Günter Service - гаражът на Сами! - Варна

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

al3xxx написа:И аз да благодаря на Сами и Васко - миналата седмица обслужиха цялостно моята каляска. Сега давам газ по-смело хаха
IMG_20180111_122958.jpg
Работят,момчетата без грешка са [smilie=thank_you2.gif]
Dieselgate Team member
petarvalchev

Шкода Новак

Мнение от petarvalchev »

Записвам се и аз като доволенм, макар и не с Шкода, а с братовчедите - VW :) Вече 2 пъти посещавам Сами и имам само положителни впечатления за него и Васко. Чак ми е странно, че няма тема във форума на VW.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Не си е направил.
Има регистрация там.
Аватар
ssiliev

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа"
Обратна връзка:

Мнение от ssiliev »

Днес за пореден път колата ми беше за техническо обслужване при Сами и бат' Васка. Не е излишно е да кажа, че за пореден път съм приятно изненадан от посрещането и обслужването на колата. След като си взех колата, бях изумен, все едно се качих в нова кола. В ниските пъргава, противно на очакванията по-тих двигател, ускорение перфектно, за разхода ще имам впечатления в следващите дни. Отидох за подмяна на кабел към подгревни свещи и почистване на колектора на АГР клапата. Колата има на ден средно 70 км., от които 50 са на магистрала. Никога не съм зареждал от туба. Последната една година ползвам и присадка за "уж по-хубаво" и накрая ето това. [smilie=pardon.gif]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

И аз да изкажа хиляди благодарности за Сами. Бързо, точно и търпеливо за всичките мои сгоди и несгоди, прищевки и консултации.
А и Сами вече е модерен, работи в Cloud-a ;)
Günter Stg 1
Симо

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавиа

Мнение от Симо »

Днес двама приятели ми се похвалиха за майсторлъка на Сами и Васко. Обиколили са доста (майстори) и никой не е могъл да се справи. Обилна почерпка и много благодарности.
Аватар
Mad___Max

Škoda Фен

Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision

Мнение от Mad___Max »

Днес отново бърза и най-вече качествена работа от Сами и бат' Васка. Покрай рутинната смяна на масло и филтри трябваше да се смени и термостат че нещо се предаде. Също така и преглед на задните спирачки че спряха да спират нещо, ръчната беше започнала да задържа и зимата не бях я ползвал, освен това ѝ се беше счупило копчето за освобождаване и не се закопчаваше въобще тип WRC - дърпаш пускаш.
Равносметката - сменени дискове/Brembo/, накладки/TRW- керамика/, спирачна течност, жила ръчна спирачка, ремонт на спирачните апарати, дори смяна /това дори не съм го искал/ на лоста на ръчната защото цитирам "Такива работи ме дразнят"! Пък тамън ѝ бях свикнал... [smilie=pardon.gif]
И всичко това в рамките на деня, като се има предвид че аз отидох в 10.30ч., а преди 11.00 едва ли са започнали и в 18.00ч. ми се обади да ходя да си прибирам каляската, и е обикалял по моргите да търси лоста за ръчната.
Благодаря момчета, големи сте!!!
[smilie=thank_you2.gif]
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Мнение от Bobeca »

Искам да изкажа огромни благодарности на Сами и Васко за свършената работа по моята кола, а именно смяна на дискове и накладки, включително и замяна на барабаните отзад с дискове. Единственото място което намерих със скоба за сваляне на гривните на задните лагери.
IMG-e17400c60a7553414680cc522c3280d0-V.jpg
Използвах момента и да засиля малко колата с един ремап. Сами я направи перфектно за мен - хем може да си се кара нормално, хем при нужда може да покаже сила. Вече се развърта страхотно до 4000 оборота - даже и рацерите Стуци и Бондо останаха впечатлени. В същото време няма черни пушеци зад колата.

[smilie=thank_you2.gif]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
opasen

Шкода Новак

Мнение от opasen »

И аз да се похваля с отстранен проблем на топлия старт на моята баба Октавия.беше много зле положението с паленето на загрял мотор.След намесата на колегата Сами колата пали от четвърт.всичките ми познати останаха удивени как пали.Благодаря на майстора.мн съм доволен.коректно отношение.прие ме веднага въпреки че имаше друга работа.Само така!!
Аватар
xor

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia III, 1.8 TSI, L&K
ex: Skoda Octavia II, 1.9 TDI DSG, powered by Günter

Мнение от xor »

Днес минах през Сами и Васко за частично "оLEDяване". Въпреки, че нямахме предварителна уговорка успяха да ме вместят и така вече и аз съм от LEDеното кралство.

Както винаги всичко беше на ниво - където трябва се пипаше с чисти ръкавици, за да не остават следи по интериора. Отношението към колата и мен като клиент е нещото което винаги ме връща в техния гараж!
Аватар
Stefanov

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift

Мнение от Stefanov »

Искам да благодаря на Сами и Васко за перфектно свършената работа и отделеното време за новият ми автомобил. В най-кратки срокове бяха сменени масло на ДВГ, масло на скоростна кутия, спирачно масло, дискове, накладки, филтри, ремъци, ролки, водна помпа, почистване на АГР и колектор. Следва продължение в най-скоро време [smilie=thank_you2.gif] Скоро пак ще ги посетя.

Докторе ГОУЕМ си да знаеш браво
Аватар
Mad___Max

Škoda Фен

Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision

Мнение от Mad___Max »

Стефанов, не се прави на интересен, ами дай да я видим вече тази новата...
Много се криеш нещо...
;)
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Мнение от SeVo »

Огромни благодарности на Самуил, че отдели време за смяна и препрограмиране на can gateway-а с цел подмяна на stream-a със swing.
Въпреки ужасния пек и нагрятата кола се навря под таблото, за да монтира новия модул.
Имаха работа, но отделиха малко време и да си поприказваме!
[smilie=thank_you2.gif]
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Наложи се Таурана на сина от София да се ремонтира по Черноморието. Счупи му се кратуната, понеже е от известните 2,0 ТДИ на ВАГ до 2004г. Та се наложи Сами да се намеси здраво, пък и май доста километри е навъртяло тауранчето и бая гняс е събрало. Огромни благодарности на Самуил и неговия човек за прецизната и качествена работа. Сега остана сина да почерпи и мен и Самуил- единия , че му направи колата, а другия ,че му я взе от морето. ;)
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

Нека Сами каже какво е правил по главата... пък ти кажи какво ти е струвало
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”