Там е меко казано мазало...аз пътувам почти всяка седмица до Плевен,движение,стеснения,задръствания отврат.....Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?
магистралата е станала като лунен пейзаж,коловози,дупки,"естествени неравности"
Там е меко казано мазало...аз пътувам почти всяка седмица до Плевен,движение,стеснения,задръствания отврат.....Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?
Демек Сашко 17:25 да си кацнал пред насaleksander написа:Там е меко казано мазало...аз пътувам почти всяка седмица до Плевен,движение,стеснения,задръствания отврат.....Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?![]()
магистралата е станала като лунен пейзаж,коловози,дупки,"естествени неравности"![]()
Вчера ходих до София, да ти кажа проблем нямах.Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?
Освен двата тунела отпреди, сега като бонус са разкопали и три виадукта. Караш ту вляво,ту вдясно. Петък 18 часа си е такова таковата.Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?
До Ябланица добре, тук там ремонти , но нищо фрапиращо. След Ябланица т.нар. "магистрала" става повече от неприятна , за шофиранеzzankov написа:Вчера ходих до София, да ти кажа проблем нямах.Stuci написа:На Хемус ремонти ли има?
Но аз тръгнах 15:00 от Враца и 18:30 обратно.

The Hooligan написа:Да си припомним едно епично видео от преди 2 години![]()
Ааа, PRO може да потвърди, че това са расови пистарки. Правихме тест драйв на префейса и направихме егати ластика на една vrs-ка...или пък беше 1.4tsi, вече не помня добреzzankov написа:Нормално, те ще пътуват три дни.
Всеки път като го гледам това виедео, се цепя от смяхThe Hooligan написа:Да си припомним едно епично видео от преди 2 години![]()