Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
DIDOO написа: 21.01.2020, 17:08:24
Колата ми е непостоянна ...един път откача и прави 100-200 кмч за 11 сек ...после за 12.5-13 сек
Фактори много, като за мен основно е адаптивното ДСГ.
Като направя преход от 1000км с децата и карам на комфорт и излезна да я намачкам после дава 11.5 100-200 и след 4-5 ръна почва да дава 10.4-10.3, което си е цяла секунда.
То си се усеща че сменя “лагави” първоначално
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ами не ми харесва това адаптивно DSG ...Нали за това уж се тунингова кутията .Не могат ли да ги махнат тия адаптивни режими по желание на клиента .Щом може да се променят разни параметри по кутията ,значи може и това ..
А ако не могат да се махнат ,аз като потребител искам да знам (ама никъде я няма тая информация ) ,кога кутията си е "решила " да не се товари толкова много (кои са факторите ,които оказват влияние за това-температура на масло,дадени км пробег с не повече примерно от 50% throttle position ) и тн .
И съответно кога е готова за full acceleration.. и тн
Онази вечер мерих, първо даване на газ 11.28
Второ даване 11.09
Това на ръчен режим.
Ако бях давал газ първият път с автоматична смяна , а после с ръчна , гаранция 0.5, щото и друг път ги е правила тия магарии.
Аз чакам да мине Чепеларе и да слагам после летните гуми с леките джанти, че да видя дали от 5кг на колело повече мое да умре колата с 1сек 100-200.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
И понеже се нажежиха страстите около моите въпроси, при кой какво и т.н.,реших да се възползвам от предложението на Сами с тестов период 1 месец преди плащане. Като ви изчетох драмите с Рево и TVS, се отказах да изживявам вашите филми
Мисля, че Сами се е доказал в тази тематика и най-вече гледа всичко да е сейфти за машината и собственика разбира се