Как се прави тунинг? Размисли и страсти...
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
За моя мотор ревото е 1000лв без ддс, така че 1200лв го брой. Гаражния беше 300лв.
Тони съм го чувал, да. Много хора са удивени от работата му. За стокови коли пак бих избрал премиум фирма вместо него, ако цената не е фактор. Всеки си има мнение )
Тони съм го чувал, да. Много хора са удивени от работата му. За стокови коли пак бих избрал премиум фирма вместо него, ако цената не е фактор. Всеки си има мнение )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Тони,лека му пръст, беше , е и ще бъде най-добрият мнооого време още.
Единственият беше в БГ, който се мъчеше с къстъм софтове.
Имаше и Дино .
Реално при дизела като 1.9 трудно ще се обърка нещо.
От заводските 63млг нафта, боцаш 72 например и си космонавт .
Сами ще ти свърши работа, РЕВО СЪЩО.
При тия цени
Бих сложил Рево софта
Единственият беше в БГ, който се мъчеше с къстъм софтове.
Имаше и Дино .
Реално при дизела като 1.9 трудно ще се обърка нещо.
От заводските 63млг нафта, боцаш 72 например и си космонавт .
Сами ще ти свърши работа, РЕВО СЪЩО.
При тия цени
Бих сложил Рево софта

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Освен че имаше дино, ходеше и на магистралата да тества.Както и Рево правят много дълги тестове на пътя. Но винаги могат да стават издънки. От ОЕМ по добро нема, нали знаете
. Ама пуста страст за повече....
И нещо като не можеше да направи си казваше, както е и помагал безвъзмездно на колеги.
Единствения на който бих си поверил колата, ако не мога да я направя.
И нещо като не можеше да направи си казваше, както е и помагал безвъзмездно на колеги.
Единствения на който бих си поверил колата, ако не мога да я направя.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
При мен двоумението беше Сами или Сами за ремап.
И не съжалявам нито за миг.
Супърба 140 -> 184 на хъбовете
Файтона 313 -> 350-360 но все още не е мерен, на няколко места ми отказват, остава в Хеед да питам
Пробвах и едни холандци Dyno-chpituning за Файтона, ей така за спорта, докато чаках Сами да се освободи.
При Сами всичко става много бързо. Обяснява в подробности, търпи глупави въпроси
даже и отговаря на подобни въпроси.
Ако в последствие, в разумно време след ремапа, нещо изникне ще консултира и ако трябва ще преправи файла, безплатно, естествено помага и с консултации по диагностицирането на проблема.
И не съжалявам нито за миг.
Супърба 140 -> 184 на хъбовете
Файтона 313 -> 350-360 но все още не е мерен, на няколко места ми отказват, остава в Хеед да питам
Пробвах и едни холандци Dyno-chpituning за Файтона, ей така за спорта, докато чаках Сами да се освободи.
При Сами всичко става много бързо. Обяснява в подробности, търпи глупави въпроси
Ако в последствие, в разумно време след ремапа, нещо изникне ще консултира и ако трябва ще преправи файла, безплатно, естествено помага и с консултации по диагностицирането на проблема.
Günter Stg 1
-
miroslav_r
- Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV
С цялото си уважение към Сами, но и аз клоня към Рево.Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 20.01.2020, 08:00:05 Сами ще ти свърши работа, РЕВО СЪЩО.
При тия цени
Бих сложил Рево софта
То верно ОЕМ си е най-добро но да вдигнем малко кончетата с 30-40 не мисля, че ще има драми. Все пак стейдж1 си е сейфти при сток автомобил.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Няма лошо,Рево са ок. Внимават и не прекаляват.
Лошото е ,че като задръсти дпфа и край с Рево файла. Или инвестираш в нов дпф,или при махането ще се загуби файла,ако е защитен както се предполага.Не зная как е.Някой по-запознат да каже.
А иначе,този който ти е правил файла,може в последствие да ти премахне дпф,агр и др. Оставяш си ката и си караш пак екологично до евро 4 все пак. Да сме отговорни поне малко към децата ни.
Междудругото няколко дни ще съм в София. Наистина вуздъха е УЖАСЕН.Мислех,че се гевезите и си внушавате,ама не.Прави сте.Наситен е с миризма на газове от автомобили. За баш централната част имам в предвид,там се разхождам.МНОГО Е ГАДНО.
Лошото е ,че като задръсти дпфа и край с Рево файла. Или инвестираш в нов дпф,или при махането ще се загуби файла,ако е защитен както се предполага.Не зная как е.Някой по-запознат да каже.
А иначе,този който ти е правил файла,може в последствие да ти премахне дпф,агр и др. Оставяш си ката и си караш пак екологично до евро 4 все пак. Да сме отговорни поне малко към децата ни.
Междудругото няколко дни ще съм в София. Наистина вуздъха е УЖАСЕН.Мислех,че се гевезите и си внушавате,ама не.Прави сте.Наситен е с миризма на газове от автомобили. За баш централната част имам в предвид,там се разхождам.МНОГО Е ГАДНО.
GUNTER SERVICE

