Octavia 3 FL vRS245 - redalex
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито. Да ви е жива и здрава малката принцеса 
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- redalex
- Гараж: i3
Вързах си един видеорегистратор към запалката.
Обаче ми прави впечатление, че като паркирам и заключа колата, токът към запалката не се спира и регистратора ще си бачка цяла нощ - не бях виждал такава кола.
Някой има ли идея защо е така и как може това да се промени?
Обаче ми прави впечатление, че като паркирам и заключа колата, токът към запалката не се спира и регистратора ще си бачка цяла нощ - не бях виждал такава кола.
Някой има ли идея защо е така и как може това да се промени?
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Би трябвало след известно време да спре, но някой по-запознат да каже точно след колко.
Бирата е божествена напитка!
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
JORDITO знае как. Едно бушонче трябва да се премести...
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Не спира. Даже записва после грешка. Сигурно ще спре, когато акумулатора се разреди до някакво ниво. Аз като забравя радара някой път за вечерта, сутрин си бачка и грешката е на лице.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И аз забравям радара, ама моя радар се изключва сам май след известно време. Когато не регистрира обороти на двигателя.За оборотите ги следи със сигурност, защото има настройка, под 1500 или 2000 оборота(както го настроиш) , да не пищи. Когато си на бензиностанция да не ти чикчирика. От къде ги следи обаче не знам? Само в запалката е включен.
Има някаква измама според мен. Просто следи напрежението. Като не е запалена разбира и се гаси след определен период.
А настройката за обороти, може би си засича заряда при определените обороти и си прави алгоритъм. Но тя моята с модерното променливо зареждане, ще го ошошка хептен.
Отплеснах се.
Ток има в запалката винаги при ваговете.
Има някаква измама според мен. Просто следи напрежението. Като не е запалена разбира и се гаси след определен период.
А настройката за обороти, може би си засича заряда при определените обороти и си прави алгоритъм. Но тя моята с модерното променливо зареждане, ще го ошошка хептен.
Отплеснах се.
Ток има в запалката винаги при ваговете.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
На VW се прекъсва тока в запалката.На шкодата го няма това преместване на бушона. Тока в запалката е постоянен още от октавия 1. Вземи си ток от плафона горе и си пусни едно кабелче със същата захранваща букса, за да не си режеш оригиналния кабел.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Това не го знаех, но на мен ми е по-удобно постояннно захранване на запалката. Заради прахосмукачка, помпа , китайската джаджа, на която си гледам темп. на купето и напрежение и т.н.
За радардетекторите на Шкодите и Голфа, изкарвам ток от бушоните, вляво под волана. От някой по-мощен бушон, който получава ток през ключа/запалването.
- redalex
- Гараж: i3
Със сигурност напрежението е постоянно, защото вечер като заключа колата, на сутринта преди да я отключа регистратора си свети.
Не виждам логично обяснение защо е така. Всички други коли спират тока на запалката след някакво време.
Не виждам логично обяснение защо е така. Всички други коли спират тока на запалката след някакво време.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Не всички. Пежо, Ауди, Мазда и Сааб не спират. Поне за тези знам де 
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Моята спира, Жоре! Минат ли 15 минути след като си извадил ключа и някво реле цъка и умира всичко що има ток в колата. Някаква схема за безопасност беше по спомен в описанието, ама отдавна беше като я взимах и не помня к’во съм чел. Моята го има т’ва 100%. Даже случайно днес го пробвах с едно зарядно с usb-та, което при наличие на ток свети лекичко... Та понеже чаках в колата едно обаждане и беше загасена - цъкна си релето и отряза тока и ми спря зареждането на телефона, както и амбиентната свелтина на зареждачката. Може да е зависело от нивото на оборудване - нямам идея, но го има на О1 L&KJORDITO написа:На VW се прекъсва тока в запалката.На шкодата го няма това преместване на бушона. Тока в запалката е постоянен още от октавия 1. Вземи си ток от плафона горе и си пусни едно кабелче със същата захранваща букса, за да не си режеш оригиналния кабел.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
При мен също се изключват сами тоците,ако плафоните и радиото са включени без да съм вкарал ключа в стартера.
Минават около 20 минути и релето цъка.
Ако искам да си включа плафоните отново,трябва да вкарам ключа и да дам на контакт иначе нищо не бачка.
Минават около 20 минути и релето цъка.
Ако искам да си включа плафоните отново,трябва да вкарам ключа и да дам на контакт иначе нищо не бачка.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Всички са така.
GUNTER SERVICE

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Утре ще го пробвам,но по спомен съм оставял телефон да се зарежда в колата. Дали има значение,че е комби и има и в багажника също 12 волта?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- odo
- Гараж: Х3 М40i
На Супърба в момента, в който го заключа изключва всички тоци, дори и нарочно оставеното осветление.