Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз съм в друга лига, кола 1100 килограма с шофьор 65.... Но Brembo Xtra дискове и накладки пра'им 3 бързи на Дракон и не се предават
Ма съм ги вземал от @ЦецоNOL ,та знам че са читави.
Аз карам на газ-спирачка, и съм супер доволен. Спирачките са единственото, дето не издава звуци във фабията
Audirulzz написа: 30.09.2025, 16:38:13
За един прЕател питам……
Кво е дупкан диск
340мм ли са?
Ако да - или ОЕМ или брембо екстра
Ако ти се дават пари - От Голф 7 клубспорт
Ето личи си кой разбира от дискове. Аз до днес си мислех, че Brembo Xtra има няколко различни варианта. А те всъщност са точно тези надупчените. Другите модели имали свой имена. https://www.bremboparts.com/europe/en/c ... 09-C306-1S
Да се включа и аз в темата , предстои ми смяна на дискове, накладки (предни, задни), ще се сменя всичко от до . Отворен съм за препоръки какви дискове да се сложат, като съм се насочил към Brembo кли Zimmermann, както и доверен човек, който да препоръчате евентуално за покупка и съвети. Става въпрос за O3 RS 2014г.
RS Pelt написа: 28.01.2026, 09:20:05
Отворен съм за препоръки какви дискове да се сложат, като съм се насочил към Brembo кли Zimmermann, както и доверен човек, който да препоръчате евентуално за покупка и съвети. Става въпрос за O3 RS 2014г.
Здравейте
Около 20 форумни коли съм оборудвал с Брембо Екстра комплекти.
Ако желаете ми изпратете рамата да Ви дам цена
Поздрави
xektop написа: 28.01.2026, 11:06:01
Колега обърни се към
Тенк ю
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