Superb facelift tsi 272 hp 4x4 vs Toyota Camry Hybrid vs други конкуренти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Superb facelift tsi 272 hp 4x4 vs Toyota Camry Hybrid
Стефанов в Пловдив са официален представител на Опел и предлагат ремап на ЕDS със запазване на гаранцията. Преди време в сайта им имаше и таблица за различните двигатели на кой с колко се повишава.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ама от Опел Германия не знаятГеорги Г написа: 17.08.2019, 23:36:11 Стефанов в Пловдив са официален представител на Опел и предлагат ремап на ЕDS със запазване на гаранцията. Преди време в сайта им имаше и таблица за различните двигатели на кой с колко се повишава.
МТМ за моята кола даваха гаранция.Но аз така я поръчах.Те са се свързвали със завода за данни(колата не беше произведена още) и беше програмиран САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА МОЯТА КОЛА МТМКАНТРОНИКА.Ама 4000лв.платих.Чаках я над 6месеца.
Друг е въпроса,че беше доста сейфти и д-р Щайнбауер ме уши
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Хахах, Сами, възможно е в Рюселхайм да не знаят. За моята Вектра беше малко под 1000лв така, че няма да се учудя после нещо да не е наред и да усукват при проблем.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Да го пускам в "Бисери от форума"bega4kata написа: 17.08.2019, 23:49:04 Те са се свързвали със завода за данни(колата не беше произведена още) и беше програмиран САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА МОЯТА КОЛА МТМКАНТРОНИКА.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Да,не тръгна на друга същата рс-ка.Където искаш го пускай. Идентификация някаква прави по кан.Не са прости от МТМ да ти кажа.
Или ти е смешно,че ние(Илиана от ЕТ) не знаехме вина,а те да.От МТМ СЕ СВЪРЗВАТ СЪС ШКОДА И КОЛАТА СИ ИМА ГАРАНЦИЯ.
Имам докумет и фактура. Колата не беше дошла още в Бг.,а кантроника беше готов настроен по моята кола. С друга от същата модификация не може да работи. МТМ са сериозна Фирма,не са Рево и си поемат гаранцията от 5години на автомобила.
Или ти е смешно,че ние(Илиана от ЕТ) не знаехме вина,а те да.От МТМ СЕ СВЪРЗВАТ СЪС ШКОДА И КОЛАТА СИ ИМА ГАРАНЦИЯ.
Имам докумет и фактура. Колата не беше дошла още в Бг.,а кантроника беше готов настроен по моята кола. С друга от същата модификация не може да работи. МТМ са сериозна Фирма,не са Рево и си поемат гаранцията от 5години на автомобила.
GUNTER SERVICE

- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
И как тръгна на по-другата? ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
МТМ-а няма нищо извънземно, освен цената си...
Обикновен натруфен пауър бокс...
По руските сайтове бях срещал, някой си беше направил труда да проследи кабелите на буксата и излизаше, че лъже същите датчици, като всеки бокс: маповете, датчик разпределителен вал и налягането в рейката на ниското
МТМ-а няма нищо извънземно, освен цената си...
Обикновен натруфен пауър бокс...
По руските сайтове бях срещал, някой си беше направил труда да проследи кабелите на буксата и излизаше, че лъже същите датчици, като всеки бокс: маповете, датчик разпределителен вал и налягането в рейката на ниското
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Овърдрайв го пращаха на МТМ за препрограмиране по другата кола.И трябваше аз да платя пак.Към 800лв.май беше.
Аз съм този дето е проследявал кабелите.Да пауър бокс е.Аз съм го установил още преди 4 г.
И го бях описал в др.форум.
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Копирах ти мнение от 2015г.
ABBC3_OFFTOPIC
Master of Škoda
bega4kata
Фен на клуба
12091 мнения
Населено място: Варна 0896670196
Гараж: Octavia 3 RS TSI Revo Stage3 ; Wv Tiguan TDI 4motion
posting.php?mode=edit&f=37&p=140597
Докладвай #87
Отговорено 21 Декември, 2015 (Редактирано)
На 19.12.2015 г. at 10:29, stefan l написа:
:doubleup:
По отношение на маслото - сори, ама нещо съм се объркал, че си сложил мотул 0W40. Все пак сподели с какво си, щот се сещаш че тук доста хора от теб гледаме...
Карам с това което слагам на всичките ми клиенти от години.Пентосин.С такова кара и Иван с червената РС и брат му с Бялата пералня.На Иван 2 пъти съм му слагал вече Пентосин 5-30 и е мн.доволен.Както и всички останали де.Няма нито един да се е оплакал до сега от Пентосина.Та за това слагам и аз от него.Дори пращам на клиенти от други градове.Аз карам с 5-40 обаче.
Онтосно МТМ-а,не е лош продукт.Много сейфти е настроен и пази мотора.Просто трябвало да напишат че вдига 25-30 коня и аз да си преценя дали си струва да се платят 2099 еро +158 за поставянето му.
http://www.mtm-online.de/en/Skoda/Octav ... c3220300fm
Помолих Шкодко-Тошето да ми прати моторната инсталация на Октавия 3 РС от тяхната програма в Еуратек.Кой кабел с какъв цвят влиза във всеки пин на компа и какъв е. В моята Етка няма за толкова нова кола инсталацията.Проследих МТМ Кантроника къде е свързан в действителност.Защото той се свързва към Компютъра с двата големи жака,но като разглобиш и проследиш ,се оказва ,че не е никакъв друг компютър,ами е свързан към двата мапа и е един ПРОСТ И МНОГО СКЪП ПАУЪРБОСК,лъжещ датчиците отчитащи нал. на турбото.
Не е лош МТМ-а,но просто цената му трябва да е поне наполовина и да не лъжат толкова с конете.
Но щом пък има баламурници като мене да се лъжат....що пък не. Хем аз съм човек технически грамотен и се занимавам с чип-тунинг и зная, че само чрез софтуер и без никаква промяна в хардуер не могат да се постигнат такива големи увеличения на мощността каквито обявяват тези от МТМ. Те са за под съд да ги дадеш направо.
bega4kata
Фен на клуба
12091 мнения
Населено място: Варна 0896670196
Гараж: Octavia 3 RS TSI Revo Stage3 ; Wv Tiguan TDI 4motion
posting.php?mode=edit&f=37&p=140597
Докладвай #87
Отговорено 21 Декември, 2015 (Редактирано)
На 19.12.2015 г. at 10:29, stefan l написа:
:doubleup:
По отношение на маслото - сори, ама нещо съм се объркал, че си сложил мотул 0W40. Все пак сподели с какво си, щот се сещаш че тук доста хора от теб гледаме...
Карам с това което слагам на всичките ми клиенти от години.Пентосин.С такова кара и Иван с червената РС и брат му с Бялата пералня.На Иван 2 пъти съм му слагал вече Пентосин 5-30 и е мн.доволен.Както и всички останали де.Няма нито един да се е оплакал до сега от Пентосина.Та за това слагам и аз от него.Дори пращам на клиенти от други градове.Аз карам с 5-40 обаче.
Онтосно МТМ-а,не е лош продукт.Много сейфти е настроен и пази мотора.Просто трябвало да напишат че вдига 25-30 коня и аз да си преценя дали си струва да се платят 2099 еро +158 за поставянето му.
http://www.mtm-online.de/en/Skoda/Octav ... c3220300fm
Помолих Шкодко-Тошето да ми прати моторната инсталация на Октавия 3 РС от тяхната програма в Еуратек.Кой кабел с какъв цвят влиза във всеки пин на компа и какъв е. В моята Етка няма за толкова нова кола инсталацията.Проследих МТМ Кантроника къде е свързан в действителност.Защото той се свързва към Компютъра с двата големи жака,но като разглобиш и проследиш ,се оказва ,че не е никакъв друг компютър,ами е свързан към двата мапа и е един ПРОСТ И МНОГО СКЪП ПАУЪРБОСК,лъжещ датчиците отчитащи нал. на турбото.
Не е лош МТМ-а,но просто цената му трябва да е поне наполовина и да не лъжат толкова с конете.
Но щом пък има баламурници като мене да се лъжат....що пък не. Хем аз съм човек технически грамотен и се занимавам с чип-тунинг и зная, че само чрез софтуер и без никаква промяна в хардуер не могат да се постигнат такива големи увеличения на мощността каквито обявяват тези от МТМ. Те са за под съд да ги дадеш направо.
GUNTER SERVICE

- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
То, хубаво копира, ама...малко си противоречиш спрямо 2015г. 
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
И аз мислех,че е друг компютър мтм-а и съм писал много глупости
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Даже не е свързан към рейла на ниското налягане като Щайнбауера, а е като рейсчипа. Само маповете преди и след дросела и датчика горе за оборотите.
НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА за който спорим, че си запазваш 5 г. гаранцията на автомобила.
Но, знаеш ли защо се заблуждава човек. Защото мтм предлагат 2 вида за увеличаване на мощността. 1 чрез пращане на компа за препрограмиране и 2 да си купиш мкантроник. И увеличението е еднакво като стойности на мощността! Кой ти предполага че 2 е бокс елементарен дето ти пробутват.
Така, че не се ядосвай, всички лъжат и мамят както си искат. И Рево те намамиха, но за това вина нямам да ме нападате с Искрен . Дори те защитавах остро!
Даже не е свързан към рейла на ниското налягане като Щайнбауера, а е като рейсчипа. Само маповете преди и след дросела и датчика горе за оборотите.
НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА за който спорим, че си запазваш 5 г. гаранцията на автомобила.
Но, знаеш ли защо се заблуждава човек. Защото мтм предлагат 2 вида за увеличаване на мощността. 1 чрез пращане на компа за препрограмиране и 2 да си купиш мкантроник. И увеличението е еднакво като стойности на мощността! Кой ти предполага че 2 е бокс елементарен дето ти пробутват.
Така, че не се ядосвай, всички лъжат и мамят както си искат. И Рево те намамиха, но за това вина нямам да ме нападате с Искрен . Дори те защитавах остро!
GUNTER SERVICE

- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Тука има грешка.
Не те нападам, още повече пък с Искрен.
Ти какво общо имаш с моите там небивалици?
Не знам защо така си мислиш/засягаш![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Не те нападам, още повече пък с Искрен.
Ти какво общо имаш с моите там небивалици?
Не знам защо така си мислиш/засягаш
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T