O3 Vision TDI 150hp

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

O3 Vision TDI 150hp - ТТодоров

Мнение от bondo »

Перфектни са,а липа грабва най-много!
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

Евала, мераклия! :)
goAPR
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

Комплект лайсни XXХ лева от супершкода,
Доставка ХХ лева от куриер YYY ,
Да си ги "лепнеш" сам и да се кефиш на резултата БЕЗЦЕННООООО!

браво за цялата визия
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

Колко знаци ти излезнаха протекторите за праговете?
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Браво Тоше за ентусиазма и прецизността! Аз обаче преди залепване със спирт почиствам отдолу. Гледах,че и по рекламните агенции със спирт почистват преди да лепят надписи по колите.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Е той нали с обезмаслител е минал!
Изображение
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Спирт, обезмаслител,само с рИкиа недейте.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Спиртът действа като праймер,изветрява бързо и дава по-добра адхезионна повърхност за залепване на детайла. Видях,че е минал с меглио,който ако е за битова употреба,трябва да се изплакне след това с хладка вода.Ако не остава един финен слой от него върху повърхността, макар и добре забърсан. Ако е обезмаслител за дискове, не е нужно изплакване.Не казвам,че не става, просто споделям личен опит.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

bega4kata, Sawyer, Бай Ненчо, Баш Майстора, Stuci, NRG, zzankov, JORDITO, Svetilio, VALDO, bondo, благодаря за обратната връзка и добрите думи! [smilie=thank_you2.gif]

Ванка, подиграват ме и в гаража - питат, тази кола караш ли я или само до мивката? Много ми се кара, една седмица седи и прашасва, трябва да я изкарам. Смених си гаража (заради много хубави и добронамерени съседи) и сега ми е малко далеч и повече време стои, за жалост.

Светльо така е за кефа, дребни неща за радост.. жена ми не разбира примерно, но приема някакси ;)

Жоре, за спирта ще го имам в предвид. Видях, че с едно забърсване остава и затова се постарах повече в бърсането след обезмаслителя. Докато не се вижда 'замазване' на детайла под светлина. Дано държат, следващият път ще знам и ще взема спирт.

Bondo - дам, макар че на живо е много малък и почти не се вижда. Ако не е Шкода фен ще го пропусне човек. Не е крещящ като на vRS, там объркване няма, че има сериозна машина пред теб. Но като за нашите пасва добре. Ако обаче трябваше да го купувам от ЕураТек нямаше да го сложа, много пари излизаше с боята - близо 500лв.

NRG - 70 евро от СуперШкода (без доставката, която беше 10 евро за цялата поръчка на общо 4 елемента). В БГ е с няколко лева по-скъпа, но нито имах път натам, а и самата мисъл да се навра на оня паркинг без основателна причина не ме кефеше. Това ти го носят до вратата и пак е с няколко лева по-евтино.

Живот и здраве ще помисля за педалите и footrest-а за следваща поръчка.
Както и за джантите (тези май са на първо място след като изтъркам лятните гуми)..
Двоумя се за хромирания елемент като оригинално Супърба на Стуци - между двата фара за мъгла.
Сега идва училище и ремонт - ще е по-натам.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа: Живот и здраве ще помисля за педалите и footrest-а за следваща поръчка.
Както и за джантите (тези май са на първо място след като изтъркам лятните гуми)..
Двоумя се за хромирания елемент като оригинално Супърба на Стуци - между двата фара за мъгла.
Сега идва училище и ремонт - ще е по-натам.
1.Всичко изредено ще подобри визията (екстериор и интериор) на колата + допълнителен душевен комфорт за теб.
2.С хром елемента няма да сгрешиш - ще се върже с рамката на решетката ти (ако е хромирана, разбира се).
3. Спортните педали и липа на багажника са прелюдия към ремапа [smilie=sarcastic.gif]
4. Колата ти, макар и семеен автомобил, НЕ е ежедневка! Сложи й едни красиви 18" джанти. Няма да сбъркаш. Може малко да развали комфорта (нищо фрапиращо!), но ще отнеме от противното люшкане на дълъг път, което мен ме вбесяваше адски много + ще усещаш волана много по-директен и с много по-добра обратна връзка от пътната настилка - това много го ценя. Колата като цяло ще стане по-стабилна в завои/виражи. За външния вид да не говорим - правилните джанти допринасят може би най-много за него. Съгласен съм да ти сложим моя Енкей на пролет при Младен на пролетната смяна и да се поразходим с тях, за да усетиш разликата.
goAPR
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

O3 Vision TDI 150hp

Мнение от Sec8200 »

Stuci, мерси за отговорите. Ще обмисля според времето и бюджета, за хрома.
За джантите съм убеден, че ми трябват летни 17 или 18. Като стигна до тях знам, че мога да разчитам на форума да отсеем от избраните.

За ремапа ... засега е достатъчна, но знаеш как е с тези неща :)
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T