-
miroslav_r
То лошо няма, но ме вкараха в размисли и страсти.
След запитване от моя страна ме офертираха за софт на TVS за двигателя и кутията (стейдж2+Driveabillity).
Аз в момента съм на кутията със софт Driveabillity.
При въпрос от моя страна дали може рево стейдж1 и сегашния софт на кутията, отговора беше малко несигурен.
Препоръките бяха за софт на двигателя от TVS + софт на кутията стейдж2+, който включва и Driveabillity.
А сега де?![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
След запитване от моя страна ме офертираха за софт на TVS за двигателя и кутията (стейдж2+Driveabillity).
Аз в момента съм на кутията със софт Driveabillity.
При въпрос от моя страна дали може рево стейдж1 и сегашния софт на кутията, отговора беше малко несигурен.
Препоръките бяха за софт на двигателя от TVS + софт на кутията стейдж2+, който включва и Driveabillity.
А сега де?
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Много ми е странно, някой пита нещо, отговаря му се друго, при положение, че се запитва производител, и после тук неспециалистите да кажат и да разяснят защо производителя му е препоръчал това и това.
Колеги, хайде малко по сериозно.
Колеги, хайде малко по сериозно.
Günter Stg 1
-
miroslav_r
Сами, моята кола сток си е без ДПФ.
Става въпрос за следното, че аз се интересувам от Рево софт а ми се предлага софт на TVS за който до сега не съм срещал отзиви.
Става въпрос за следното, че аз се интересувам от Рево софт а ми се предлага софт на TVS за който до сега не съм срещал отзиви.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Бих заложил на TVS
-
miroslav_r
Би ли споделил защо залагаш на TVS пред REVO?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Виждам azv,по принцип говоря.miroslav_r написа: 20.01.2020, 14:24:33 Сами, моята кола сток си е без ДПФ.
Аз бих отишъл при Рево и без тва ти е най-близо.
GUNTER SERVICE

-
miroslav_r
Аз натам се запътих.
Но от там ми препоръчаха софт на мотора от TVS понеже и на кутията трябвало да се сложи софт стейдж2+.
Питах за Рево стейдж1 дали ще е ок със сегашния софт на кутията TVS Driveabillity, отговора беше несигурен.
И съм в размисли и страсти в момента.
Едни казват че рево стейдж1 е ок с софт на кутията TVS Driveabillity, представителя казва че не се знае как ще се получат нещата, и ходи вземи решение след тези дилеми.
Но от там ми препоръчаха софт на мотора от TVS понеже и на кутията трябвало да се сложи софт стейдж2+.
Питах за Рево стейдж1 дали ще е ок със сегашния софт на кутията TVS Driveabillity, отговора беше несигурен.
И съм в размисли и страсти в момента.
Едни казват че рево стейдж1 е ок с софт на кутията TVS Driveabillity, представителя казва че не се знае как ще се получат нещата, и ходи вземи решение след тези дилеми.
-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Понеже се разптавям с личфилд,там плащаш флашват ти база и 500км правят логове.После диносесия и доизкусуряване.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Дими, какви ги пишеш бре човек?
И чайките в Бургас разбраха, че представителя на TVS и Revo - Performance99 - Диян Ганчев е хал хабер по темата. Както виждаш и колегата няма точен отговор от него.
Той(Диян) си е един "печалбар", сега има по-голяма далавера от ТВС, предлага тях, не му дреме или пука за друго(не, че и разбира нещо)!
Това е!