Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Еуратек
Имаш осигуровки, поддръжка на сервизно оборудване, лицензи, поддръжка на автопарк, отопление зимата, охлаждане лятото, медицински застраховки. В тая цена влизат всички тези неща и някаква печалба естествено, защото няма как да съществуват без печалба. Веднага се сещам, тази есен като ни проверяваха по исо задължиха шефовете да купят оригинално зарядно за акумулатори на Ауди за 4000 лв без ДДС, при положение че го имаме същото, но не брандирано и струва 1500 лв.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Еуратек
1. А ако е подържана извън ЕТ, това какво ти говори, че е сменяно по-често от 30000км?
2. Нищо не пречи в ЕТ да си го сменя на 10000км
3. Знаем как е - хората дето си глезят колите, сменят масло на 30К в ЕТ и между тях в доверен сервиз. Но първото остава в историята и лесно се доказва с документи. Другото в общият случай е честна дума.
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Еуратек
И колко да са тези дето наистина си глезят колите с междинни смени на 10-15к?
5-10% макс. Всички служебни са по на 30к/2 години, а повечето хора, които познавам с нови автомобили си карат по предписанията на сервиза.
По-добре е да има сервизна история, но според мен предимно заради по-лесно доказуемите километри и в някаква степен факта, че ако е имало някоя 'детска' болест е твърде вероятно да е отстранена.
5-10% макс. Всички служебни са по на 30к/2 години, а повечето хора, които познавам с нови автомобили си карат по предписанията на сервиза.
По-добре е да има сервизна история, но според мен предимно заради по-лесно доказуемите километри и в някаква степен факта, че ако е имало някоя 'детска' болест е твърде вероятно да е отстранена.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Еуратек
YYakovliev написа: 21.12.2023, 10:37:19 Ако бях купил колата с лизинг през Еуратек - каското ми през Алианц щеше да е 1000 лв по-скъпо за година
Erebus написа: 21.12.2023, 11:06:12 Освен това Алианц през ЕТ е по-скъпо, отколкото в Алианц като частно лице влизайки в който и да е техен офис. Моето каско е в Алианц, но не през ЕТ и разликата е към 1к, както при Явор.
Тези дни трябва да ми пристигне Камика. НЕ Е на лизинг.odo написа: 21.12.2023, 11:44:04 На мен Ваня от застрахователният отдел на ЕТ ми е давала конкурентни цени, но чак след като ми свършиха лизингите.
Интересува ме цената на застраховката в Алианц през Еуратек съизмерима ли е с тази ако ида в офис на Алианц?
-
silent
Еуратек
Всъщност касиерката взема големите пари и счетоводството . В общи лини те опразват касата и сметките пък за останалите квото им се откъсне от сърцето.dpenov написа: 04.02.2024, 18:05:20 Според мен, ако има драма е в това, че малка част от тия 80, 90 или колкото взимат сервиза отиват всъщност при хората, които извършват самата работа. Не знам как броят часовете в сервизите, но Януари има 176 работни часа. Като ги умножим по 96 лева на час с ДДС излиза 16900 лева. И по 5 бона да им е заплатата на техниците, пак са далече от това, което се заработва.
Едиственото оправдание за подобно глупаво изказването е колегата е да работи в някакво ТКЗС в което главните акционери и работници са татко батко и аз.
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Еуратек
ET Дружба, първа седмица на 2024 г . По мое желание смяна на масло и въздушен филтър. От Цецо масло им занесох , другото / филтри , пробка , дихтунг / от тях .
От фактурата труда :
Смяна на масло 48 лв . /0.6 ч. х 80 /
Филтър Въздушен смяна с инспекция 12 лв. / 0.15 ч. х 80 /
Върху това 20% ддс начислено . За мен е напълно приемливо . Въпреки ,че не е ТО планово , упдейт на камерата инсталираха . Аз ги бях попитал даже в меил преди това дали може да проверят ако има нещо да не ходя два пъти, така и така ще е при тях колата . Отговориха ми на другия ден, каквото се налагало по акция и ако има щели да сложат разбира се , заповядайте.
