Ремонт по каско

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

Ремонт по каско

Мнение от spaldingrs »

Аз съм застрахован в Алианц. Дори не съм казвал, че искам в официален сервиз, по подразбиране за нов автомобил им излиза да е в ЕТ.
Но явно и зависи и какво има да се прави. Като скъсах гума на първия месец, Алианц ми преложиха 2 опции. Първата - карам колата В ЕТ и не се занимавам с нищо, но ме предупредиха, че щяло да стане по-бавно от колкото аз да се оправя. Втората - сам да си оправям гумата с представяне на фактури, след то карам автомобила за снимка. 90% от разходите ми възстановиха(като бяха ме предупредили, че толкова ще е). За фокуса ме питат вече къде искам, но той поостаря, на 8 години ще стане края на месеца.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Аватар
krachunov

Škoda Фен²

Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4

Ремонт по каско

Мнение от krachunov »

sjilx написа: 21.02.2025, 13:28:38 Само дето не ми става много ясно. Хем ми изглежда сякаш казват, че ремонта трябва да бъде извършен от тях, хем ми казват "ти си реши".
Ами никой не може да те задължи по никакъв начин. Само че като ти сменят/оядисат/ремонтират бронята. Стане нещо по паркинг сензорите например, директно те режат. И за това ТИ си решаваш. Кое те озадачава?
sjilx написа: 21.02.2025, 13:28:38 че стане с двигател или т.н. и от ЕТ да ми кажат, че защото съм си оправил ламарините другаде, гаранцията ми вече не важи.
Ако има щети по вратите, без да е пипан двигателя, няма причина да отказват. Най - малкото няма и да разберат. Докато ремонтират водната помпа да речем, няма да гледат вратата пасва ли цвета. Това не е като телефон, ако го отвориш да скъсаш печата
spaldingrs написа: 21.02.2025, 14:51:10 Като скъсах гума на първия месец, Алианц м
И аз така на 300км колата спуках гума. Булстрад си ми преведоха пари директно не бяха 100% но нещо от сорта 90% директно. А имах още 3 вноски да правя.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”