Съвет за Супърб Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Съвет за Супърб Скаут
А aз откакто имам колата, нямам магистрално каране без ползване на ACC. Извън магистралите съм съгласен, че не върши много работа, но и там ако няма много натоварен трафик пак е винаги включено.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
gmilev
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
Привет, колеги! 
Най-сетне се взехме

Първото ми впечатление е отлично. Нямах време днес да я разглеждам, но я изкарах да я поразходя в тъмното и мноооооого се изкефих на фаровете, както и осветлението на купето и бутоните. Бях си сглобил една флашка с музика с flac файлове да пробвам Canton-a, интересно, че взе да ми пуска музика, която не съм слагал на флашката и предполагам, че се е вързала с интернет и ми пуска песни от албумите, от които са песните
Огледалото вътре, затъмнява ли се или каквото е, това е ?
Най-сетне се взехме

Първото ми впечатление е отлично. Нямах време днес да я разглеждам, но я изкарах да я поразходя в тъмното и мноооооого се изкефих на фаровете, както и осветлението на купето и бутоните. Бях си сглобил една флашка с музика с flac файлове да пробвам Canton-a, интересно, че взе да ми пуска музика, която не съм слагал на флашката и предполагам, че се е вързала с интернет и ми пуска песни от албумите, от които са песните
Огледалото вътре, затъмнява ли се или каквото е, това е ?
- nasmen
- Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC
Съвет за Супърб Скаут
Честито
Само безаварийни километри
![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Само безаварийни километри
Опитва се да ти се харесаgmilev написа: 29.11.2023, 22:06:23 интересно, че взе да ми пуска музика, която не съм слагал на флашката
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Съвет за Супърб Скаут
Честит скаут! Както на Цецо предложих, така и на теб бих предложил черна емблема на мястото на хромираната.
Води се хроматично огледало. Освен централното, страничните също се затъмняват.
- chill
- Гараж: Дакел 280
Съвет за Супърб Скаут
@gmilev Честито! Подозирам, че с моята имат братска връзка - и аз вчера я взех. По това, което си споделил по-рано, изглежда и че са произведени в един ден и са пътували заедно към България
Колата е космос!

PS. Въпрос на вкус е за емблемите, но мен ми харесват тези с два цвята - основа в цвета на колата и самото лого в черно. Чисто черната седи като черна точка на капака.

PS. Въпрос на вкус е за емблемите, но мен ми харесват тези с два цвята - основа в цвета на колата и самото лого в черно. Чисто черната седи като черна точка на капака.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Съвет за Супърб Скаут
Аз точно това имам в предвид като казвам черна емблема - черни очертания и основата в цвета на колата, за да може да изпъква емблемата. Съгласен съм, че другия вариант е грозен. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Съвет за Супърб Скаут
Честито и на двама ви, страхотни автомобили! Много да ви случат и само на хубави места да ви водят! ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
Честито и на двамата.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Благодаря, колеги!
Тествах и печката сутринта, мноооого яко, младежи

Снощи тръгнах да ходя на фитнес, ама реших да я разходя пътем извън града, да видя как свети, вътре/вън, супер е машината.
На всички, които чакат, пожелавам къси срокове и да се кефят на макс![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Тествах и печката сутринта, мноооого яко, младежи

