истинските пари са похарчените. Тези дето отлежават някъде и криптота разни не ги признавам аз
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Еуратек
Записах и аз най-накрая час за смяна на масло в ЕТ Надежда за Петък сутринта. Като мине ще пиша отзиви.
Казах, че маслото е мое, от тях искам само смяната му + на масленият филтър. Попитаха ме каква е марката и като им казах Ravenol VSE 0W-20 отговора след дълго замисляне беше "Моля имайте предвид, че ние използваме други марки масла, утвърдени от производителя, Шел и Кастрол. Ще отбележим в документацията на колата марката и модела на вашето масло, за да се вземе в предвид в случай на проблеми с двигателя вбъдеще. Сигурни ли сте въпреки всичко, че желаете с ваше масло - Да, категорично". Също така им казах "Спазил съм вискозитета и стандарта, което е важно за вас и за което ме предупреди дилъра при продажба на автомобила, както и колегата ви, който физически издаде автомобила". "Амии, добре"
Вероятно това си е стандартна процедура от тяхна страна да предупреждават, отделно трик да си продават тяхното си масло.
ПС : Колата е на 9700км и 286 моточаса, на 9 месеца. Извънградското е малко повече от градското, та мисля си е съвсем навреме смяната му.
Казах, че маслото е мое, от тях искам само смяната му + на масленият филтър. Попитаха ме каква е марката и като им казах Ravenol VSE 0W-20 отговора след дълго замисляне беше "Моля имайте предвид, че ние използваме други марки масла, утвърдени от производителя, Шел и Кастрол. Ще отбележим в документацията на колата марката и модела на вашето масло, за да се вземе в предвид в случай на проблеми с двигателя вбъдеще. Сигурни ли сте въпреки всичко, че желаете с ваше масло - Да, категорично". Също така им казах "Спазил съм вискозитета и стандарта, което е важно за вас и за което ме предупреди дилъра при продажба на автомобила, както и колегата ви, който физически издаде автомобила". "Амии, добре"
Вероятно това си е стандартна процедура от тяхна страна да предупреждават, отделно трик да си продават тяхното си масло.
ПС : Колата е на 9700км и 286 моточаса, на 9 месеца. Извънградското е малко повече от градското, та мисля си е съвсем навреме смяната му.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- FaKeR
Еуратек
На всеки 100 часа се ресетва long term разход-а. Имам два ресета, а сега е на 86 часа, демек 100+100+86. Реално погледнато от тези 286 двигателя да е работил 284-5, другото е изгасен двигател по време на активиран старт-стоп. Интересното е, че когато е на контакт двигателя също отчита travel time, без дори двигателя да е пуснат... Но не съм я и държал на контакт, освен някакви редки случаи за по минута-две, колкото да нацъкам нещо по мултимедията.
-
rvukov
Еуратек
Пиша, за да “похваля” Еуратек, както и линията за оплаквания и поддръжка на Шкода Чехия. Волана на автомобила ми Skoda Scala (2022), на 12000 км, има следи от прекомерно износване, за което от сервиза в София кв. Надежда отказват смяна по гаранция, твърдейки, че повредата е причинена от външни фактори. Освен това, комуникацията с Шкода Чехия е бавна и липсва конкретна реакция, което допълнително затруднява разрешаването на проблема. Подобно отношение за мен е неприемливо и обмислям следващия ми автомобил да е от друга марка.

- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Еуратек
Тва като дранО от някоя нервна мачка ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Еуратек
Дали да се смени или не по гаранция го казват чехите.rvukov написа: 07.11.2024, 14:26:11 за което от сервиза в София кв. Надежда отказват смяна по гаранция, твърдейки, че повредата е причинена от външни фактори.
Иначе наистина малко бавно(или поне на нас като клиенти така ни се струва) върви комуникацията между ЕТ и кораба майка.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Еуратек
Преди години жена ми някакси надра волана на Фабията по същият начин. Тогава @BlackPearl даде решението на проблема.rvukov написа: 07.11.2024, 14:26:11 Волана на автомобила ми Skoda Scala (2022), на 12000 км, има следи от прекомерно износване, за което от сервиза в София кв. Надежда отказват смяна по гаранция, твърдейки, че повредата е причинена от външни фактори.
Плюнчиш пръста и търкаш надраното на волана, колкото и смешно да звучи, работи.
- FaKeR
Еуратек
Да е така в 2 без 10 на волана би било окей, но цялата му долна страна да е така е малко странно. Сигурно ли е, че волана не опира в краката?
Или пък да е чистен с нещо? Редно е да обвиняваме ЕТ наистина тогава, когато има за какво.
Бях направил подобни драскотини (много по-малки, сантиметър максимум) на волана на Пежото от ожулване. Не помня с какво, но кожата се "насече" по същият начин.
Или пък да е чистен с нещо? Редно е да обвиняваме ЕТ наистина тогава, когато има за какво.
Бях направил подобни драскотини (много по-малки, сантиметър максимум) на волана на Пежото от ожулване. Не помня с какво, но кожата се "насече" по същият начин.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Еуратек
Видях Ви поста и във Фейсбук.
Това няма как да мине по гаранция.
Надрано е зверски от цип на яке, капси на дънки или подобно.
Седите много близо до волана и 100% на слизане се държите с дясната ръка за опора не него и отдолу се е издрал целия от гореописаните.
Това няма как да мине по гаранция.
Надрано е зверски от цип на яке, капси на дънки или подобно.
Седите много близо до волана и 100% на слизане се държите с дясната ръка за опора не него и отдолу се е издрал целия от гореописаните.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
rvukov
Еуратек
Колата я пазя много. Нямам пръстени нито аз, нито съпругата ми. Чистя я само аз, волана и скоростния лост се бършат само със специални мокри кърпички, които стават за изкуствена кожа. На скоростния лост нищо му няма. Дезинфектант за ръце не използвам. Волана е така само отдолу и интересното е, че става все по зле.Гаража, в който паркирам е тесен, и единственото ми обяснение е, че е станало от шева на панталона ми. Защо обаче волана на 25 годишното ми Ауди изглежда по добре? Ясно е, че качеството не е същото, но за мен не е нормално да е по ниско от на кухненска мушама. Еуратек за мен не стават, имам проблем и с мултимедията, който трета година лекуват със софтуерни ъпдейти. Отношението им не е професионално и това ще е основната причина да сменя марката. Пиша основно за да знаят евентуалните им клиенти какво да очакват. Шкода Чехия са меко казано неадекватни. Не съм срещал на друго място, независимо дали като бизнес или частен клиент, където при възникване на проблем между няколко страни, някоя от тях (в случая аз като клиент) да е изключена от комуникацията. Налага ми се да комуникирам със Шкода Чехия и Еуратек по отделно, което е неприемливо. Имам ticket number в Шкода Чехия, но така и няма назначен някой, който да отговаря за проблема. Това ми е първия нов автомобил, само мога да се надявам нещата при другите марки да са по добре.FaKeR написа: 07.11.2024, 15:16:59 Да е така в 2 без 10 на волана би било окей, но цялата му долна страна да е така е малко странно. Сигурно ли е, че волана не опира в краката?
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Еуратек
@rvukov, може и много да я пазиш, но това си го направил несъзнателно и на мен също ми изглежда на изцяло механична щета. Точно волана отдолу нито от слънце нито от нормално шофиране ще го подредиш така. Както и @ЦецоNOL казва, може и от цип на яке да и тн.
Те Еуратек не са цвете за мирисане, но от друга страна това никоя марка няма да ти го признае.
Те Еуратек не са цвете за мирисане, но от друга страна това никоя марка няма да ти го признае.