За първи път имам досег със сервиз на Шкода по някакво обслужване и всичко нормално засега . И анкета пратиха след ден два да попълня от моето посещение .Някаква автоматична услуга , предполагам Единствено това , което ме подразни леко беше ,че "чичото" отвори вратата на паркинга в 8 без 2 мин . А имах час 8 и бях отишъл 10 мин по ранп но това са дреболии , явно такъв си им е реда .
От фактурата труда :
Смяна на масло 48 лв . /0.6 ч. х 80 /
Филтър Въздушен смяна с инспекция 12 лв. / 0.15 ч. х 80 /
Върху това 20% ддс начислено . За мен е напълно приемливо . Въпреки ,че не е ТО планово , упдейт на камерата инсталираха . Аз ги бях попитал даже в меил преди това дали може да проверят ако има нещо да не ходя два пъти, така и така ще е при тях колата . Отговориха ми на другия ден, каквото се налагало по акция и ако има щели да сложат разбира се , заповядайте.
За първи път имам досег със сервиз на Шкода по някакво обслужване и всичко нормално засега . И анкета пратиха след ден два да попълня от моето посещение .Някаква автоматична услуга , предполагам Единствено това , което ме подразни леко беше ,че "чичото" отвори вратата на паркинга в 8 без 2 мин . А имах час 8 и бях отишъл 10 мин по ранп но това са дреболии , явно такъв си им е реда .
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
tsb, то аз знам хора дето с една помпа от Лидъл през щеката за 0 лева го правят.
Те са на още по-голяма далавера от теб![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Те са на още по-голяма далавера от теб
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Еуратек
Жорка, знаеш че скоро Голфът ми отива в мобилето. Та, държа да подчертая, че имам една единствена смяна на масло в Порше срещу 600 лв. Най-скъпото масло. В кварталния сервиз, при приятел, си сменям маслото на 10к, срещу 150 лв. Равенол 0-40 и ОЕМ филтър. Смяната винаги протича под МОЕ НАБЛЮДЕНИЕ. С източване през пробката.
Простата сметка показва, че за 9 г., ако си сменям маслото в Порше ще дам 8 100 лв повече!
За мен най-добрата атестация е, че колата ми е била поддържана само при Самуил и Евгени. Туй то!
Става въпрос за смяна на халдекс, усилен хибриден съединител, ремап, водна помпа и периферия, спирачна течност, антифриз, свещи и т.н ....
Простата сметка показва, че за 9 г., ако си сменям маслото в Порше ще дам 8 100 лв повече!
За мен най-добрата атестация е, че колата ми е била поддържана само при Самуил и Евгени. Туй то!
Става въпрос за смяна на халдекс, усилен хибриден съединител, ремап, водна помпа и периферия, спирачна течност, антифриз, свещи и т.н ....
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Еуратек
Твоя атестат не е меродавен за масата от хората.
Те искат документ от официален представител.
Звучи им тежко и скъпо.И че не си пестил.
Сами и Евгени са добри майстори.
Но Гошо и Пешо не ги познават,и за тях са квартални майстори и нямат тежеста както документа от официален представител
Те искат документ от официален представител.
Звучи им тежко и скъпо.И че не си пестил.
Сами и Евгени са добри майстори.
Но Гошо и Пешо не ги познават,и за тях са квартални майстори и нямат тежеста както документа от официален представител
-
hvp800
Еуратек
Аз затова съм избрал да не се занимавам с Пешо , Гошо , и други ……”убави ора” . В редките случай , когато продавам , давам колата директно на лизингодателя , и готово. Губя някакви пари , но нервите са ми по-важни. По същата причина не посещавам официалните сервизи , особено след втората година.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН