BNP Pariba ги ползвам вече около 6 пъти за какво ли не , последният път за кола уж 20 000лв взех.
Разписах се на един таблет , никаква бумащина и след няколко часа 20к бяха в мен.
С банките разправията е голяма поне за мен.
BNP Pariba ги ползвам вече около 6 пъти за какво ли не , последният път за кола уж 20 000лв взех.

То след последната, смея ли да кажа... Но първоначалната нагласа е да я карам повече от 5 години, даже мисля тепърва да почна да карам след 5-тата година, ако ме разбирате.igeorgiev82 написа: 28.05.2021, 19:36:14 Ако ще караш колата повече от 5г.кредита може би е по изгоден.Ако "Ебеш и фърГаш"лизинга.
Когато поръчаш колата плащаш капаро, за да се започне с изработката й. Когато колата дойде в БГ, чак тогава се уговарят и подписват условия за лизинг с ЕТ и т.н. Иначе имам примерна оферта от тях на примерна първа вноска.kalata написа: 28.05.2021, 20:04:18 Явор, а ти как си поръчал вече колата, пък схемата за плащане е още отворена?
5г

2-3% и за апартамент е трудно.dimibo написа: 28.05.2021, 21:31:18 Ако от банката ти одобрят кредит с лихва 2-3% въобще не мисли за лизинг. Отделно, че колата си е твоя и всичко по нея си решаваш ТИ, а не те съветват задължавайки те.