Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Те попринцип си идват с летни май 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Това са ЕТ, там подаръци няма, там трябва да им дадеш и някой лев, че са ти продали колата.sonnyer написа: 07.06.2021, 16:24:45 А ако се забави повече от очакваното се пазариш за всякакви подаръци - гуми, стелки и т.н.
- redalex
- Гараж: i3
Аааа на мен ми подариха ключодържател...толкова беше хубав, че го изхвърлих след няколко седмици/месеца ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
По принцип е въпрос на договорка. В края на 2019 г. ми подариха пълен комплект гумени стелки+тунел и един куп мрежи за организация на товара в багажника. Предлагаха ми и комплект калобрани, които отказах. Това е извън полагащото ми се тогава за нивото на оборудване и извън задължителния ключодържател и органайзер за лични документи. Според мен при пълно плащане на сумата или 50+% първа вноска са по - склонни на подаръци. Естествено не бива да се изпада в излишно настояване за подарък, че току виж и ключодържателя ще забравят.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
-
Sec8200
- Гараж: под наем
точно така...натиснах за секретни болтове, но ми изчезна полагащата се двойна подложка в багажника. След кратък диалог и нея възстановиха.blindbard написа: 07.06.2021, 17:28:22 не бива да се изпада в излишно настояване за подарък, че току виж и ключодържателя ще забравят
Напоследък не искат да съм им клиент, явно добре захлебиха с държавните поръчки и сега си пърдят без зор.
Да не е офтопик за Явор - като дойде без емоции и бързане проверяваш всичко по колата + оборудването + външен вид. Препоръка - помисли дали да не я вземеш без да я мият и т.н. като ще ходи на детайлинг.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Така или иначе преди керамиката се полира задължително,така че е все тая дали ще я,а те ще я,надраскат при подсушаване.Sec8200 написа: 07.06.2021, 17:39:59 помисли дали да не я вземеш без да я мият и т.н. като ще ходи на детайлинг.
Иначе,за гумите,всички нови коли идват със летни гуми,без значение дали има сняг или няма.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Чак пък да дойде за зимата-не вервам. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
blindbard,
4 Шкода с топ оборудване и отгоре, купувани кеш или на лизинг над 50% първоначална вноска.
Едни секретни болтове дадоха от кумова срама на Фабията, на Супърба даже устата не си направиха да дадът нещо, а 2017г. 280-коньовите бяха рядкост.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
4 Шкода с топ оборудване и отгоре, купувани кеш или на лизинг над 50% първоначална вноска.
Едни секретни болтове дадоха от кумова срама на Фабията, на Супърба даже устата не си направиха да дадът нещо, а 2017г. 280-коньовите бяха рядкост.
- redalex
- Гараж: i3
Споко бе...един познат каза, че поръчали 2 гига-мега поршета преди години. Полагали им се някакви Порше куфари/сакове с шапки и незнам си какво ...във всяко едно от поршетата.
Отиват да взимат колите - гледат, няма куфари/сакове. Скандал...разправия... и след малко дилъра излиза от едно стайче и носи куфарите/саковете и вика "извинявайте, станала е грешка"....
А вие тука и подаръци ше искате за някакви кошове за по 40-70к лева
![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Отиват да взимат колите - гледат, няма куфари/сакове. Скандал...разправия... и след малко дилъра излиза от едно стайче и носи куфарите/саковете и вика "извинявайте, станала е грешка"....
А вие тука и подаръци ше искате за някакви кошове за по 40-70к лева
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Единственият подарък, който искам е да си изпълнят срока по договор, който срок е толкова разтегливо понятие, че няма накъде. Всъщност, като прочетеш всичко се оказва, че дните не са 90 работни, а са 120 (30 дена буфер без неустойки има, като допълнителна клауза). То и след изтичането на тези 120 дена, неустойките са... с тях и без тях - все тая.
Това за миенето е интересно, не се бях замислял - ще видя дали има опцията да я взема мръсна. За гумите не знаех, че винаги идват с летни - и това е полезно инфо.
Както написах и преди - чакам от тоя момент, подготвям си нещата, които искам да правя като взема колата и когато дойде - дойде.
Това за миенето е интересно, не се бях замислял - ще видя дали има опцията да я взема мръсна. За гумите не знаех, че винаги идват с летни - и това е полезно инфо.
Както написах и преди - чакам от тоя момент, подготвям си нещата, които искам да правя като взема колата и когато дойде - дойде.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
По последните ревизии на договора са 120 работни дни така ли?
Поздравления за сегашната и предишната теми . Следя ги още като нерегестриран от самото им начало и има много полезно инфо [smilie=thank_you2.gif]
Поздравления за сегашната и предишната теми . Следя ги още като нерегестриран от самото им начало и има много полезно инфо [smilie=thank_you2.gif]
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Аз си поръчах Фабията на 23 Май. Срокът беше тогава 45 работни дни, дойде и успях да я взема от София на 26 Август.
Сторнираха ми парите за алармата като подарък.
Имаш повече време да трупаш кеш и чаркаля.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Сторнираха ми парите за алармата като подарък.
Имаш повече време да трупаш кеш и чаркаля.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

-
edinichensluchai
- Гараж: 2018 Skoda Superb 3 L&K 2.0 TDI 150 hp 7DSG
Моята като я взех преди да подпиша им поисках да организират регистрацията в КАТ като цялото возене и чакане там да е за тяхна сметка. Също преди да подпиша поисках едни секретни болтове. Тези два “подаръка” бяха на мъжката дума на търговеца който ми я продаде и си удържа на думата за което евалата.
Edit: ако искаш провери дали можеш да поръчаш втори комплект джанти и зимни гуми с поръчката и да ти ги сложат в багажника. В Германия поне тогава ти ги продават като резервни части( а не аксесоари) и цената е драстично различна надолу. Не знам дали се предлага това в БГ обаче.
Edit: ако искаш провери дали можеш да поръчаш втори комплект джанти и зимни гуми с поръчката и да ти ги сложат в багажника. В Германия поне тогава ти ги продават като резервни части( а не аксесоари) и цената е драстично различна надолу. Не знам дали се предлага това в БГ обаче.
- bad_pesho
- Гараж: Skoda Superb III Facelift 2.0 TSI 280
Аз като поръчах моята направо им дадох един списък с аксесоари, които да ми поръчат и да си ги взема с колата, когато пристигне. Казаха, че предните и задните гумени стелки и тази за тунела, ще бъдат подарък от тях.
Иначе аз поръчах колата на 24.04. След 1 седмица ми звъннаха и ми дадоха ориентировъчна седмица около 30-та, което е края на юли. Преди 10 дни ми се обадиха и ми казаха, че производството ще бъде в средата на юни и би трябвало до края на този месец да ми я доставят. Честно казано не очаквах да я получа в рамките на 2 месеца. Но да видим все пак...
Иначе аз поръчах колата на 24.04. След 1 седмица ми звъннаха и ми дадоха ориентировъчна седмица около 30-та, което е края на юли. Преди 10 дни ми се обадиха и ми казаха, че производството ще бъде в средата на юни и би трябвало до края на този месец да ми я доставят. Честно казано не очаквах да я получа в рамките на 2 месеца. Но да видим все пак...
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Аз не знам как би издържал автора на темата, като си е види там на тунелчето и да не и се качи и да и запали гумите. Представям си каква болка и мъка ще е докато мине процедурите по разкрасяване/защитаване.