Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Това е при мен на 17х7J джанта с офсет 40 и 215 гуми. От там нататък си го представяй. Ако, например, гумата отиде на 225 ще стои с 5 мм по-навън, но евентуално на тясната джанта ще е прекалено балонесто.
Аз лично бих отишъл на 225 без да се замислям, ако джантата ми беше 7,5. Сега с тези на 7 инча ми се иска да видя как стоят с 225, ако някой друг е с такива. Ако не изскача много балона, вероятно ще мина на 225 и при тези джанти.
според сайта на Шкода повечето за 6,5 J или 7J, и 225 няма проблем да се сложат ама пак са крив размер, 225/55 или 225/50 и все излизат като цена горе долу колкото 215/55
Честно да ви кажа джантите на @mariyan, ми стоят напълно адекватно и не са ми грозни, да не са 18-19, но за човек дето не е свикнал да гледа коли с такива, не ми малеят ЧАК толкова. Днес ще ходя да гледам едни стелки и после може да мина през Шкода и ще преценя какво да зимам, но каквото и да взема ще е OEM най-вероятно. Може да са като на mariyan, само че антрацитната версия.
Стига с тея твоите интерпретации Не стига че малки джанти ще вземаш, ами и тъмни. Казах ти вземи си ги като на колегата. Не стоят лошо, въпреки че са 17,защото са относително плътни и са СВЕТЛИ.
Последно промяна от bega4kata на 30.09.2020, 11:44:58, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