Снощи тръгнах да ходя на фитнес, ама реших да я разходя пътем извън града, да видя как свети, вътре/вън, супер е машината.
На всички, които чакат, пожелавам къси срокове и да се кефят на макс
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- dotamaster
- Гараж: Superb 3 2.0TSI 4x4 2018
Съвет за Супърб Скаут
Честито и безаварийно на новите Скаути! ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Съгласен съм за ползата от печката, особено тази сутрин в София.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Съгласен съм за ползата от печката, особено тази сутрин в София.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
[Everybody lies]
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Здравейте, Колеги!
Вече навъртях 4000 км. и впечатленията ми са отлични, с малки изключения, а именно:
Има едно скърцане като маневрирам на място, чува се като търкане на гума в пластмаса или нещо подобно, на някой друг случвало ли се е и на какво евентуално би могло да се дължи(някъде четох, че имало някакви пластмаси на амортисьорите, които трябвало да се махат, дали може да е от тях?)?
Очаквах повече от музиката(Кантон), но явно толкова си може. Почти не намирам разлика като слушам flac и обикновени mp3 и да си кажа(колкото и да не ми се признава) на стария ми ланд круизер 120, музиката звучи по-добре(за което ще препитам в ЕТ, да не са ми сложили някакви бъгави говорители).
Към колегите с двоен под на багажника - с какви стелки/вани сте в багажника?
Вече навъртях 4000 км. и впечатленията ми са отлични, с малки изключения, а именно:
Има едно скърцане като маневрирам на място, чува се като търкане на гума в пластмаса или нещо подобно, на някой друг случвало ли се е и на какво евентуално би могло да се дължи(някъде четох, че имало някакви пластмаси на амортисьорите, които трябвало да се махат, дали може да е от тях?)?
Очаквах повече от музиката(Кантон), но явно толкова си може. Почти не намирам разлика като слушам flac и обикновени mp3 и да си кажа(колкото и да не ми се признава) на стария ми ланд круизер 120, музиката звучи по-добре(за което ще препитам в ЕТ, да не са ми сложили някакви бъгави говорители).
Към колегите с двоен под на багажника - с какви стелки/вани сте в багажника?
- chill
- Гараж: Дакел 280
Съвет за Супърб Скаут
@gmilev, Ако са забравили транспортните тампони би следвало да има по осезаеми симптоми. Аз веднага проверих, като ми монтираха зимните гуми и всичко беше точно. Иначе си потропва окачването, но това май е нормално.
Кантона не е wow, но при мен за втори път предния десен голям говорител във вратата започва да пращи. След няколко минути се оправя. Другата седмица отивам да сменя маслото и ще поговорим за тази колона.
Не съм с двоен под, но все пак да споделя, че сложих това: Plastic boot dish Superb III Combi 3V9061162 - и е много функционално. Ако има вариант за двоен под го препоръчвам. По близо е до пластмасов леген отколкото стелка - съответно пази много и лесно се чисти после. Метнах и това към легена: ALU partition for the plastic tray 3T0017254, стана си като изба тоя багажник.
Кантона не е wow, но при мен за втори път предния десен голям говорител във вратата започва да пращи. След няколко минути се оправя. Другата седмица отивам да сменя маслото и ще поговорим за тази колона.
Не съм с двоен под, но все пак да споделя, че сложих това: Plastic boot dish Superb III Combi 3V9061162 - и е много функционално. Ако има вариант за двоен под го препоръчвам. По близо е до пластмасов леген отколкото стелка - съответно пази много и лесно се чисти после. Метнах и това към легена: ALU partition for the plastic tray 3T0017254, стана си като изба тоя багажник.
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
chill,
В момента за същото, което си показал се пазарим, искам да ми сменят стелката, която ми набутаха за багажника и да си доплатя, но се дърпат
Тези тампони не знам дали са тук или ги няма, но ще погледна като се постопли малко, къде би трябвало да са?
Няколко пъти карам в мокро/снежно време и забелязах, че пръскалката на задното стъкло не пръска, а олива, от което стъклото се измива на 1/3. Видях в един чужд форум, че режат малък сектор от самата пръскала за да се промени ъгъла и измиването става по-добро, някой да има други идеи?
В момента за същото, което си показал се пазарим, искам да ми сменят стелката, която ми набутаха за багажника и да си доплатя, но се дърпат
Тези тампони не знам дали са тук или ги няма, но ще погледна като се постопли малко, къде би трябвало да са?
Няколко пъти карам в мокро/снежно време и забелязах, че пръскалката на задното стъкло не пръска, а олива, от което стъклото се измива на 1/3. Видях в един чужд форум, че режат малък сектор от самата пръскала за да се промени ъгъла и измиването става по-добро, някой да има други идеи?