Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ися, не мойш му взе старта на туй 4х4. Ако има и дъжд и си го закъсал от всякъде.
Пък и туй като е стоково с голямата турбина и карантии, стейдж 2 ще е трошачка!
Стуци, ще го доведа на някоя среща. Ти като сеатаджия ще оцениш тоя буркановоз
Ако имаш възможност, поогледай я хубаво Купрата и дръпни един кратък сравнителен анализ между О3 и Леон 3 - интериор, екстериор, материали, настройки на ходова част. Кое те дразни, кое ти харесва. Кое ти харесва повече от Шкодата, кое по-малко. Имат ли сходства. Ако, изобщо имаш досег до нея, разбира се
PRO написа:Ися, не мойш му взе старта на туй 4х4. Ако има и дъжд и си го закъсал от всякъде.
Какъв дъжд, Купрата и на сухо ще му разкаже играта на старта
Stuci написа: Ако имаш възможност, поогледай я хубаво Купрата и дръпни един кратък сравнителен анализ между О3 и Леон 3 - интериор, екстериор, материали, настройки на ходова част. Кое те дразни, кое ти харесва. Кое ти харесва повече от Шкодата, кое по-малко. Имат ли сходства. Ако, изобщо имаш досег до нея, разбира се
О, ще я разгледам много детайлно и със сигурност ще я покарам.
Според мен разлика в качеството на изработка и вложените материали ще има в полза на шкодата - малко, но ще го има. Разликата във вървежа е ясна - грозно много в полза на Купрата. Най-много да трябва да сменям колата скоро
От място не би се дало на на форумните бегачки това. Обаче при реална ситуация тип засичате се на пътя и правите един "ластик" ще го пръснат.
lunatic написа: Каква е крайната цена на купрата?
Не съм съвсем сигурен, но мисля, че в крайна сметка е малко над 60k
Много добре изглежда,цвета и ходи... предпочитам визията пред Octavia FL....но за вътре имам все още резерви,.
И аз след STUCI ще чакам ревю и да я видя наживо. Със здраве и усмивка да се кара!
Stuci написа: Ако имаш възможност, поогледай я хубаво Купрата и дръпни един кратък сравнителен анализ между О3 и Леон 3 - интериор, екстериор, материали, настройки на ходова част. Кое те дразни, кое ти харесва. Кое ти харесва повече от Шкодата, кое по-малко. Имат ли сходства. Ако, изобщо имаш досег до нея, разбира се
О, ще я разгледам много детайлно и със сигурност ще я покарам.
Според мен разлика в качеството на изработка и вложените материали ще има в полза на шкодата - малко, но ще го има. Разликата във вървежа е ясна - грозно много в полза на Купрата. Най-много да трябва да сменям колата скоро
От място не би се дало на на форумните бегачки това. Обаче при реална ситуация тип засичате се на пътя и правите един "ластик" ще го пръснат.
lunatic написа: Каква е крайната цена на купрата?
Не съм съвсем сигурен, но мисля, че в крайна сметка е малко над 60k
Той и Суперба нямаше да се дава от място, но се даде след 50-100 тния метър.
Колата е страхотна. Аз бих предпочел бяла. Този цвят на тази коля изобщо не отива. Пълна катафалка. И май и при Сеата, пре фейса отпред изглежда по рейсърски. Може и да е от цвета.
А неща като комби, дсг, 4х4 правят автомобила по бавен. Не по бърз.
Със здраве да си я кара и да раздава газ яко.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