вече съм по-спокоен
Време за доставка на Kodiaq - личен опит
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
GOMOR
- Гараж: Шкода Кодиак Вижън Плюс FL, Бензинов двигател 2.0 TSI / 140 kW / 190 к.с., 7DSG, 4x4 EU6
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Цецо, ти основно спортния режим ли ползва за по-голяма стабилност?
Комфортния ползва ли се и има ли полза от него?
По паваж има ли разлика значителна в комфорта между нормален и комфортен?
Комфортния ползва ли се и има ли полза от него?
По паваж има ли разлика значителна в комфорта между нормален и комфортен?
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Комфорт не ползвам, става им лошо на хората. В града и по хендеци съм на нормал, на дълъг път на спорт.
Бееееее.....
-
GOMOR
- Гараж: Шкода Кодиак Вижън Плюс FL, Бензинов двигател 2.0 TSI / 140 kW / 190 к.с., 7DSG, 4x4 EU6
ще го преживея
и без това жената вече ме гледа лошо, че надхвърлих 100к /преди отстъпката де/
и без това жената вече ме гледа лошо, че надхвърлих 100к /преди отстъпката де/
Последно промяна от GOMOR на 05.02.2024, 13:33:35, променено общо 1 път.
-
style34
Че каква модификация и какво поръча за толкова много?
А, сега видях преди отстъпката.
А, сега видях преди отстъпката.
Последно промяна от style34 на 05.02.2024, 13:34:27, променено общо 1 път.
-
GOMOR
това е преди отстъпката, с отстъпка идва към 86
-
GOMOR
уф да идва вече, че ми се изчака чакалото
имам усещането, че е минала цяла вечност, а то няма и месец
имам усещането, че е минала цяла вечност, а то няма и месец
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Що не питате преди да поръчвате? Поне матрични фарове сложи ли за тия пари?
Бееееее.....
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Кодиака е с висок център на тежестта. Докато караш направо е ОК на комфорт, ама на първото заиграване с волана и почваш да получаваш позивни в стомаха ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Апропо, той и Супърба не е кой знае какво като странична устойчивост де. То няма и как с окачване на Голф и тая тясна стъпка (важи за всички модели на Шкода).
Последното е лично мнение, да не седнете сега да ми спорите по темата.
Апропо, той и Супърба не е кой знае какво като странична устойчивост де. То няма и как с окачване на Голф и тая тясна стъпка (важи за всички модели на Шкода).
Последното е лично мнение, да не седнете сега да ми спорите по темата.
Бееееее.....
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Ако вземат да му пуснат гумите с по 10 см в страни ще получат много по-добра устойчивост от всички DCC-та. Ама какво ли разбирам аз...
Бееееее.....
-
GOMOR
всичко друго има.... и дупка в тавана, да ми развява гриватаЦецо75 написа: 05.02.2024, 13:42:46 Що не питате преди да поръчвате? Поне матрични фарове сложи ли за тия пари?
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Е може ли да сложиш "всичко" и да не сложиш DCC... Карай, и без това не върши работа ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
-
style34
Има ли проблем да се изнесат малко гумите с фланци? Верно, че на всички Шкоди са бая навряни. Моите летни джанти са доста по-изнесени навън и стоят много по-добре.
Това DCC толкова ли по-стабилна прави колата?
Като тествах без DCC ми се стори и без това доста стегната. Супърба (тестовия) и на Normal беше много по-мек. Даже леко неприятно, но може да е до свикване.
И между другото Кантона в тестовия Супърб, който е от 2019 свиреше много по-добре от един, чисто нов Супърб в шоурума. Да не са спестили и там нещо, не знам.
Това DCC толкова ли по-стабилна прави колата?
Като тествах без DCC ми се стори и без това доста стегната. Супърба (тестовия) и на Normal беше много по-мек. Даже леко неприятно, но може да е до свикване.
И между другото Кантона в тестовия Супърб, който е от 2019 свиреше много по-добре от един, чисто нов Супърб в шоурума. Да не са спестили и там нещо, не знам.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Може с фланци, но ще е основно за визия. Не е като конструктура да сметне колата и разпределението на масите изначало за по - широка стъпка. Ама как ще продават Ауди тогава...
DCC подобрява, но не драматично. На Спорт за мен нещата са горе долу прилични.
Колата си е стегната на дупки и неравности, зора е като я лашнеш. Държи се като СЮВ от ниския клас... какъвто е напрактика.
Кантона е недомислен в Кодиак. Суба е на дъното на багажника и като напълниш багажника, нямаш суб. Все пак по-добре от базовата музика, която става да слушаш новините и толкоз.
DCC подобрява, но не драматично. На Спорт за мен нещата са горе долу прилични.
Колата си е стегната на дупки и неравности, зора е като я лашнеш. Държи се като СЮВ от ниския клас... какъвто е напрактика.
Кантона е недомислен в Кодиак. Суба е на дъното на багажника и като напълниш багажника, нямаш суб. Все пак по-добре от базовата музика, която става да слушаш новините и толкоз.
Бееееее.....