Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Toyota
Ето последното обслужване на Тойотата.
Само масло и филтри.
Само масло и филтри.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Toyota
3 часа сравнявате Корола, с Шкода Октавия vRS... това е като да сравня моя Супърб с А6, горе долу ще намеря 2-3 прилики.
Единствените за мен Тойоти, които са с високо качество на изработка са Приус (изглежда супер ретро, но е страхотен автомобил и струва повече от Супърб) и големия Ленд Крузер, който е в съвсем друг ценови клас, Шкода още си нямат такъв.
Колегата е важно, че колата която си е купил го кефи и това е достатъчно.
Единствените за мен Тойоти, които са с високо качество на изработка са Приус (изглежда супер ретро, но е страхотен автомобил и струва повече от Супърб) и големия Ленд Крузер, който е в съвсем друг ценови клас, Шкода още си нямат такъв.
Колегата е важно, че колата която си е купил го кефи и това е достатъчно.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Toyota
Много ясно, че това е важното. Но малко се прекали и хиперболизира... с королата. Особено, ако си се качвал на тойоти. И съм съгласен за ленд крузъра
Между другото аз сравнявам с ОК стайл.
Между другото аз сравнявам с ОК стайл.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Toyota
За интериор мога да кажа, че Королата убедително ще бие Ситигоу и до там
Авенсиса е може би най-големия пластмасарник в който съм се качвал (и новия и стария) може би след Дачия Логан. Тойота не е същата марка от поне 10 години насам, пак го казвам!!!
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
-
kograman
Toyota
Явно сте се качвали в различни Короли. Королата няма скърцащи дръжки, кори и табла.Нивото е Сол.
Да не говорим за кухата пластмаса по Октавията, дори и за 60к лв.
Защото Октавия за 37к лв е с ръчки на задните стъкла. Парктроници,wi-fi и т.н са анатема...
Шкода на 3 морета..![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Защото Октавия за 37к лв е с ръчки на задните стъкла. Парктроници,wi-fi и т.н са анатема...
Шкода на 3 морета..
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Toyota
Моята шкода е 37 бинки, има ел.стъкла отзад,автопилот,парктроник,сензон за дъжд,мултимедия с 5 инчов цветен екран, която показва абсолютно всичко при това много по- адекватно от умрелите мултимедии на Тойота. За 37к взимаш кола която върви 20 пъти повече от най-върховната тойота и харчи по-малко,има два пъти по-голям багажник и пространство за пътниците отзад. Очевадно е и с по-евтино обслужване, нещо ти обърка паунда с левчетата хахаххахаkograman написа: 10.01.2019, 19:06:54 Явно сте се качвали в различни Короли. Королата няма скърцащи дръжки, кори и табла.Нивото е Сол.
Шкода на 3 морета..![]()
Тоест стигаме до заключението ,че корола=фабия.
-
kograman
Toyota
https://www.venci.bg/toyota/tocalc/
137лв е обслужването, не знам защо в София не ги публикуват цените.
За 37 получаваш от Корола, полу-кожен салон ,7 инча "телевизор", подгрев предни седалки, два парктриника, задна камера, климатроник двузонов, лед фарове и още куп неща.
Твоята е с климатик...
Остави за wi-fi, разпознаване на обекти и т.н , 8 говорителя ..
За 37к Октавия получаваш САМО един двигател и два говорителя в предните врати...
Категорично в Королата пространството отзад е повече от Октавията. Королата е с по-малък багажник.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
137лв е обслужването, не знам защо в София не ги публикуват цените.
За 37 получаваш от Корола, полу-кожен салон ,7 инча "телевизор", подгрев предни седалки, два парктриника, задна камера, климатроник двузонов, лед фарове и още куп неща.
Твоята е с климатик...
Остави за wi-fi, разпознаване на обекти и т.н , 8 говорителя ..
За 37к Октавия получаваш САМО един двигател и два говорителя в предните врати...
Категорично в Королата пространството отзад е повече от Октавията. Королата е с по-малък багажник.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Toyota
Тойотата отзад може да дойде и по-широка. При багажниците вече е ясно... Бях писал и преди, че е Королата е по-малко маневрена. Другото, което не ми харесва е, че е много ниска.
[mention]kograman[/mention] , на този телевизор може ли да се пусне нещо друго освен името на радиостанцията? До колкото помня не поддържаше андроид ауто или айфонското?
Последно промяна от intense на 10.01.2019, 20:10:03, променено общо 1 път.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Toyota
Моята е с климатик,за 37к в момента взимаш с климатроник и с 6 говорителя.
Еми да за 37к получаваш евтино слобен боклук с умрял мотор и пътно поведение. Страхотна сделка.
За 37к знаеш ли какъв рапид ще вземеш?
Или пък фабия?
Все пак королата е клас между фабия и рапид.
По твоята логика,за какво да си взимам постен суперб,като мога да закупя наточена октавия?
Сравнявай я с рапида тая бангия умрела.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Еми да за 37к получаваш евтино слобен боклук с умрял мотор и пътно поведение. Страхотна сделка.
За 37к знаеш ли какъв рапид ще вземеш?
Или пък фабия?
Все пак королата е клас между фабия и рапид.
По твоята логика,за какво да си взимам постен суперб,като мога да закупя наточена октавия?
Сравнявай я с рапида тая бангия умрела.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Toyota
без пари трябва да ми я дават за да взема японска кола.направена от три микрона ламарина.. врабчетата не ги кацат щот ги е страх да не огънат нещо. вратите по 3см дебели.. ако затвориш по грубо и издава звук на пред разпадане. за мен тойота е японска дачия
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
- Sawyer
- Гараж: ///
Toyota
Знаете, в моя случай ситуацията е "тоя мрази Шкода", даже имаше ексцесии тука по тоя повод
Това обаче не ми пречи да кажа, че октавията като цяло (и бензиновият vRS в частност) е най-добрата сделка на пазара. Нищо не я бие. Никъде не получаваш повече (и по-добре направена) кола срещу 1 лев.
Че има по-евтини коли - безспорен факт. Че има по-добри нови коли за същите пари - пълен абсурд
Това обаче не ми пречи да кажа, че октавията като цяло (и бензиновият vRS в частност) е най-добрата сделка на пазара. Нищо не я бие. Никъде не получаваш повече (и по-добре направена) кола срещу 1 лев.
Че има по-евтини коли - безспорен факт. Че има по-добри нови коли за същите пари - пълен абсурд
Последно промяна от Sawyer на 10.01.2019, 20:22:59, променено общо 1 път.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)