Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Еуратек

Мнение от style34 »

Много хора виждат разликата, особено като първо им кажеш кой детайл е пребоядисан :D

Дали като гледат колите по улицата си викат, тука пребоядисан калник, тук таван, там броня?
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Това искам да кажа и аз, ако човек се вгледа ще я види, колкото и печен да е бояджията. Но в това няма смисъл.

За мен, ако от един поглед не се хваща разлика, значи е добре. Много по важно е как е изпълнено боядисването, обработката и ала-бала. Щото аз даже и от прехвалени сервизи като Ветек имам буквално мърляшки изпълнени детайли. Разбирай потекла боя. Или отлюспени парчета след първата среща с камъче.
Бееееее.....
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Еуратек

Мнение от style34 »

Лошото е, че много често не махат старата боя качествено. И от там вече всичко се компрометира.
Иначе само брони съм правил във Ветек и бяха перфектно направени. Но като навсякъде - зависи при кой майстор ще се паднеш.
По-кофтито е, че при по-сериозен удар не знаеш отдолу какво са намазали, ако е имало нещо изкривено, скрито зад ламарините.
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Еуратек

Мнение от tuningmania »

До @style34 -
style34 написа: 15.04.2024, 18:49:13 Дали като гледат колите по улицата си викат, тука пребоядисан калник, тук таван, там броня?
Абсолютно ми се е случвало десетократно, да не кажа стократно. От разстояние най-лесно ги познавам по кривите отражения. А пък това ъгли, фалцове - мале, един не съм видял добре оправен..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Еуратек

Мнение от oggie »

Малко похвала и малко критика два дни по-късно. Колата е отремонтирана перфектно. Дефекта беше малък но на гадно място. Дори да посоча точно къде е бил пак не си личи по нищо, че е пребоядисвано. ЕТ, Колор Груп, който там се е занимавал - перфектно свършена работа. Интересен беше момента с връчването на ключовете. Диктувам номера, разпишете тук, тук, тук и тук. Ето ключа, приятен ден. Баси в Еконт за книга за 25лв ми искат лична карта, тука харесваш си кола на паркинга, удряш няколко подписа и край на веенето на крачоли. Ще има мяу някой ден то бива айляк ама чак пък такова юнашко доверие.
pantersen

Шкода Новак

Гараж: ОК3 1.6 TDI 110bhp
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от pantersen »

Малко критика към ЕТ да споделя пък аз [smilie=pleasantry.gif] Записвам си миналата седмица час в ЕТ Надежда за смяна на ербег по акция, след като съм проверил по номер на рама на сайта на Шкода. Даже ми се обадиха след няколко часа за да ми кажат, че колата ми е внос и съответно нямат информация (модел/сериен номер) за моя ербег и да имам предвод, че може и да нямат наличен точно такъв като моя ербег. ОК, съгласих се, нормално! Днес отивам в уречения час и момчето ми казва, че няма акция за колата ми след като провери рама-та ... и аз съм в лек ступор. Имат ми данните на колата понеже не за първи път посещавам ЕТ, сверяват, че не е купувана от тях ... което според мен няма как да не е станало по рама. И в крайна сметка излиза, че ми загубиха час и половина в софийските задръствания в дъждовен ден! Даже не отварям приказка, че си взех ден отпуск заради този ангажимент. Не е голяма драма като цяло, но все си мисля, че цялото това нещо е адски непрофесионално. Да не кажа и неадекватно.

Прилагам снимка от нова проверка на сайта на Шкода, която все още показва да посетя сервиза им по въпросната акция. Проверявам и на глобалния сайт на Шкода и същото. Имам и нотка съмнение да не са ме изпързаляли да не ми го сменят понеже колата не е от ЕТ, но си остават за мен съмненията [smilie=pardon.gif]
Изображение
ОК3 2016 1.6 TDI 110bhp
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Еуратек

Мнение от FaKeR »

След като им показва това съобщение какво ти казаха? Макар, че от него не се получава кой знае колко информацията... а просто, че трябва да се свържеш с представител на Шкода.

@oggie не си ли следи колата през приложението, за да видиш къде е? Моя позната така си закара в ЕТ колата, а те при подизпълнител.
За късмет сервиза се намира на 5 мин разходка с колело от нас, та ходих отвреме навреме, за да й кажа дали е още на паркинга им, дали я работят и дали е готова. Учудващо всичко беше както й го казваха по телефона.
pantersen

Шкода Новак

Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от pantersen »

FaKeR написа: 25.04.2024, 17:35:17 След като им показва това съобщение какво ти казаха?
Не била точна тази проверка на сайта, не гледала по конкретна кола, ами по годината на колата. Малко странно ми стана защото тогава нямаше да се иска проверка по целия номер на рамата ами само модел и година, примерно
ОК3 2016 1.6 TDI 110bhp
Аватар
градско чедо

Škoda Фен

Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.

