Как се прави тунинг? Размисли и страсти...
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
shpeki, то си пише и от къде бяха мъките... 
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Относно покачване на температури при стокова генерация и GPF с пакета на Revo Stage-2, 400 PS - по чужди форуми хора, които имаха подобни притеснения и сложили го, след мерене и логване - не видяха абсолютно никакво покачване на градуси където и да е по веригата. Колата се държи като стокова с показателите си в това отношение.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Така си е! Писано, показано!
Нормално е за нашите ширини: Няма да се каже: Мерси,
! Ще се каже: Ейй, балък, как се наиграл.Винаги съм писал: Можеше да си траем, да си отстраним забележките за нас си и да сме си супер.
А другите, щяха да слушат само Х човек, който си ги тамани да си е по неговото , а когато стане УЙТ, на всички ще да е така.....
Като се прави нещо по колата, винаги ще има риск.
Тя и ОЕМ може да се окоти, пак не е гаранция. В страх не се живее.
Хубавото е, че не откриваме топлата вода. Има много фирми, примери и отзиви. Всеки си избира и решава за себе си!
Като се притеснява някой, да си купи усилена ИС38ца и да е спокоен.

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Защото, едно е да се чете "сухо" във форума, друго е ако се знаят фактите!
Главно за сецането на Сами и Иван:
Бяхме във Варна на среща преди Коледа и @pechatara раздаваше календари (по традиция).
Иван дойде и сподели за проблема.(евала за което, той @La Furia Roja никога нищо не е спестявал)
Тогава доста бъзици "изяде" от Сами: Как АПР не ставали за нищо, как РЕВО са супер и са много добри, изпипани, плавни и тн.
Цял ресторант го бъзика пред всички на масата (30човека) как РЕВО са дЪ бестЪ , а АПР са хамави.
На връщане от срещата обаче Сами решил да я изкара на магистралата и да я пробва....и: О, ужас: Тя и неговата сеца (уж).
И се прибра и се почна във форума:
РЕВО са ужас, как може да сеца, ще върна файла, ще я сменя и тн.... Ама не върна файла, нали? Щото.....390 коня си бяха 390 коня по това време.
Не виждам и сега да го е върнал, а да си напише сам файл по неговите критерии? (ама никой не се е замислил )
Така че, аз винаги съм казвал: Първо се проверява, пита се и тогава се правят бързи изводи от "сухо" написаното от някого във форума!
Главно за сецането на Сами и Иван:
Бяхме във Варна на среща преди Коледа и @pechatara раздаваше календари (по традиция).
Иван дойде и сподели за проблема.(евала за което, той @La Furia Roja никога нищо не е спестявал)
Тогава доста бъзици "изяде" от Сами: Как АПР не ставали за нищо, как РЕВО са супер и са много добри, изпипани, плавни и тн.
Цял ресторант го бъзика пред всички на масата (30човека) как РЕВО са дЪ бестЪ , а АПР са хамави.
На връщане от срещата обаче Сами решил да я изкара на магистралата и да я пробва....и: О, ужас: Тя и неговата сеца (уж).
И се прибра и се почна във форума:
РЕВО са ужас, как може да сеца, ще върна файла, ще я сменя и тн.... Ама не върна файла, нали? Щото.....390 коня си бяха 390 коня по това време.
Не виждам и сега да го е върнал, а да си напише сам файл по неговите критерии? (ама никой не се е замислил )
Така че, аз винаги съм казвал: Първо се проверява, пита се и тогава се правят бързи изводи от "сухо" написаното от някого във форума!

- ЦецоNOL
REVO
Само Хардуер
@vankissa,
Само Хардуер
@vankissa,

- ЦецоNOL

- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Да, да, знам - за това е мисленето - да се изтърся ли една приятна сума или не. Щото в моя случай за това става въпрос:
> 400 еврака за TCU
> или не знам колко точно с тези промоции, но очаквам над 2К, за цялата работа
Чакам адаш ти в Понеделник,Вторник,...
Ама ти са разколебаваш ли ма?
-
shpeki
Зависи колко ти е голям мерака, следващата промоция по спомени е някъде март-април. Може и да отложиш за другия черен петък с идеята да ти отмине.
Но ако не мислиш, че ще ти отмине ги вземи сега нещата като имат отстъпка.
Но ако не мислиш, че ще ти отмине ги вземи сега нещата като имат отстъпка.
- ЦецоNOL
Тоз пък
Трябва да се боца
Аз избоцах + още няколко неща
Ама той Шпека е виновен да го таковам
Хоп пусне ми промо за стейджовете, хоп после и за хардуера[smilie=sarcastic.gif]

Последно промяна от ЦецоNOL на 26.11.2021, 13:01:26, променено общо 1 път.

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
За април тъкмо ще хване промоцията за Stage-3.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Достатъчно ми е, че нарушавам основното правило в тунинга - да НЕ СЕ ПИПА ежедневката!
Тъй че - ше гледам да се закрепя на Stage 2 и да мирясам
Пък после - кот такоа... ма да видим и цифрата де - мое тя да ме изплаши (а не че ше продуха турбина)
Тъй че - ше гледам да се закрепя на Stage 2 и да мирясам
Пък после - кот такоа... ма да видим и цифрата де - мое тя да ме изплаши (а не че ше продуха турбина)
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Има да го чакаш:) Аз няколко пъти му звънях, питайки го да ми каже за Стг2 + TTE IS38-ца и да действаме, ама той явно не искаше едни пари и докато се накани да ми каже (така и не го направи, защото всеки път като звънях казваше, че бил много зает и по-натам щял) аз взех, че продадох колата
ЕДИТ: Всъщност ми каза цени, ама като стигнахме до това да уговаряме детайли, поръчки, кога може да се случи и т.н. - там нещата зациклиха....
-
DIDOO
- Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4
Цецо ,тези неща и на мен ми трябват ,ама ме е страх да не почне да тресе купето и седалката ми да стане вибромасажор ...
Ще дадеш отзиви после
Ще дадеш отзиви после
-
shpeki
Незабележима е разликата в NVM но тръгването веднага се усеща, че е по-бързо. Разбира се като свикнеш вече това ти е нормалното.DIDOO написа: 26.11.2021, 14:00:45 Цецо ,тези неща и на мен ми трябват ,ама ме е страх да не почне да тресе купето и седалката ми да стане вибромасажор ...
Ще дадеш отзиви после