Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
До @todor87 - Маховика може да си е фабрично дефектен. 2004-2005 Години в Работата Шефа закупи два "Volkswagen Touran"-а и Автомобилите, на едва 2000-3000 Километра, като седи на едно място, така тресеше, че имах чувството, че отвън ако някой погледне Автомобила ще види, че мърда. Отидохме в "Unitrade X", от където бяха закупени Автомобилите, Баща Ми най-човешки им каза, че според него Проблема е в демпферния маховик и Автомобилният Сервизен Инженер ни заяви най-нагло, че ТОЙ бил Учил за да Работи това, вибрацийте не били от демпферния маховик и Баща Ми нищо не разбирал. В крайна сметка "Volkswagen" Официално обявиха сервизна акция за този Проблем. Да е Жив и Здрав Учения, но този бе голяма скръб
П.П.
Не знам до колко е възможно, демпферния маховик да дава Проблем при движение а на място да не тресе?
Точно това му казах по телефона.Да смени 4 карета.
Понеже на никой не му харесва това което съветвам ,за да е 100% сигурно,да смени с на безпроблемна колелата и според резултата да действа.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
За спорта, теста е направен. Благодарности на @Rangel и @tuningmania за съдействието и компанията.
Гумите/джантите не са причината - карахме и двете коли, като единствено се променя малко скоростта, при която се проявява тресенето, което най-вероятно идва от различния размер гуми. Моите са 225/45/18, на Рангел 235/40/18. С моите тресенето започва при около 120км/ч, с неговите при около 140км/ч. По надолнище проблемът не се проявява. Прави го на 4-5-6 предавка.
Казах ти, че ще е за спорта
Но за ентусиазма, така се прави
Надявам се само, не сте послушали @tuningmania, да си гресирате болтовете
Успех с решаването на проблема.
sonnyer, Ако измислиш какво е - викай силно, да чуя и аз.
Моя шлеп има същия проблем - 120-160 км/ч, тресе. С различни гуми и джанти тресе различно, но си тресе. С летните 17 ки повече, със зимните 16 ки по-малко. Сега като сложих летните направо подивях, щото си бях втълпил, че гумите са виновни, съответно айде чисто нови гуми, но с по-голям балон, тресенето намаля значително, но пак го има. Т.е. летни гуми на два сезона май несправедливо бяха пенсионирани... Както и да е.
И аз клоня към карета, ама не ми се сменят на посоки мамицата му. То при мен и съеденителя е за смяна, та вероятно преди това ще мина и тая процедура.
@Цецо75, ще сменям най-вероятно сега другото, после продължаваме ако трябва външни и не знам ... Според майстора ми дясното имаше значително повече луфт от лявото (което още не е сменено) и се очудва, че няма абсолютно никаква промяна след смяната на дясното вътрешно.
sonnyer, Мойте карета ги гледаха майстори, ама поне на подемник - никакви луфтове няма, бетон е. Майстора вика - тя тежка кола, може като е на земята, да се променя геометрия и тогава да се появява някаква хлабина... Ама как да разбера кое е... Ако въобще е каре де. Тая работа със сменяне наред ми е малко .... как да кажа, по-добре да карам и да чакам да се разбие по-качествено да си каже кое е... Все пак ми е интересно, ако при теб се намери да го имам наум.
Попринцип и аз не искам да действам със смяна наред, но за момента не виждам друга реалистична опция. Другото, което се сещам е някой колега със Superb 2 да им разменим полуоските и да тестваме, но не вярвам да има такива ентусиасти.
Моите карета ги разглобиха и ги разгледаха обстойно. За момента предложението на майстора е да сложим сваленото дясно каре от лявата страна и да видим дали поне в някаква посока няма да се повлияе това тресене .. ако то е по-разбитото, може би ще започне още повече да тресе ... знам ли , но в същото време не ми се иска да карам така докато не се доразбие .. може да мина 30 000км така, което ще ме побърка.