Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Абе няма чак такива драми с 381, имам наблюдения върху няколко в диапазона 130 000 - 180 000 км, все на 2.0 дизел. Никоя, включително и моята, не е имала проблем. В ЕТ на 120 000 км искаш, не искаш, я обслужват, освен ако не си излязъл от гаранция. Потенциални проблеми има при експлоатацията на каквато и да е техника, без значение от марката
Здравейте отново. След доста размисли и страсти накрая се спрях на Пасат б7 2.0tdi 177hp 4motion DSG6 2013г. Но тъй като за пръв път ще притежавам кола с дизелов двигател и не им разбирам особено, въпроса ми е тази част в червено на снимката за какво служи?
Това не е ли някакъв термо щит при дпф/тубокомпресора. Иначе 177 коня пасат си е супер кола. Само си смени шестограма на маслената помпа...мисля че все още си е с такъв шестограм ( не че и ремъка на помпата при по новите не е за пренебрегване и тря'я си се смени задълже и той)
Да това било към дпф-а. Междудругото взех колата и буквално се влюбих в нея! Толкова леко се кара и е супер комфортна. Утре ще я оставя да ми я обслужат. Обща сума за частите и маслата ми излиза 1800лв. Най-скъпо излиза маслото за DSG-то. Не знам колко литра събира, но откъм цена за литър е 110-120лв. Също един въпрос.. На капачката на маслото за двигателя пише Castrol и майстора каза, че ще сипе Castrol Edge 5W30 Longlife, че уж било много добро. Доколкото четах по форумите се препоръчва с оригинално VAG масло, но не намирам много положителни коментари за него. Според вас Castrol ли да сложа или да го сменя с VAG?