Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Все съм се чудил на хАмериканците.
Преди имаше "pimp my ride", предаване където оправят на някой "случаен" бракмата.
От повечето вадеха боклуци за един контейнер, какви са тези хора не знам
Явно са карали в някой предишен живот Шкода.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Имам, ползвам го, удобно е. 23 лв не са кой знае колко, но по-добре да се вземе оригинално такова, отколкото разни други интерпретации, защото я пасне я непасне, може да почне да трака при някакви вибрации и т.н. Взех такова и за врата на детето - оттогава задната седалка е с една идея по-чиста.
tsb написа: 18.07.2024, 20:41:37
От повечето вадеха боклуци за един контейнер
Един приятел бояджия му карат Сивик от щатите с удар отзад да прави, колата на 800 км. Вика влизам вътре и ме удря миризма на умрели катерици. Под шофьорската седалка намерил една пица с едно изядено парче само. Та такива мизерници са явно масово. И не мен една американка не са ми докарали в гаража и да не извадя 2 торби боклук отвътре...
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аз го имам. Беше към оборудването. Стои на задна лява врата до малката. Много добра работа върши, при по-дълги пътувания е супер. Поне се събират на едно място боклуците и не се тъпчат по всички джобове и места. Иначе и номер има кошчето. Аз попаднах на много интересни неща по чуждите каталози за Шкода аксесоари. Утре ще ви ги дам адресите, че ги имам на служебния компютър.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!