Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Сега остава,да ми препоръча някой нещо,с което да я мажа след мивка за защита и да блести де.Ама нещо като за пълен аматьор,без машини и тем подобни инструменти
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кърпата е много удобна. И аз имах такава докато не падна в едни тръни в GR и замина подарък на баща ми...
Мнoго доволен съм от този quick detailer spray https://detailingstorebg.com/car-detail ... iler-spray
За съжаление от 2 месеца го няма, предполагам всеки подобен ще ти свърши същата работа. Пръскаш след като подсушиш със жълтата кърпа и забърсваш / полираш/ с чиста мека кърпа - аз съм доволенот тази / без шевове / https://detailingstorebg.com/microfiber ... less-towel
След като в неделя сложих зимните гуми,според бюджета заложих на Fulda Kristall Control HP2
Благодаря на Ицо от Интерпан днес си купих от ЕТ гумени стелки.Баааси тежките стелки чуек .Рацерите при гонки да го имат на предвид поне 5 кила са.
PRO написа:Интересно, старите бяха такива тежки. Новите, поне на голф, знам че са доста олекотени. Особено тази в багажника е като от пяна, няма и кило!
За на братовчед ми Пасата Б7, преди месец когато го взе от Хаас му предлагаха такъв гумен тукмак за багажника. Поръчах му оригинална от друго място и си дойде тази лекичката има няма 500гр. Гледах в немския сайт, такава гумена няма, само тази лекичката. Остава въпроса: Какво продава дилъра?