- отива за МАП- обаждаш се да му обърнат специално вниманив
- става първия проблем- пак ли ще се обаждаш за специално внимание?
- втори път
- сега трети път- пак говориш за специално внимание

Говоря основно като пращам хора да им сменят всичко с мои консумативи.

Тодор го видя по-добре, но единствената опция за ЕГР мисля, че беше да се прави тест за отваряне и затваряне на клапите. Не знам дали го пусна и дали сработи.Цецо75 написа: 03.05.2021, 18:32:55 Нямаше ли някаква принудителна диагностика на егр-а? Да го караш да се мести от край до край? Забравил съм вече, ама си мисля, че имаше тест да се обвини егера. А може и да бъркам
Яворе, ще ме извиняваш, ама тук грешиш!YYakovliev написа: 03.05.2021, 18:37:33 Само да вметна, че почна да се "разваля телефона", че комуникацията със сервиза си я движа на 98% сам и Цецо никъде не е звънял последните пъти
BlackPearl написа: 03.05.2021, 17:56:07 Аз не съм ПРОТИВ сервиза, ама то малко тъпо така , поне на мен ми звучи:
- отива за МАП- обаждаш се да му обърнат специално вниманив
- става първия проблем- пак ли ще се обаждаш за специално внимание?
- втори път
- сега трети път- пак говориш за специално внимание
Димибо дори тогава е писал:ЦецоNOL написа: 11.11.2020, 18:30:36 Аз му се обадих на Адаша още сутринта към 10ч да му кажа това онова.![]()
Вече, за ремапа не ми се търси. Но и днес Цецо е писал:dimibo написа: 11.11.2020, 18:53:14 Само да вметна - нали знаеш, че не е нормално за да получи човек нормално обслужване/отношение, да трябва някой да звъни за него, иначе евала, че помагаш
След това си ходи при грешката ( с репатрака), предния път за "миене" на ДПФ и сега ще бъде 3ти път за този пробем.ЦецоNOL написа: 03.05.2021, 18:00:37 Обаждам се и за Софт като ше се прави, защото има по така цени за Форума.