Четвъртък се видях и запознах с
@lubomirov1985, който бе така любезен да ми донесе клубната карта до вкъщи, за което му благодаря. Вече не съм Аковлиев.
Започнах лека подготовка за колата, поръчах си и за багажника подложка като предната, но нея ще я чакам дълго, че са изчерпани.
Скоро ще правя поръчка от SuperSkoda на други чарколяци, който сайт е с някакво ново измислено име.
Все още чакам седмица на производство. Говорих с Искрен, който каза, че неговата е дошла доста по-късно от това което ми казват в ЕТ. Последно като говорих с Любо от Дружба ми каза, че идвало до няколко дена след капарото, като можело да се забави до две седмици (които минаха при мен). Ще се обадя в понеделник да го преслушам, да видим все пак как се движат нещата.
Реших колата да се купува на мое име директно, защото разликата в цената на каското от порядъка на 1000 лв на година, плюс спестените пари от други такси, за които се говореше по-рано и една спестена такса за разглеждане на лизинг от 1100 лв, наклониха везните в посоката, към която и без това се бях насочил. Благодаря на Васил
@_v_, който се потруди усърдно, за намирането на множество каско оферти на добри цени. И на
@Rangel, за осигуряване на правилния човек за кредит!