След 1 ден седене при GK, за да изсъхне новия слой керамика на цялата задна врата от оправянето на драскотината (
viewtopic.php?p=275540#p275540), си взех колата. Жоро отделно беше направил цялостна поддръжка на керамиката на цялата кола, така и така трябваше да я измие. Драскотината не се вижда, останала е малка вдлъбнатина накрая, за която той ме беше предупредил в началото. Не дразни, трябва да се завреш от 10 санта да я забележиш.
Лъскава на урод:

Питах го след 10 000 км каране и миене от моя страна как се справям по методиката, дето съм си изградил с няколкото микрофибърни ръкавици и гама кофата - отговори ми се, че няма никакви забележки колата и драскотини, колата е като нова, та ще продължавам в същия дух. Говорихме, че въпросният метод да ползваш по една ръкавица на детайл/няколко детайла и да я сложиш настрани е наистина най-ефективниния и лесен за изпълнение, другото с 2-те кофи и грит гардовете е загуба на пари и време и е напълно безсмислено.
Събота паля за Стара Загора и ще я разтъпча по магистралата и в последващите дни в региона, кара ми се много.