Застраховане и правно съдействие пред съда

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

За дълг от 1840 лв колко трябва да са според теб?
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Един въпрос. При злоумишлни действоя над МПС трябва да имам някаква бележка от милицията. Трябва да ида в районното и какво да поискам, какво да подам като документи? Това от 112 ми го казаха. Историята е, че заварих 3 лайненца, оп! хлапенца, да танцуват на тавана на фабията. Естествено има следи и надирания, за вдлъбнатини не съм видял, щото е тъмно. Утре ще гледам по детайлно. От застрахователя така ми казаха, полицията да уведомя, но те пък не пожелаха да дойдат на място, та каква е процедурата?
Не пиша от ареста, не знам как се сдържах да не ги изкормя на място [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Лайненца нещастни дейба тяхната дейба. Иди утре с колата до най-близкото районно и им обясни ситуацията. Без да казваш, че си ги заварил там лайненцата. Да не си усложниш нещата с разпознаване и т.н. Но нека и Васко да каже.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Мнение от Taratajki »

Е, аз ги познавам. От моя вход са. Даже с родителите гиворих. Бащата на едното ми вика, аз ще ти покрия щетите. А той е един умрельок, дето едно пастиране не може да плати, кара фиеста от 92-ра. Майката на другите две е някаква овца, дето ги е заебала на самотек нейните лайненца, баща нЕмат, те са като диви. Аз съм им спасявал живота поне 3 пъти, да не ги сгази някой, те не знаят как да пресичат, как да минават между колите, страшно е. И съм и говорил, нема братче, тая е като постоянно дрогирана, ма може и да е [smilie=sarcastic.gif]
И понеже не ми се разправя с "аз ще ти покрия щетите", щото знам че нема, та звъннах на застрахователите, а па те викат 112, от там звънни в районното.... [smilie=sarcastic.gif] Знаете как е, България [smilie=ireful1.gif]
Последно промяна от Taratajki на 10.02.2021, 22:34:49, променено общо 1 път.
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До @Taratajki - Егати тъпотията.. Малеее.. Мисля, че Констативен Протокол се води това, което трябва да вземеш от Полицията. Аз бих взел Пари от Родителите и да ги инвестирам във видео-наблюдение на блока или в осветление или защо не и да се засадят дръвчета. Ако не им се бръкне в джоба, нищо няма да има възпитателен ефект за такива Родители. Но нека бъркането да е за общото благо.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Мнение от Taratajki »

tuningmania написа: 10.02.2021, 22:14:53 бръкне в джоба
Е те ще им бръкнат застрахователите [smilie=pardon.gif]
Ще си заведат дело и така. Аз нямам нерви да се разправям с австралопитеци, честно. За какво давам пари за каско? А за общото благо... ти сериозно ли [smilie=sarcastic.gif] Аз с такива общо не ща да имам, а благото е, като им видя мутрите, когато получат документите за плащане от застрахователите [smilie=sarcastic.gif]
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

@redalex е ти само това ли гледаш?

Щетата е от 2017-та, СРС се произнася в полза на ответника през 2019-та, СГС на втора инстанция отменя решението година и половина по-късно.

Аз лично не виждам това да е работа за 100лв, то дори по наредбата за минималните ще ги изкараш 3-4 пъти повече..

Едит: Ааа 2600лв почти са разноските, така по-може. Ако имам проблем ще питам първо на Сашо адвокатите, явно взимат евтино [smilie=sarcastic.gif]
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

peyopetrishki написа: 11.02.2021, 00:38:06 ще питам първо на Сашо адвокатите, явно взимат евтино
"Сашо" преди доста години също поработи малко като адвокат, ама реши да се преквалифицира ... а евтини услуги гледам да не ползвам, че накрая излизат скъпо...или какво беше там клишето за "лошия вкус от кофти качеството"...
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

Taratajki написа: 10.02.2021, 21:41:35 имам някаква бележка от милицията. Трябва да ида в районното и какво да поискам, какво да подам като документи? Това от 112 ми го казаха. Историята е, че заварих 3 лайненца, оп
В районното на МВР казваш че ти трябва служебна бележка, таксата по спомен беше 2.50 лв. и ти я вадят за 1-2 дни. :)
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Мнение от Taratajki »

_v_ написа: 11.02.2021, 09:56:57 В районното на МВР
Само за ъпдейт на информацията. Таксата вече е 3.50,но за сметка на това срока е до 7 работни дни [smilie=sarcastic.gif]
Плюс зелената зона, що съм гъзар и районното ми е в центъра [smilie=pleasantry.gif]
Пълна пародия. Милиционера ми вика, това е само загуба на време, ама ще пишем, щом искат. 40 мин. от живота си отлетяха е така, за нищо. Сега и при застрахователя трябва да ходя, после разправии със сервиз, абе.... А едното хлепе сутринта ми вика, че ще си даде всички пари от касичката, що баща му снощи щеше да покрива щети, ама тая сутрин само една трета станаха [smilie=sarcastic.gif] Викам му, с теб няма да се занимавам. Децата са си ваши, оправяйте се. Аз и имам застраховка, отивам сега в районното, и тоя се опули взе да заеква, що, к'во, ама няма нужда, аз ще оправя всичко.... И така. Детски работи [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Ебати драмата. Това са деца бре, ходи им купи по един сладолед! ;)

Аз като знам навремето какво им се случваше на колите пред блока от моя милост и бандата - добре, че нямаше застрахователи, само шамари и те така... Май веднъж до педагогическа стая стигнахме де.
Бееееее.....
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

@Цецо75, едно време, и да не идеш на работа защото си имал такива драми, все тая. Ламарините са си ламарини, ама да си губя половината ден защото някой си прави каквото си иска, е малко глупаво.
@Taratajki, виж дали може да се включиш с граждански иск към претенциите на застрахователя. Е така, да ги влачат по съдилища, да има и дискомфорт малко и за тях ....
Someone's opinion of you does not have to become your reality
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До @Цецо75 -
Цецо75 написа: 11.02.2021, 10:59:35 навремето какво им се случваше на колите пред блока от моя милост
Изглежда моите Родители са се провалили с мен, защото аз не съм правил нищо на Автомобилите около блока или където и да било.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

Аз навремето какъв бой ядох от баща ми... Играехме си с прашка със съседчетата и целехме с камъни по дърветата. Ама прашката си беше от онези яките, дето бая силно стреляха. Та стрелям аз по дърво, а по-назад е улица. И един съсед явно минава с москвича и камъка чупи предното стъкло и профучава до ухото ми. Баща ми плати прозореца, а аз ядох як пердах [smilie=sarcastic.gif] А прашката беше ето такава

Изображение
Изображение
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Абсолютно подкрепям @Цецо75.
Значи да мятат камъни от Цариградско НЕ, но бели около блока сме правили всички и всякакви.
Един ден си цъках с топката по входната врата - първо строших на моя вход джам, после строших и на съседния блок (беше забавно, строших го и се затичах през градинката между двата блока, така че всеки показал се на джама да ме види). Резултата - тати купува джамци.

Имам и по-срамни неща ама няма да ги разказвам :)...
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”