Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Е колко да може бе човек? 2.0TDI от старите поколение на 2.5 ги докарават подобни коне. Тоя какво ще го прави тоя надув от 4 бара, ще раздуват обема на моторя ли?
Егаси налягането. Плюс атмосферата е 100%. Ама близо 3 бара малко ли е. Не искам такъв мотор аз. По добре 190коня.
Егаси надува.
И какво, 190 коня тди 210 максимална, 240к.с- 220. За 10 км. Изнасилена работа.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Е Сами, тук говорим за аеродинамика на тухла четворка. От 200 нагоре всеки километър иска яко коне...
Пък и то дали ще караш с 200 или 250 .... все тая. Кефа от мощността е ритника в задника като изпреварваш. Поне с мен е така де, аз през живота си веднъж съм карал по-продължително (да кажем 20 минути) с 200 и общо взето не ми е било кой знае какъв кеф... То и няма как да подържаш 200 даже и в Германия, освен нощем....
Разгледахме го днес! Хареса ни определено, но цената на екземпляра от близо 62 000€ изненада и германците! Ауспуха, както се досещате десния го е хванала липсата. На праговете не пише RS, което е грешка според мен. Като изработка и материали си е много добре!
P.S.>>nrayanov, не скърца!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добра кола са сглобили, но са объркали цената. Може би този би-турбо като е на изчезване са му искали много пари от VW
За дръжка теста, бях писал как изпука на новия Туарег в автосалона
Е, в БГ си я има цената 91к.
С няколко екстри става 95-97.
Ако пуснат 10% надолу, си става към 82-85к.
И като можеш да дръпнеш ДДС- 70к.
Аз лично го виждам като супер оферта, ако му сложат 10% надолу.
Цената в Германия може да е 62, ама там имат банки,лизинги и стандарт, където ние сме салеч от него.