ммм че аз нещо различно ли съм написал?!ssiliev написа: 10.02.2025, 20:42:27 И това го е написал човека, който със зъби у нокти бранеше и доказваше невероятните способности на всесезонните гуми???
1. Бранеше и доказваше, не е точната дума. Не един път написах че за сефте се качвам на такива и за сега впечатленията са само положителни... все още. Чакаме лятото.
2. Невероятните способности на всесезонните... пак няма как да съм го правел, поради това което казах, а именно за сефте се качвам. И то на само един модел.
И последно но не и по важност, точно пък температурата е от съществено значение и при двата типа гуми. Лятото зимната се изпича и се маже преди това. Зимата, лятната се окоства?!
За нашите ширини и особено зимните реалности последните 10 години, всесезонката си е перфектен вариант, але па точно споменатия преходен период. Де сутрин е зима на обяд може и лято да е.
Иначе може да си сигурен, че сгънат ли ще ги хвърля същия ден и ще дам инфо по въпроса. Но до сега са повече от перфектни.. По - точно, няма разлика със зимна. Все пак са маркирани 3PMSF.
Та пак да си кажа, че не разбрах закачката къде е