Застраховане и правно съдействие пред съда
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
За дълг от 1840 лв колко трябва да са според теб?
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Един въпрос. При злоумишлни действоя над МПС трябва да имам някаква бележка от милицията. Трябва да ида в районното и какво да поискам, какво да подам като документи? Това от 112 ми го казаха. Историята е, че заварих 3 лайненца, оп! хлапенца, да танцуват на тавана на фабията. Естествено има следи и надирания, за вдлъбнатини не съм видял, щото е тъмно. Утре ще гледам по детайлно. От застрахователя така ми казаха, полицията да уведомя, но те пък не пожелаха да дойдат на място, та каква е процедурата?
Не пиша от ареста, не знам как се сдържах да не ги изкормя на място![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не пиша от ареста, не знам как се сдържах да не ги изкормя на място
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Лайненца нещастни дейба тяхната дейба. Иди утре с колата до най-близкото районно и им обясни ситуацията. Без да казваш, че си ги заварил там лайненцата. Да не си усложниш нещата с разпознаване и т.н. Но нека и Васко да каже.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- Taratajki
Е, аз ги познавам. От моя вход са. Даже с родителите гиворих. Бащата на едното ми вика, аз ще ти покрия щетите. А той е един умрельок, дето едно пастиране не може да плати, кара фиеста от 92-ра. Майката на другите две е някаква овца, дето ги е заебала на самотек нейните лайненца, баща нЕмат, те са като диви. Аз съм им спасявал живота поне 3 пъти, да не ги сгази някой, те не знаят как да пресичат, как да минават между колите, страшно е. И съм и говорил, нема братче, тая е като постоянно дрогирана, ма може и да е ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И понеже не ми се разправя с "аз ще ти покрия щетите", щото знам че нема, та звъннах на застрахователите, а па те викат 112, от там звънни в районното....
Знаете как е, България ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
И понеже не ми се разправя с "аз ще ти покрия щетите", щото знам че нема, та звъннах на застрахователите, а па те викат 112, от там звънни в районното....
Последно промяна от Taratajki на 10.02.2021, 22:34:49, променено общо 1 път.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @Taratajki - Егати тъпотията.. Малеее.. Мисля, че Констативен Протокол се води това, което трябва да вземеш от Полицията. Аз бих взел Пари от Родителите и да ги инвестирам във видео-наблюдение на блока или в осветление или защо не и да се засадят дръвчета. Ако не им се бръкне в джоба, нищо няма да има възпитателен ефект за такива Родители. Но нека бъркането да е за общото благо.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Taratajki
Е те ще им бръкнат застрахователите
Ще си заведат дело и така. Аз нямам нерви да се разправям с австралопитеци, честно. За какво давам пари за каско? А за общото благо... ти сериозно ли
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
@redalex е ти само това ли гледаш?
Щетата е от 2017-та, СРС се произнася в полза на ответника през 2019-та, СГС на втора инстанция отменя решението година и половина по-късно.
Аз лично не виждам това да е работа за 100лв, то дори по наредбата за минималните ще ги изкараш 3-4 пъти повече..
Едит: Ааа 2600лв почти са разноските, така по-може. Ако имам проблем ще питам първо на Сашо адвокатите, явно взимат евтино![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Щетата е от 2017-та, СРС се произнася в полза на ответника през 2019-та, СГС на втора инстанция отменя решението година и половина по-късно.
Аз лично не виждам това да е работа за 100лв, то дори по наредбата за минималните ще ги изкараш 3-4 пъти повече..
Едит: Ааа 2600лв почти са разноските, така по-може. Ако имам проблем ще питам първо на Сашо адвокатите, явно взимат евтино
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- redalex
- Гараж: i3
"Сашо" преди доста години също поработи малко като адвокат, ама реши да се преквалифицира ... а евтини услуги гледам да не ползвам, че накрая излизат скъпо...или какво беше там клишето за "лошия вкус от кофти качеството"...
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
В районното на МВР казваш че ти трябва служебна бележка, таксата по спомен беше 2.50 лв. и ти я вадят за 1-2 дни.Taratajki написа: 10.02.2021, 21:41:35 имам някаква бележка от милицията. Трябва да ида в районното и какво да поискам, какво да подам като документи? Това от 112 ми го казаха. Историята е, че заварих 3 лайненца, оп
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Taratajki
Само за ъпдейт на информацията. Таксата вече е 3.50,но за сметка на това срока е до 7 работни дни
Плюс зелената зона, що съм гъзар и районното ми е в центъра
Пълна пародия. Милиционера ми вика, това е само загуба на време, ама ще пишем, щом искат. 40 мин. от живота си отлетяха е така, за нищо. Сега и при застрахователя трябва да ходя, после разправии със сервиз, абе.... А едното хлепе сутринта ми вика, че ще си даде всички пари от касичката, що баща му снощи щеше да покрива щети, ама тая сутрин само една трета станаха
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ебати драмата. Това са деца бре, ходи им купи по един сладолед!
Аз като знам навремето какво им се случваше на колите пред блока от моя милост и бандата - добре, че нямаше застрахователи, само шамари и те така... Май веднъж до педагогическа стая стигнахме де.
Аз като знам навремето какво им се случваше на колите пред блока от моя милост и бандата - добре, че нямаше застрахователи, само шамари и те така... Май веднъж до педагогическа стая стигнахме де.
Бееееее.....
-
kograman
@Цецо75, едно време, и да не идеш на работа защото си имал такива драми, все тая. Ламарините са си ламарини, ама да си губя половината ден защото някой си прави каквото си иска, е малко глупаво.
@Taratajki, виж дали може да се включиш с граждански иск към претенциите на застрахователя. Е така, да ги влачат по съдилища, да има и дискомфорт малко и за тях ....
@Taratajki, виж дали може да се включиш с граждански иск към претенциите на застрахователя. Е така, да ги влачат по съдилища, да има и дискомфорт малко и за тях ....
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @Цецо75 -
Изглежда моите Родители са се провалили с мен, защото аз не съм правил нищо на Автомобилите около блока или където и да било.Цецо75 написа: 11.02.2021, 10:59:35 навремето какво им се случваше на колите пред блока от моя милост
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Аз навремето какъв бой ядох от баща ми... Играехме си с прашка със съседчетата и целехме с камъни по дърветата. Ама прашката си беше от онези яките, дето бая силно стреляха. Та стрелям аз по дърво, а по-назад е улица. И един съсед явно минава с москвича и камъка чупи предното стъкло и профучава до ухото ми. Баща ми плати прозореца, а аз ядох як пердах
А прашката беше ето такава

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Абсолютно подкрепям @Цецо75.
Значи да мятат камъни от Цариградско НЕ, но бели около блока сме правили всички и всякакви.
Един ден си цъках с топката по входната врата - първо строших на моя вход джам, после строших и на съседния блок (беше забавно, строших го и се затичах през градинката между двата блока, така че всеки показал се на джама да ме види). Резултата - тати купува джамци.
Имам и по-срамни неща ама няма да ги разказвам
...
Значи да мятат камъни от Цариградско НЕ, но бели около блока сме правили всички и всякакви.
Един ден си цъках с топката по входната врата - първо строших на моя вход джам, после строших и на съседния блок (беше забавно, строших го и се затичах през градинката между двата блока, така че всеки показал се на джама да ме види). Резултата - тати купува джамци.
Имам и по-срамни неща ама няма да ги разказвам