Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
YYakovliev написа: 11.05.2021, 13:16:26
ако оставаш потресен от нуждата от смяна на датчик за 110 лв и 5 мин труд
Това да е проблема...
Просто, когато и да прочета на бай Пейо мненията, все нещо не работи, има проблем, ще се сменя и тн...
2 години продава Шкодата... сега 2 години ще прави пасата и после още 2 ще го продава...
YYakovliev написа: 11.05.2021, 13:16:26
Второ, на всички потребители на форума с дизелови автомобили под аватара да е титла с наименование "дизелов балък", бял надпис на черен фон.
Не се травмирай ... още като дойде на първата среща те предупредих (но може би си бил емоционален още и не си ме чул) - в този форум дизелите са за базик и не се гледа с добро око на тях.
Най-интересното е, че има хора приели го за мисия да убедят света в тяхната правота и до последно се пънат тук и там
Бате, какво значи "не те харесвам?!"...я се стегни малко.
Аз харесвам жени... в тоя ред на мисли не харесвам нито един член на форума
(освен ако няма някоя сочна красавица, която упорито се крие тука)
Иначе конкретното ми мнение, че се наиграваш сам с изборите, които правиш.