Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Днес за първи път имах магистрално и извън градско шофиране. Мерцедеса не е автомобил, той е инжинерно постижение
Направено е за магистралата и извън градско шофиране. В града не може да изпъкнат качествата му просто. Супер лесно изпреварване на междуградски път. Мнооого мощност и най-важното без напрежение. Това не може да се обясни.Трябва да се усети. Няма вибрации от мотор,път и т.н. Мазна тяга брутална и безкрайна. Седалките мега удобни. На магистралата 150,като настъпя, все едно от място тръгва, до 230 настъпах заради едно дърто бмв хикс 5. Както ускорява от 150 до 190, по същия начин е до 230.....предполагам и до 250 до колкото е ограничен. Много тихо е вътре.Много приятно се пътува. Много стабилно поведение с високи скорости. Много спокойно и сигурно се усеща. Единствено поднесе на един завой с много остри и последователни неравности с много висока скорост бях, но нищо неконтролируемо. Понеже много гумено е окачването влезе в някакъв резонанс. Меко е , първомачално мислиш че много ще се накланя,но след едно положение остава супер стабилен. Това механично е постигнато, чрез самото окачване със супорнайсе носача и щанги според мен. Със 150 км е на 1700 оборота. Даде 6,8 педи града. До нас вече беше на 7,1 но много стояхме в задръстване. Нещо неприятно което забелязах, много силно и неприятно се намесва във волана асистента за лента когато искам да изпревря на непрекъсната. То е опасно това. Винаги трябва да го изключвам това недоразумение. Иска да ме пребие.
След всяко миене докато е мокра преди да я подсуша я пръскам с нещо като керамика или восък на Мафра.После като я избърша е много лъсксва и хлъзгава на допир. Заради това мухите които бях изтрепал много лесно избърсах с влажна микрофибърна. И с Наношилд съм я минавал веднъж де.
Последно промяна от bega4kata на 13.06.2025, 22:43:37, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 13.06.2025, 22:18:13
Нещо неприятно което забелязах, много силно и неприятно се намесва във волана асистента за лента когато искам да изпревря на непрекъсната. То е опасно това. Винаги трябва да го изключвам това недоразумение. Иска да ме пребие.
Ползвай мигач и няма да ти се намесва
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Може и да не съм дал, много е вероятно. Абе изключвам я за по сигурно. То понякога се налага да заобиколиш нещо...нямам навик да давам мигач за всичко.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 13.06.2025, 22:35:01
Може и да не съм дал, много е вероятно. Абе изключвам я за по сигурно. То понякога се налага да заобиколиш нещо...нямам навик да давам мигач за всичко.
Ти нямаш навик, но ние не сме врачки
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Поръчах си едни проекторчета за вратите звездно килимче
И викам, да оттренирам свалянето. Зад плафончето има брутална дебела вата. Счупих го като го свалях, ама с капчица го закепи и не го мисли Отлепи се стъкалцето от основата. Защото съм напъвал по него,. Трябвало по навътре да бъркам. Ама то от много внимание, така става.
Евала за ватирането. Хем това е среден клас.
Мерцедеса не е автомобил, той е инжинерно постижение
На магистралата 150,като настъпя, все едно от място тръгва, до 230 настъпах заради едно дърто бмв хикс 5. Както ускорява от 150 до 190, по същия начин е до 230.....предполагам и до 250 до колкото е ограничен.
Това не може да се обясни.Трябва да се усети.
Ааааааааа! Може, може! Виж тук един човек, как го е обяснил на проС език в една обява:
"Думи нямам да опиша изживяването с това джип. Само да разкажа една случка. Идва джипа в БГ и един приятел като го вида полудя. Дай вика едно кръгче да направя моли ми се цял ден викам му ок. слагам едни номера и потегляме до едно близко село по магистралата. Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той. Както и да е озаптихме звяра. Бре чувам аз някакво пиукане в багажника отварям гледам 6 пиленца излюпени. А аз като тръгнахме сложих 6 яйца от магазина че пазарувах. Сигурно от високата скорост са се излюпили. Взимам ги аз и се прибирам гледам жената с 15 години по млада. Питам я аз кво става бре а тя ми вика. . . и аз бях в мерцедеса. . . . . ЧУДЕСА ПРИЯТЕЛИ ЧУДЕСА. . После водихме колегата да му леят куршум(беше се уплашил). Гледа жената и му казва: много си млад за да си ветеран от войната мерник излиза. А не бе бабо мерцедес кара бре казвам и аз. Умолявам клиентите не карали такава кола да предупредят. "
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Знаете ли каква е приликата между трите налични GLC 450d в България?
И трите не ги карат много.
В края на месец Юли, близначката на тази, която е на Баш Майстора, ще е на повече навъртяни километри от неговата, въпреки, че е произедена на 18-ти Март 2025г.
Ох , да ви имам проблемите с тия модерни коли. Моята Шкода Фабия 1 никога не ми дава наклон, никога не ми казва какво да правя. Прави само това което аз искам. Където я оставя, не я мисля, знам че там ще я намеря, и тръгвам и ще ме закара до където искам. Няма ДПФ, няма Адблу, кеф. Най безгрижната кола на света.
Шкодата я карах с 5-40 Титан. На всички клиенти слагам такова, най често 5-30.
Сега се оказва че маслото което продавам е едно от малкото което отговаря на спецификацията на новия 450д . Има по принцип много масла които отговарят на МБ спецификация 229.52. ,но не са с 5-40 вискозитет.
229.52 е най-последната спецификация за масла с ниско съдържание на сулфатна пепел.
Много съм доволен, защото зная че е истинско там от където го вземам.