CarPlay и iOS 18
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
CarPlay и iOS 18
Ъпдейта официално излезе на 16.09 след 20:00 часа. Кой, какво е слагал преди това не знам. Тези които бяха с бети им го пуснаха по-рано. @NRG, имаш ъпдейт. Излиза ти 17.7, но отдолу има и 18.0.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
CarPlay и iOS 18
При мен всичко си работеше, както и преди да сложа 18-та.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
CarPlay и iOS 18
Имал съм такъв проблем. Някое приложение ти прави магарии. Вероятно е такова за медия. На мен ги правеше едно за онлайн радио. Махнах го и пак го сложих и се оправи. Проба грешка ще е. Шкода няма да направят нищо. И съм сигурен, че не е от iOS18.
Да имаш звук при отключване ?
- 111E8
- Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW
CarPlay и iOS 18
Вчера ъпдейтнах до ios18. Безжично си работи кар плея както досега.
-
Haigo
CarPlay и iOS 18
Ще пробвам да върна настройките на телефона и да изтрия всичко като приложения и ще пиша . Нямам звук при отключване.istoyanov написа: 18.09.2024, 09:04:56 Имал съм такъв проблем. Някое приложение ти прави магарии. Вероятно е такова за медия. На мен ги правеше едно за онлайн радио. Махнах го и пак го сложих и се оправи. Проба грешка ще е. Шкода няма да направят нищо. И съм сигурен, че не е от iOS18.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
CarPlay и iOS 18
@Haigo, по-скоро махни за пробва Spotify, Youtube и други подобни.
-
Haigo
CarPlay и iOS 18
Здравейте , направих “Нулирай всички настройки” като преди това едно копие в облака и се оправи всичко
Пробвай така като мен и виж дали ще се оправи. Влизаш в настройки->основни->прехвърли/нулирай iPhone->нулиране->нулирай всички настройки , като задължително едно копие в облака за всеки случай най вече на паролите.Grozdev написа: 17.09.2024, 23:02:10 При мен е същото още от ъпдейта на iOS 17. Използвам CarPlay в три различни коли /Ауди,Киа и Голф/ и при всички е така, питал съм кой ли не и оправия няма. Забравих да спомена, че и при трите коли се ползва безжично, само на голфа минава през адаптер. Минах от 12 на 15 и продължава да е така. Ще следя ако успееш да го разрешиш това недоразумение и все още съм на 17 нещо си, но иска да преминавам на 18.
-
ivoap
CarPlay и iOS 18
интересното е че за проблема не се свързваете с Apple а с ЕТ ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)