След срещата се засякохме с две момчета в Ауди А3 (кръвна група Ауди и тн.), запознахме се (той Сами мисля, че ги познаваше). Дадохме им визитки.
Момчето се казва Венцислав Стефанов (ама не чичо Венци на Славия
Организират ВАГ срещи във Варна и ни покани да присъстваме на следващата, която е на 17ти Август на паркинга на Метро.
Харесаха им Шкодите.
На мен все повече ми харесват срещите. Доволно от към коли. Всичките брандирани
Има тук там няколко неща за изчистване, най-вече от към гледна точка на лайсни под номерата, но и това ще стане! Всичко с времето си!
Иначе, няма по готино нещо от това да дойде колега, да се изкефи...(балчишкия), да иска стикер (да си оправи/украси задния джам), да иска да си поръча тениска.
Така си вървят естествено нещата, а ние лека-полека боцаме напред.
То като цяло, всички са ентусиазирани. Шумен Брадърс боцат яко РСките от към визия (пък занапред сигурно и от към мАторЯ). Бобката и Ники ни уважиха. Миро- Хашек, един от хората основоположник на Шкода в бг-интернет пространството с чичи Мичи( Maniac). Той по форуми не влиза, но редовно следи нашите мероприятия и винаги когато намери време - идва. Брадърите Димитрови, също маниаци.Гержика- ИНСТАГРАМ мастъра на Skoda-bg.com. Сами и Цонко, тях няма кво да ги коментираме.
Въобще, всички който присъстваха , мисля че уловиха приятелската и надъханата атмосвера.
А реално, много колеги не успяха да дойдат (но е нормално, предвид сезона).
Яската на кръщене, Жоро - поморието /чичи Мичи бяха възпрепятствани. Нямаше ги Сево и Фишермана
Следващият път......................

![friends [smilie=friends.gif]](./images/smilies/friends.gif)