Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Може да се бъркам ама май в Германия са малко по високи цените. Или поне се надявам да е така
Иначе за мен колата е страхотна. Чаках доста да я видя и май толкова ми хареса, че май всичко по нея ми допада (любовта е сляпа).
С удоволствие бих имал такава, дано втора ръка са по евтини
255/35/22 е малко крайно, но пък изглеждат добре. В конфигуратора имаше 20-ки
Труден избор. От една страна колата е в пълния си блясък с 22-ките, от друга… аз лично и сега понякога (като мина през някоя по-типично българска улица) се чудя дали профил на гумата 40 не е отвъд разумното, какво остава за 35
То 40, ама зависи от колко!
Относно тънката гума тип маркуч на иХ3-то, не ми харесва, не утива на сув такава ниска. Лично мнение.
Аз обичам големи джантури, но всичко с мярка да е.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
redalex написа: 07.09.2025, 16:50:08
Нали знаеш, че това не е размер, а съотношение от ширината?
Да, не го споменах, защото доколкото видях, ширината на предната гума е като при мен - 255. При мен профилът е 40, при iX3 e 35. Близо 13мм разлика в “балона” на гумата ще се усетят
igeorgiev82 написа: 07.09.2025, 13:28:08
С М Performance чарколяци.
Много хитър маркетингов ход е да се продават тия неща, хората ги харесват. И все пак, всеки път като видя кола с M Performance надписи, в съзнанието ми изниква това