Еуратек

Мнение от градско чедо »

@pantersen, в полето "Държава...." се въвежда държавата, откъдето е закупен автомобила. Коментирано е това в темата Информация за Сервизна кампания за въздушни възглавници Таката.
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Еуратек

Мнение от oggie »

FaKeR написа: 25.04.2024, 17:35:17 @oggie не си ли следи колата през приложението, за да видиш къде е? Моя позната така си закара в ЕТ колата, а те при подизпълнител.
Да аз точно така разбрах. И една корекция към похвалите по-горе. Днес загледах уплътнението на прозореца сложено на криво а оная черната триъгълна пластмаса която е отвътре на огледалото на вратата, зяпа. Една от щипките не беше изобщо защипана. Звъннах им реагираха веднага, оправиха я за 10 минути без записване на часове ама пак губене на време. Прибрах се и забелязах и друга защипана накриво гума абе мърляза работа ама пак добре че поне боята не осраха. Изобщо "майстор" пипне ли ти колата тя се разболява от пипка и повече никога не е същата.
pantersen

Шкода Новак

Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от pantersen »

градско чедо написа: 25.04.2024, 18:33:09 @pantersen, в полето "Държава...." се въвежда държавата, откъдето е закупен автомобила. Коментирано е това в темата Информация за Сервизна кампания за въздушни възглавници Таката.
Ясно, благодаря. Все пак не ми е ясно защо ме разкараха до сервиза на фона на техните проверки и няколко разговора по телефона. Явно искаха лично да ми кажат, че ми е ок ербега [smilie=sarcastic.gif]

Интересно е обаче, че в началото като я вземах, проверявах колата за акции и нищо не излизаше за Франция. Тогава си я търсих така със сигурност. След като посещавах ЕТ малко след като я купих за да си изкарам втори ключ, в ЕТ ми изкараха акция за ъпдейт на софтуера на двигателя. От тогава не спира да ми свети Engine Check през няколко стотин км. и да набива грешка P2000 за NOX sensor trap bank 2. Ще ходя до майстор да я погледне, че тая работа ми намирисва на дзелгейтската история, а където и да съм проверявал колата, дават я, че не е афектирана от EA189 и няма акция.
ОК3 2016 1.6 TDI 110bhp
Jordan

Шкода Новак

Гараж: skoda superb 3

Еуратек

Мнение от Jordan »

Изображение
Някой плаща ли си на шкода за приложението шкода конект да си следи движението и състояние на осветление и врати.Както и инфотеймунта ....
И нормално ли е само тези две опции да имам като доп. заплащане.
Аватар
Eager

Škoda Фен

Гараж: Škoda Kodiak 2 RS
ex Škoda Octavia 4 Combi 2.0 TDI

Еуратек

Мнение от Eager »

Аз си ги плащам, и чат пат ги ползвам даже. Скоро забелязах, че са обновили приложението за телефона, и си играх с отключване/заключване. Погледнах си последната фактура от декември, тези три неща ми излизат:

Изображение

Веднъж си бях купил допълнителни цветове да светят вътре, просто от скука. Друго не съм си купувал от тях, останалите приложения в сайта са безплатни мисля. За Traffication не съм сигурен, може би е това за 8.35 лв. Интернет пакети не са ми трябвали, имат някаква идея за роуминг на данни извън ЕС, но плана на телефона ми важи за Сърбия, а другаде извън ЕС не съм я карал.
Изображение
Jordan

Шкода Новак

Гараж: skoda superb 3

Еуратек

Мнение от Jordan »

аз нямам такова нвшо smart apps и никога не ми е излизало за цветовете да си купувам . Трафика е изместен в инфотеймънта.
През приложението можеш ли да я заключваш и отключваш. Моето в деактивирано и ми казаха за дс го активирам трябва да отида в някое представителство
Аватар
Eager

Škoda Фен

Гараж: Škoda Kodiak 2 RS
ex Škoda Octavia 4 Combi 2.0 TDI

Еуратек

Мнение от Eager »

Мога, да, но когато беше нова беше изключено, и пишеше да посетя представителство. В последствие ми го оправиха.

Скоро забелязах, че са обновили приложението. Сега като че ли има повече неща (капак, багажник), и работи по-бързо, но може и да си въобразявам.

Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”