![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
И така, който знае, преди мнООООго време си бях взел от Дидо - ПОЛАР ФИС. Кутийка, която се връзва към макси дот дисплея и вади данни.
Главно исках турбото.
Но, Полар (Испанци- маняна) са хал-хабер и все бъгове. Писна ми да клеча и се гъна (пада еърбег за краката под волана, след това въздуховода за краката и се гънеш и откачаш, закачаш буксите на кутията която е зад педалите леко нагоре- за 10 минути работа, но после те боли гърбягата) да го слагам и махам. Пращах видеа, номера на шини, компове и тн. Беше ми писнало.
Самун и той беше взел от Дидо, ама МЪРЗЕЛ- един път го сложи и не иска пак да се сеца и чака наготово.
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Изкараха последния ъпдейт, уж всичко беше наред.
Преди имаха бъгове- не тръгва, музиката забива, копчетата на волана за музиката не бачкат, редовете им криви. Сега ги бяха отстранили.
Та, слагам го аз миналата Събота и ще карам:
- заби ми музиката за 1 минута
- редовете ОК
- турбото нещо не ми хареса, но аз там съм объркал къв показател да ми покаже (абсолют или релатив)- моя грешка.
Попсувах, споделих си болката с Тошето - todor87 и той ми вика: Абе, я ми я прати тази кутия, че ми е интересно да я разцъкам.
И , като я метна във Вторник- гледа всеки показател с ВАГа, прави, настройва от де да взема данни и тн. , накрая я ъпдейтна с най-новата БЕТА версия (дето от 2 месеца е БЕТА). Разбра и как се стартира и спира, няма вече бъгове (те са ги оправили с AUDIO Unavailable) .
Направи 5те дисплея, подбра компонентите, които според него са най-ОК и най-вече, всички се показват АКУРАТНО (без коне - те са близо и нютони) и ми го върна.
Гледа ВАГ-а , кое къде и как се показва и стигна до извода, че температурата на маслото на ПОЛАР е по-акуратна от тази, която се показва на максито, защото там ги взема от някакъв сензор 2......."