П.П Ако чичко полицай чете: на писта ще ги мерим, недей се притеснява. Околовръстното даже не знам къде е
Škoda Octavia Mk3 RS TSI 220PS - kvantrs
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kvantrs
- Гараж: Octavia mk3 vRS
В петък ще ми го сложат щайна в овърдрайв, не посмях да го монтирам сам.
. Иначе с потенциометъра ще си играя, да видя, кое ще ми хареса повече.
П.П Ако чичко полицай чете: на писта ще ги мерим, недей се притеснява. Околовръстното даже не знам къде е![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.П Ако чичко полицай чете: на писта ще ги мерим, недей се притеснява. Околовръстното даже не знам къде е
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
bega4kata написа:13часа стрелката на механичния часовник, която посочва часовете, не минутите стои точно към цифричката 1.Когата часът е 13,30,същата стрелка сочи точно по средата между цифричките 1 и 2.
Кое е толкова неясно?
Добре! Като ти кажа - я погледни на 13:30, на къде ще се обърнеш?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- The Hooligan
coverdale написа:Баси,Швайнщайгера!
Да земем и аз да си сложим такъв.Да станем близо 360 коня?
Ааааааааа Ники недей така, че целият тунинг у фрумЪ ни мой та стигне!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
masterOne написа:Кое е толкова неясно?
Добре! Като ти кажа - я погледни на 13:30, на къде ще се обърнеш
Точно така. Само стрелката на часа гледаме.
Като се каже 13.30 значи стрелката е точно между 1 и 2. 115 процента от бууста
Макс сетъпа е 16:30 ............. стрелката е между 4 и 5 130 процента от бууста
12 часа е по средата 100процента от бууста.
Минимума е между 7 и 8 или 19.30 50 процента от бууста
И линк има в предно мое мнение с официалното инфо за Щайнбауера
Не знам как по-ясно да го обясня.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- The Hooligan
Разбрах те Ванка, просто като се кажат минути и човек се чуди за коя стрелка става въпрос, дали малката или голямата.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Аз "Ваг ком" имам. Ще я закача и тогава ще пробвам с бууста. Помня, че когато за първи път го сложих бокса имаше някаква грешка за налягането в рейла ама не помня точно каква. Може да е била от откачането на буксите или друго, но повече не се е появявала. Аз Еу..тек вече ги чакам сума ти време за датчика за качеството на въздуха да ми сменят, че изпляка нещо и не работи автоматичната рециркулация на въздуха та да си сложа Щайна ама...шанс... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Това са моите графики със Щайна.
На първата снимка ,ниската графика е сток електроника, но със катализатор и генерация.
На втората е разликата във високите обороти спрямо на Иван с нацепения на макс.Моя на 13ч.
24 коня заради катализатора и генерация.
това е диното на Тони
То е за мен вярно.Това са 312коня на мотора,според моите разбирания за загуби.Иван ако ги сметне по неговите,да каже колко са.Към 333
На първата снимка ,ниската графика е сток електроника, но със катализатор и генерация.
На втората е разликата във високите обороти спрямо на Иван с нацепения на макс.Моя на 13ч.
24 коня заради катализатора и генерация.
това е диното на Тони
То е за мен вярно.Това са 312коня на мотора,според моите разбирания за загуби.Иван ако ги сметне по неговите,да каже колко са.Към 333
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- kvantrs
- Гараж: Octavia mk3 vRS
Официално Stage 2 in progress ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Само аз и Ванката останахме със сток Шкоди ... тъкмо ще сме с коли Уникати
Като си готов пусни повече инфо... и после в DE на магистралата да се замерите с Искрен APR vs Revo
Като си готов пусни повече инфо... и после в DE на магистралата да се замерите с Искрен APR vs Revo
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
O, APR ли ще я боца.
Аз съм готов
.
Светльо, то така по добре сте с Ванката. В клас до 220 коня да мачкате...
Вижте Милчо. Направи я и във високия клас НЕ може да вземе ръка и 1во място.
Голяма драма му е!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Аз съм готов
Светльо, то така по добре сте с Ванката. В клас до 220 коня да мачкате...
Вижте Милчо. Направи я и във високия клас НЕ може да вземе ръка и 1во място.
Голяма драма му е!

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
С бай Миле също ще е интересно.
ДСГ срещу ДСГ.............. Най-добре ще е Есента да направим ново замерване в Проспийд всичките Стейджове и Маджовия Проект. Шкода Ден в Проспийд
АПР Стейдж 2 го дават 336к.с. по САЕ и 351к.с. по ДИН
Нютонметрите са като на Стейдж 3 IS38 546Нм
@bega4kata каза:
- Sawyer
- Гараж: ///
То вече стана рядкост да има стокова RS-ка.
Шапки долу пред всички, които имат сърце и желание да ремапват и модифицират по всевъзможни начини. Чакаме да видим поредната допълнително "напомпана" бегачка.
Светльо, Исята го е казал - ние ще го играе тежки в клас до 230 коня
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Опааа и аз съм стоков!Svetilio написа:Само аз и Ванката останахме със сток Шкоди ... тъкмо ще сме с коли Уникати
- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Ти стига се прави на ощипан, ами боцай Стейдж 2.
При теб е нужно само:
БакТурбо ъпгрейд със Спорт Кат или Катлес и генерация
Кулер........ Ако е като на Голф Р твоят стоков не е задължително.
Интейк..........Също спорна история.
Софт на Рево или АПР и 400коня ги имаш
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
@bega4kata каза: