Сигурен ли си за запалката? При мен си работи. Другото гасне.odo написа:На Супърба в момента, в който го заключа изключва всички тоци, дори и нарочно оставеното осветление.
Octavia 3 FL vRS245 - redalex
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Да, защото когато си закача телефона да се зарежда докато не дам на контакт не тръгва.todor87 написа:Сигурен ли си за запалката? При мен си работи. Другото гасне.odo написа:На Супърба в момента, в който го заключа изключва всички тоци, дори и нарочно оставеното осветление.
ПП оффф много съм прост, телефона го зареждам на USB изхода, ще я пробвам запалката с нещо.
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
така е, и на О3 ФЛ запалката постоянно работи.
- redalex
- Гараж: i3
ЧНГ на всички - живи, здрави и щастливи да сме!
Вече няколко пъти при паркиране на заден ход нещо се заплесвам и се приближавам доста до кола/дърво отзад. За мое щастие колата спира сама, за да предотврати удар.
Нещо обаче никъде не намирам как се казва тази екстра...в офертата от ЕТ подозирам, че не присъства въпросното нещо и дори не знаех, че го има ...някой знае ли как се казва и/или какъв му е кодът в Шкода?
Вече няколко пъти при паркиране на заден ход нещо се заплесвам и се приближавам доста до кола/дърво отзад. За мое щастие колата спира сама, за да предотврати удар.
Нещо обаче никъде не намирам как се казва тази екстра...в офертата от ЕТ подозирам, че не присъства въпросното нещо и дори не знаех, че го има ...някой знае ли как се казва и/или какъв му е кодът в Шкода?
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Не е ли стандартната екстра "защита за пешеходци"?
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Не е си мисля.Май е вързан с Фронт асистънса.Pijomir написа:Не е ли стандартната екстра "защита за пешеходци"?
И моята спира сама.На няколко пъти ме стряска,защото аз преценям,че всичко е ОК,но системата не мисли така и спира мн.рязко.Алекс,имаш ли Blind Spot?Предполагам е вързано с него за отзад,А отпред с Фронт асистънса.
- redalex
Това за пешеходците е отпред.
Аз говоря за връщане на заден ход - парктроника на 2рата чертичка става червен и ако продължа да се приближавам на първата черта бие спирачката и светва на таблото emergency break нещо си...
Нямам блайнд спот.
Преди няколко седмици правих експертимент с познат - връщам назад и тоя си слага раката на някой от задните парктроници (тия в края на бронята) ама колата не спря сама - само пищеше парктроника.
Та нещо не мога да се ориентирам от къде взима инфото ... възможно ли е да е от камерата?
Аз говоря за връщане на заден ход - парктроника на 2рата чертичка става червен и ако продължа да се приближавам на първата черта бие спирачката и светва на таблото emergency break нещо си...
Нямам блайнд спот.
Преди няколко седмици правих експертимент с познат - връщам назад и тоя си слага раката на някой от задните парктроници (тия в края на бронята) ама колата не спря сама - само пищеше парктроника.
Та нещо не мога да се ориентирам от къде взима инфото ... възможно ли е да е от камерата?
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Аз съм без камера,така че не е от нея.
- odo
Моята го има същото.
Това което ми прави впечатление, ако намествам колата бавно мога да я долепя до бронята на другата кола, но ако се отплесна и давам малко по-бързо на зад си спира сама. На два пъти системата спаси задната броня.
Това което ми прави впечатление, ако намествам колата бавно мога да я долепя до бронята на другата кола, но ако се отплесна и давам малко по-бързо на зад си спира сама. На два пъти системата спаси задната броня.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Фабията пробвал ли си дали ще спре сама при същите условия ?
-
Mean
- Гараж: Seat Leon 1.8 TSI 2018 Eclipse Orange
KTM 690 SMC R 2015
Ооо, това за 1-в път го чувам. Искам го! Не виждам никъде такава екстра, обаче
http://www.skoda-auto.bg/models/newoctavia/safety/
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
- odo
Предполагам, че го няма Фабията на нея не сложих и системата за защита от сблъсък. Ако си я добавил може да пробваш с един кашон.digitalundgrd написа:Фабията пробвал ли си дали ще спре сама при същите условия ?
Да никъде него пише ама пущинята спира самаMean написа:Ооо, това за 1-в път го чувам. Искам го! Не виждам никъде такава екстра, обаче
При мен когато сработи първият път ми изкара акъла и после видях, че щях да натреса една кашпа.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Това за пешеходците сигурни ли сте, че работи само ако са отпред? То и докато караш назад може да изкочи... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- odo
При мен назад пищи blind spot-a за хора, животни и коли.
- redalex
За два месеца и половина вече 3 пъти ме спасява.odo написа:На два пъти системата спаси задната броня.
Не знам защо, но съм адски разсеян с тази кола. И постоянно си забравям телефона в нея...